Şimdi Ara

Anakartıma güç geliyor ama çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yaklaşık 1 haftadır pc kendi kendi kapanıyordu oyun oynarken durduk yere gidiyordu araştırdım bu sorun ısınmadan kaynaklandıgını mğrendim ve termal macunu yeniledim sisteme tekrar güç verdim power tuşuna basıorum hareket yok pw-sw ye tornavida aracılıgıyla ateşlemeye çalışıyorum tepki yok fakat anakart ışıgı yanıyor anakartı başka bir şekilde ateşlemenin herhangi bir yolunu bulabilrimiyim??

• anakartında ıslemcı ıcın 4 pınlı guc gırısı varsa bu takılımı kontrol et ramlerın ekran kartın yerıne tam oturmusmu bunları kontrol et
    yaptıgın ıslem dısında zaten anakartı calıstırmanın yolu yok
  • Aynı problemle bende karşılaştım %99 güç kaynağınız yanmış. Bu demek değildir ki tamamen güç kesilecek... Anakart ışığı yanıyor fakat sistemi çalıştıramıyordum. Başka bir güç kaynağı ile deneyin. Sorunun güç kaynağında olduğunu göreceksiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus1881

anakartında ıslemcı ıcın 4 pınlı guc gırısı varsa bu takılımı kontrol et ramlerın ekran kartın yerıne tam oturmusmu bunları kontrol et
    yaptıgın ıslem dısında zaten anakartı calıstırmanın yolu yok

Dediğini zaten kontrol etmiştim power suply yeni aldım 3-4 aylık anakartım 5-6 yıldan fazlası var asus k8n power suplyden anakart güç kablosu 6 pinli anakrt 4 pinli daha önce o sekilde takdım sorun olmadan kulladım en so ntemizilkten sonra bu hale geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: CastingFailed.

Aynı problemle bende karşılaştım %99 güç kaynağınız yanmış. Bu demek değildir ki tamamen güç kesilecek... Anakart ışığı yanıyor fakat sistemi çalıştıramıyordum. Başka bir güç kaynağı ile deneyin. Sorunun güç kaynağında olduğunu göreceksiniz...

Dostum çok sağol diğer pc nin power'ı ile denedim ana karta güç geldi ps yi servisise gönderiyorum Gerçekten çok teşekkür ederim kafamdaki soru işaretinden kurtuldum sayende...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Misile

quote:

Aynı problemle bende karşılaştım %99 güç kaynağınız yanmış. Bu demek değildir ki tamamen güç kesilecek... Anakart ışığı yanıyor fakat sistemi çalıştıramıyordum. Başka bir güç kaynağı ile deneyin. Sorunun güç kaynağında olduğunu göreceksiniz...

Dostum çok sağol diğer pc nin power'ı ile denedim ana karta güç geldi ps yi servisise gönderiyorum Gerçekten çok teşekkür ederim kafamdaki soru işaretinden kurtuldum sayende...

Rica ederim... Benim psu da aynı şekilde bozulmuştu... Tavsiyem eğer psu alacaksanız bilindik markalardan alın...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Misile

quote:

Rica ederim... Benim psu da aynı şekilde bozulmuştu... Tavsiyem eğer psu alacaksanız bilindik markalardan alın...

aynı sorunu ben de yaşamıştım psu yanmış fanlar da dönmüyorsa bir de yanık kokusu geliyorsa kesin

• banada oldu geçen ay .....kabloları sök tak yaptım çalıştı....şans işte
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.