Şimdi Ara

Anakartımla uyumlumu bu kart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Anakart :http://www.foxconnchannel.com/ProductDetail.aspx?T=motherboard&U=en-us0000462
    Ekran kartı:
    www.vatanbilgisayar.com
    MSI R7 240 2GD3 LPV2 DDR3 2GB 128Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Hemen Al.
    http://www.vatanbilgisayar.com/msi-r7-240-ddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html

Arkadaşlar yukarıdaki anakart bana ait benim merak ettiğim konu yukarıda ekran kartı benim anakartımla uyumlumu? Pcie vs her yönden tamamen uyumlu sıkıntı çıkarırımı? Çıkarırsada ne yönden çıkarır ne kadar çıkarır yzarsanız sevinirm.

150-300 arası ekran kartı önerilerinizi bekliyorum sadece lol oynuyorum. Saolun.

• Arkadaşlr sahibinden kart buldumda msi gt730 bu kartlada uyumlumu yazarsanız sevinirm . 2 sinden birini almayı düşünüyorum. 0 kullanılmamış sahibindende 200 210 tlden buldum.
  • Arkadaşlr sahibinden kart buldumda msi gt730 bu kartlada uyumlumu yazarsanız sevinirm . 2 sinden birini almayı düşünüyorum. 0 kullanılmamış sahibindende 200 210 tlden buldum.
  • evet uyumludur dostum
  • Hem r7 240 hemde gt730 ile uyumlu mu reis ? Büyük ihtimal gt730 u alıcamda. Performans kaybı felan olmaz dimi tam uyumlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer1155 -- 14 Şubat 2017; 22:44:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gamer1155 G kullanıcısına yanıt
    Performans kaybı olmaz, zaten iki kartın da performansı çok düşüktür. Oyun oynayacaksanız gtx 750 ti falan alın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ssd anakartıma uyumlu mu ?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.