Şimdi Ara

anakartıma uyan ramler(yardım ediin)!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • .arkadaşlar anakrtımın hangi ram leri desteklediğini nası öğrenebilrimm. anakartm ikinci el olduğu için kitapçığı falan yok.bende everest var ondada nerden bakabilirim bulamadım.anakartım MSI ms-7025 k8n neo2 platinum.yardımcı olursanız sevinirim...kingston 512 mb ddr sdram var(200mhz) üreticisi de nanya..bunu yanına ddrII alsam ne olur uyarmı(çalışmaz diye biliyorum ama)..piyasada DDR sd pek yok o yüzden soruyorum.0 ddr sdram bulabilirmiyim yoksa 2. ellere mi yöneliyim.bi zahmet yardımcı olun..şimdiden sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi katilxxx -- 2 Ağustos 2007; 17:46:33 >

• ddr2 ramler anakrtınıza uymaz ddr ramde de sıkıntı yok ismediğiniz kadar var piyasada 1 adet daha 512mb ddr 400 mhz ram alırsanız yeterli olur sizin için
    kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sbtbilgisayar -- 2 Ağustos 2007; 17:55:22 >
  • saol.bişey daha sorcam bir adet daha 512 mb 400 mhz demişsin şu an bende olan 200 mhz görünüyor yeni alacağımında 200 mhz olması daha uyumlu olmazmı.?çok saol;D
  • arkdaşlar lütfen bi yardımcı olun.Everest te anakrtıma uyan ramleri öğrendim ddr-sdram olan bütün mhz ler oluyomuş.bunlardan herhangi birini alsam bendeki 200 mhz olanla dual olarak çalıştırabilirmiyim yoksa dual çalıştırmak için illa 200 mhz mi lazım yardımlarınızı bekliyorum bu işlerden pek anlamıyorum yani kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi katilxxx -- 3 Ağustos 2007; 13:55:31 >
  • DDR ramler SD ramlere göre aynı hızda iki kat iş görüyor, bu yüzden gerçek hızı 200MHz olan DDR ramlere DDR400 diyorlar. Muhtemelen 200MHz dediğiniz ram de DDR400'dür.
    Çift kanal çalıştırmak için öncelikle ramin çip sayısına dikkat edin. 16 çipli ( çift taraflı ) ramle 8 çipli ( tek taraflı ) ram çift kanal çalışmıyor. Tercihen kullandığınız ramle aynı özellikte bir ram alın( frekans ve zamanlamaları aynı olsun).
  • bilgisayarın diğer donanımlarından az çok anlıyorum ama bu ram olayı beni bozuyo yok timing leri yok frekasnları kafam almıyo valla.ben en iyisi alacağım yere giderken ram imi de yanımda götüriym bu ramler birlikte dual çalıştırabileceğim ramden istiyorum diym en güzeli.
  • Supports dual channel DDR 266/333/400, using four 184-pin DDR DIMMs

Dual channel olarak kullabiliyor muşsun..! Dual olması için de 2 tane kit olanlardan birlikte ya da ayrı ayrı 2 ram takıp kullanabilirsin. 4 gb'a kadar ram desteği var. Detaylara buradan bakabilirsin...! Kolay gelsin..!http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=587&maincat_no=1&cat2_no=&cat3_no=
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çoooookkk teşekkür ederim herkese.arkadaşın verdiği site de çok işime yaradı bu arada yanlış anlamadıysam benim anakart 1gb kartlarıda destekliyor ben onları desteklemiyor sanıyordum.neyse ben bir adet daha 512 mb 400 mhz alıp rahat rahat kullanıym.eğer dual çalıştırmayı beceremessem yine size başvurcam artık.hepiniz çok sağolun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.