Şimdi Ara

anakartın bu şekilde bana gelmesi garantide bir sorun oluştururmu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yazdığımı belki vesvese olarak düşünürsünüz ama sizin geçmişte yaşadığınız tecrübeleri öğrenmek istedim. anakart dün sipari ettim bugün geldi bir kutunun içindeydi , kutudada hasar yoktu ama anakart kutusunda ufak bir delik var

http://imageshack.us/photo/my-images/513/53778892.jpg/
    http://imageshack.us/photo/my-images/838/81039140.jpg/

anakart statik posetinden dahi çıkkarmadım . sormak istediğim kart arızalanırsa bu kutu ile göndermek gerekiyor sanırım ilerde bana kullanıcı hatası diyebilirlermi

bir ikinci nokta kartı almadan önce bir iki yere sordum distiribütörü kim diye bir iki tanesi mersa dedi vazgeçtim bir tanesi çizgi dedi . bende ordan aldım.ama garanti belgesinde mersanın kaşesi vardı ve mersa dan garanti kontrolü yaptığımda çizgi elektronik bakıyor yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1444 -- 24 Aralık 2011; 20:26:54 >

• demekkii kartınıza çizgi bakıyor buda demek oluyorki şanslısınız çizgi trdeki en müşteri dostu servislerden birine sahip kutuyuda bu nedenle kafaya takmayın sorun çıkartmaz çizgi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bthunv

demekkii kartınıza çizgi bakıyor buda demek oluyorki şanslısınız çizgi trdeki en müşteri dostu servislerden birine sahip kutuyuda bu nedenle kafaya takmayın sorun çıkartmaz çizgi.

artık en ince ayrıntısına kadar takılıyorsun o yüzden her an bir sorun çıkacak mış gibi hisstmeye başlıyorsun işi testere filmine çeviriyorlar sanki her an şöyle bir replikği bekliyorsun

seninle bi oyun oynamak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1444 -- 25 Aralık 2011; 11:14:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.