Şimdi Ara

Anakartın işlemci soket pinleri yamuldu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sabah MSI Z77A-G43 anakart satın aldım.

Fakat ben mi yamulttum aldığımda mı yamuktu onu bilmiyorum fakat bilgisayar sürekli açılıp kapanınca vatan bilgisayar müşteri hizmetlerine götürdüm ordaki teknik serviste anakart işlemci söketindeki pinlerden 4-5 tanesinin eğildiğini gösterdiler.

Ne yapabiliriz dedim? Teknik servise gönderebileceklerini başka bir çözüm yolu olmadığını belirttiler. Montajı keşke burada yaptırsaydın vs. dediler.

Daha bir günlük aldığım anakartı hiç kullanamadan teknik servis göndermek içime oturdu.

Bildiğim kadarıyla MSI distribütörlüğüne ve teknik servisine Penta bakıyor.

Vatan Bilgisayara, değişim yapılmasını istediğimi belirttim onlar da arıza formuna o şekilde belirttiler.

MSI teknik servisi bu konularda nasıldır? İnsiyatif kullanan bir firma mı yoksa katı kuralcı mı?

Vatandaki arkadaşlar, cihazın büyük ihtimalle tamir edileceğini fakat garanti dışı bırakılacağını belirttiler.

Of diyorum!

• Bu ilk değil, daha evvel yine aynı sorundan şikayet eden birkaç kişi oldu forumda, farklı model kartlarda.

Nasıl oluyor da yamuluyor o pinler anlamadım. Keşke kontrol etseydiniz alırken. Sizin yapmadığınız birşey için garanti dışı bırakılırsa üzücü olur.

Mağazadan kart alırken herşeyini kontrol etmek gerek, birşey varsa oracıkta hemen değiştirsinler.

MSI servisine ServisPoint bakıyor. Neyse geçmiş olsun diyorum, umarım lehine çözümlenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 25 Mayıs 2013; 0:15:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Bu ilk değil, daha evvel yine aynı sorundan şikayet eden birkaç kişi oldu forumda.

Nasıl oluyor da yamuluyor o pinler anlamadım. Keşke kontrol etseydiniz alırken. Sizin yapmadığınız birşey için garanti dışı bırakılırsa üzücü olur.

MSI servisine ServisPoint bakıyor. Neyse geçmiş olsun diyorum, umarım lehine çözümlenir.

Kaç gündür forumda ne alayım ne alayım diye dolanıyordum aldım şimdi de en az 2 hafta kart serviste yatacak.

Kafasızlık bende. Keşke kontrol etseydim. Kartı bir kere bile kullanamadan servise gitti. Servis de soket değişimi yada garanti dışı bırakırsa MSI'dan alacağım son anakart olur. İlk defa asus dışında bi anakart aldım o da elimde kaldı.

ServisPoint olduğuna emin misiniz? Vatan'a penta getiriyor çünkü ürünleri

• Penta Distribütör firma, ürünleri onlar tedarik edip firmalara verir. MSI teknik servisini 2011 den beri ServisPoint veriyor.

Ürün garanti dışı bırakılmayacak olsa 2 değil 3 hafta kalsın, ama garanti dışı olursa hoş olmaz.
  • Bakalım garanti dışı kalırsa, zaten MSI'dan aldığım alacağım son kart olur.

Sonuçları buraya yazarım teşekkürler
  • Bu konu altında gelişmeleri yazarsanız MSI servisi hakkında insanlar fikir sahibi olabilir.
  • Aynı olay 350 tl lik asus anakart ta başıma geldi, çizgiye gönderdim tamir ettiler pimleri çalışır hale getirdiler ama garanti dışı bıraktılar kartı ... Şimdi msi anakart var bir tAne garanti sorgulamasıyla ugrasıyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI Anakart Pinler Yamuldu
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • msı ve servıspoınt 2lısı ıle buyuk ıhtımalle garantı dısı bırakılır ve onarılmaz asus olsa garantı dısı bırakılsada soketı degıstırıyor çizgi
  • Yazık olmuş şuan amd nin değerini anladım :D plastik taş gibi soketi var
  • servispoint degisim karari verdi, vatan bilgisayardan degisim kuponumu aldim :)

tesekkurler servispoint.

• quote:

Orijinalden alıntı: NoSky

servispoint degisim karari verdi, vatan bilgisayardan degisim kuponumu aldim :)

tesekkurler servispoint.

Sizin adınıza sevindim güle güle kullanın yeni anakartınızı ne aldınız ?
  • ben servisten donmesini beklemeden yeni anakart satin almistim. cunku 25 gun bekleyemedim ben servisten donmesi icin :)

asus p8z77-v lx almistim iade kuponuyla da ssd aldim

• Böyle mutlu sonlara bayılıyorum

• amormen A kullanıcısına yanıt
    O zaman bir mutlu son da benden olsun hocam.

Benim de Sapphire HD 7950 ekran kartım bozuktu. Servispoint'e gitmişti. İade işlemi yaptılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.