ARKADASŞLAR Casper Neo NGK.2600-8T85P-W ADLI BİLGİSAYARIMIN ANAKART ÖZELLİKLERİNİ BULAMIYORUM ONA GÖRE İLERİDE EKRAN KARTI ALACAĞIM ACABA NEREDEN BULUNUR? SİTESİNDE DETAYLI OALRAK YAZMIYOR
Anakart özelliğini ancak aida veya everest gibi programlarla bakabilirsin. Yalnız ekran kartının daha iyisini almayı düşünüyorsan anakart sorun çıkarmaz ama PSU nun kaç Watt olduğu önemli.
bu verilere göre ileride ekran kartımı ATİ HAD 6750 SÖKÜP PALIT GTX560 Ti ile değiştimek istiyorum anakartım uyumlumudur? son olarak kac watt oldugunu nereden öğrenebilirim
İşlemci : Intel Core i7-2600, İşlemci Hızı 3.40 Ghz. Turbo Boost Teknolojisi ile Maksimum 3.80 Ghz Ön Bellek : 8 MB Intel Akıllı Bellek İşletim Sistemi : Microsoft Windows 7 Home Premium (64 Bit) Bellek : 8 GB DDR3 Harddisk : 1 TB SATA Monitör : 23.6" Casper Wide LED Monitör Ekran Kartı : 2 GB ATI HD 6750 - 1 GB DDR5 Ayrılmış Bellek Optik Sürücü : DVD±RW DUAL Ses Kartı : Var Mouse : Microsoft Mouse Klavye : Microsoft Klavye Ethernet : Var Kart Okuyucu : 20-in-1 Card Reader Kablosuz Ağ Bağlantısı : Kablosuz Ağ Bağlantısı 802/11b/g DVI Port : Var HDMI Port : Var
Şu an bu bileşenler olması lazım bilgisayarınızda..Yanlış mıyım?Öyle ise bunları not edin biryere..İleride ona göre hareket edersiniz. Ama bilgisayarınız şu an piyasadaki tüm ekran kartları ile çalışır..Tabi psu değiştirmek gerekebilir.
evet aynen böyle benim öğrenmek istediğim PSU değerim nedir kaç watt tır? yani ileride ekran kartı aldıgımda psu yu değiştirmeye gerek varmıdır o yüzden watt değerimi nereden öğrenebilirim