Şimdi Ara

Anakartımla İlgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Gigabyte GA-880GM-UD2H daha yeni aldım anakrtı fakat daha doğrusu kasayı yeni aldım. Ama Bilgisayar açılırken Neden Anakartımın markası ismi gözükmüyor? Açılırken neden Gigabyte GA-880M-UD2H neden yazmıyor Açılırken eski anakartım gibi açılıyor fazla bi farkı yok böle eski pcler olur ya siyah ekran yazılar olur. Aynı öle Ekran lmı alakalı acaba Ekran 8 senelikvar eski birşey yazılarıda kötü gösteriyor Simdiden sağolun

• BIOS'ta ayarı var hangi menünün altındaydı hatırlamıyorum.

"Fullscreen Logo Show" türünden birşeydi adı onuda tam hatırlamıyorum :D
  • dayı ne hatırlıon yaw :D ya istediğim Anakartım pc acılırken neden gözükmüyor
  • bios'a gir advanced BIOS features sekmesi içinde FULL screen logo show kısmını enable yap save exit yap çık
  • Bios f12 mi giriyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah.kas

bios'a gir advanced BIOS features sekmesi içinde FULL screen logo show kısmını enable yap save exit yap çık

Dediklerini yaptım fakat Advanced bios features te öyle birşey yazmıyor full screen logo show yok cok iyi baktım??
  • klavyede numpadın altındaki del tuşuyla giriyosun her biosta Advanced bios features olur kardaş.
  • tmm girdim de orayada girdim fakat full screen logo show yok?
  • o zaman anakartın logo show desteklemiyor.yani yok..bazı ucuz anakartlarda olmuyor.basıma gecen ay gelmişti..gıgabyte anakart aldım sıfır.atmadığım takla kalmadı ama logo yoktu.
  • o dediğinin olması imkansız anakartım AM3 destekli bi anakart yani yeni ve fiytı 200tl bi bak istersenhttp://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-ga-880gma-ud2h-880gma-ud2h-amd-880g--sb850-am3-ddr3-1333mhz-sata-3.0-anakart/productdetails.aspx?I_ID=46383
  • yardm etcek yokmu arkadaşlar biosu update de ettim fayde etmedi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.