Şimdi Ara

anakartımın saat ayarı bozuluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bios pili değiştim bios güncellemesi ve ayarları yaptım ama bi türlü düzelmedi pc nin fişi takılı halde kapatırsam sorun yok ama kapatıp fişi de çekersem yani elektriği tam kapatırsam açarken saat ayarı bozuluyor ve F1 tuşu ile biosa girip ayar yapoıyorum sorun nedir çözemedim [simage]
    [/url]]resim
    [/simage]

• Merhaba

Bios şifresi sıfırlamada kullanılan jumper'ın çıkartılıp tekrar takılmaması gibi bir durum olmuş olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wiseboy06

Merhaba

Bios şifresi sıfırlamada kullanılan jumper'ın çıkartılıp tekrar takılmaması gibi bir durum olmuş olabilir mi?

bilmem o jumper nedir bilmiyorum anakartı ikinci el aldım aldığım adam hiç saat sormadığını söylüyor
  • bu arada anakart foxconn g41mxe
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyelken2011

bu arada anakart foxconn g41mxe

Bios piline en yakında bulunan jumper'ın takılı olduğundan emin olursanız sorununuz çözülebilir. Jumper nedir diye sorarsanız

https://www.google.com/search?q=jumper&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=QATwUeGLKITXswal9IC4BQ&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1745&bih=834#tbm=isch&q=jumper%20pc&revid=1622257645&ei=SwTwUdTGDIGXtAagr4CwAg&ved=0CA0QsyU&bav=on.2,or.r_cp.r_qf.&bvm=bv.49641647%2Cd.Yms%2Cpv.xjs.s.en_US.NyLNrjc7wJY.O&fp=48027384e827611b&biw=1745&bih=834&imgdii=_

linki sanırım çalışır. Yada google amcaya jumper pc yazarsanız bir fikriniz olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: wiseboy06

quote:

Orijinalden alıntı: maviyelken2011

bu arada anakart foxconn g41mxe

Bios piline en yakında bulunan jumper'ın takılı olduğundan emin olursanız sorununuz çözülebilir. Jumper nedir diye sorarsanız

https://www.google.com/search?q=jumper&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=QATwUeGLKITXswal9IC4BQ&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1745&bih=834#tbm=isch&q=jumper%20pc&revid=1622257645&ei=SwTwUdTGDIGXtAagr4CwAg&ved=0CA0QsyU&bav=on.2,or.r_cp.r_qf.&bvm=bv.49641647%2Cd.Yms%2Cpv.xjs.s.en_US.NyLNrjc7wJY.O&fp=48027384e827611b&biw=1745&bih=834&imgdii=_

linki sanırım çalışır. Yada google amcaya jumper pc yazarsanız bir fikriniz olur.

eywalah dostum çok yardımcı oldun jumpır yerinde duruyor çıkarıp ters taktım sorun kalmadı şuan düzgün çalışıyor f1 felan sormuyor saat ayarıda düzgün
    ilgilendiğin için sağol

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.