Şimdi Ara

ANAKARTIMA CORE 2 DUO E6600 (SS'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-) Araştırmalarıma göre bu anakarta Core 2 Duo E6600 işlemci uyuyuor. Bu konuda haklı mıyım ?
    2-) En fazla 150 tl lik E6600 a uygun bir anakart önerebilir misiniz ? Anakartımın bazı kondansatörleri şişmiş sorun çıkartabilir.
    Zaman ayırıp yardım edenlere şimdiden teşekkür ediyorum
     ANAKARTIMA CORE 2 DUO E6600 (SS'li)
    Anakartım bu şekilde. Sistem tavsiyelerine mi açmalıydım konuyu kararsız kaldım anakart bölümü daha mantıklı geldi yanlışsa uyarın lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agrios -- 29 Kasım 2015; 1:36:15 >

• Evet uyumludur 1066 FSB tüm core 2 duolari destekler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasanda hava sirkulasyonu kotuyse kondansatorler siser serin kasa mutlu kondansator demektir

http://www.hepsiburada.com/deep-cool-smarter-led-1xusb-2-0-1xusb-3-0-1xaudio-1xmic-siyah-matx-kasa-pm-bd305203

Kucuk ve 2 fanla geliyor sirkulasyon rahat olur kucukta anakartin var dusun derim :)

Kondansatorleride bi tv tamircisinde degistirt 15-20tl bisey alir

• cinayet13 kullanıcısına yanıt
    Pek bütçem yok kasa için. Ekstra fan alıp takabilirim. Ben e6600 alıp oc yapmak istiyorum ve ankartımda destek yok (bildiğim kadarıyla) biraz da onu bahane ediyorum doğrusu :) Sizin bildiğiiz oc destekli ''ucuz'' bir anakrt var mı c2d e6600 uyumlu ?
  • Oc yapabilirsin anakartinla :) masraf yapma o borda fakat kasa icin fan al paran kalirsa islemci fanida alirsin ucuz birsey fakat bi tv tamircisinde kodnansatorleri degistirt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinayet13 -- 29 Kasım 2015; 13:40:27 >
  • peki neden e6600 ? e8600 bile çok makul fiyattan satılıyorken ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    core 2 quad sistem
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Şu an en kral haberi verdin bana Fan lazım zaten ekran kartı alev alacak fan takmazsam kasa ziyadesiyle büyük
  • pirasa kullanıcısına yanıt
    Bilgim yok ki böyle böyle öğreniyorum işte sizden :) bide onu araştırayım benim ankarta uyumlu mudur e8600 ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agrios

Bilgim yok ki böyle böyle öğreniyorum işte sizden :) bide onu araştırayım benim ankarta uyumlu mudur e8600 ?

Anakartina max e6600/6700 takiliyor :) e8600 uyumsuz :)

nasıl umutla bakıyordum fiyatlara oysaki :( 6700 bakayım birde saol uyardığın için :)
  • anakart modelin Gigabyte GA-945GM-S2

anakartın sitesine girip supports & downloads kısmına geliyorsun. orada cpu supports yani desteklenen işlemciler listesi var. orada almak istediğin işlemciyi arıyorsun.

senin anakartının desteklenen işlemci listesi budurhttp://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=2564

ve sadece e6600 e kadar destekliyor yani sen ilk aradığın işlemciyi alacaksın 1333fsb desteklenmiyor anakartında

Core 2 duo E6700 1066 fsb yazıyor bios kısmında da fc yazıyor ? anlamadım
  • fc f8 gibi ifadeler markanın anakart için çıkardığı bios sürümlerinin versiyonu.
    reis mutlu mesut e6600 arıyordum kafam allak bullak oldu 1333 desteklemiyordur tamam da e6700 1066 fsb diyor niye uyumsuz ?
    reis mutlu mesut e6600 arıyordum kafam allak bullak oldu 1333 desteklemiyordur tamam da e6700 1066 fsb diyor niye uyumsuz ?
  • uyumlu diyor e6700 için fc bios sürümüyle beraber
    O zaman bios sürümünü kurup kullanabilirim. E6700 arıyayım o zaman

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.