Şimdi Ara

Anakartıma fazladan fan nasıl takabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar elimde Asus H110M-K DDR4 bir anakart var anakartıma 2 tane fan takılır birisi CPU Diğeri Kasanın arka tarafında bulunan fan sanırım anakartımda tüm Pin ler dolu veya ben yanlış biliyorum.
    Acaba anakartımda kaç tane fan girişi var bu konuda fazla bilgim olmadığı için kusura bakmayın.Kasamda daha 4 tane fan takıcak bölüm var acaba bunları nasıl takabilirim yardımlarınızı bekliyorum.

• 3pin coklayici kablodan alip takabilirsin eğer taktigin fanda 3 pin pwm ise. Diger sekilde molex girisidir guc kaynagindan gelir 4 pinlidir. 3pin pwm ve molex diye gorsellerde arama yapip bilgi sahibi olabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suspect58

3pin coklayici kablodan alip takabilirsin eğer taktigin fanda 3 pin pwm ise. Diger sekilde molex girisidir guc kaynagindan gelir 4 pinlidir. 3pin pwm ve molex diye gorsellerde arama yapip bilgi sahibi olabilirsin

Öncelikle yardımın için çok teşekkürler.Sanırım benim anakartımdan çıkan fan girişi 4 pinli anakartımı yakından fotoğrafını bulup bakmıştım.Yapmam gereken şey molex çoklayıcı alıp diğer fanları bağlamam gerek sanırım Anakartıma fazladan fan nasıl takabilirim?
    Sanırım bu uygundurhttp://www.hepsiburada.com/akasa-cb001-molex-4x3-pin-hiz-dusurme-ozellikli-fan-coklayici-ak-cb001-p-BS300044?magaza=Hepsiburada
    Bu arada dediğim gibi fan çıkışı 4 pinlidir demi hocam ss de anakart var bu arada.
    Saygılar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SSD her anakarta uyarmı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.