Şimdi Ara

[analiz] ileride herkes kendi sosyal medya içerik kütüphanesi sunucusu kendi cebinde taşıyacak !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • [analiz] ileride herkes kendi sosyal medya içerik kütüphanesi sunucusunu kendi cebinde taşıyacak !

var olan sosyal ağlar sadece arkadaşlarınızı kendi sosyal cebinize eklemek için
    sadece onların cep adres linkini gösteren sabit ip linkleri için kullanılacak !

dahası bu iş için şimdiden bu iş için ilgili uygulamalar çoktan çıkmış
    https://play.google.com/store/search?q=server&c=apps&price=1
    ve bunu deneyen ve kullanan sayısı indirme sayısı açısında 100,000 üzeri olduğu görünüyor :)

zaten android linux tabalı oluşu web server anlamıyla çok iyi bir alt yapı anlamına geliyor
    dahası sunucuya sadece izin verilen kişilerin erişmesi aynı anda en fazla 5 kişinin
    bir güncelleme fotonuza bakabileceğini düşünürseniz !

sisteminiz bir upload yaparken ne kadar kasılmıyorsa, aynı şekilde kasılmayacağı ortada ! :)

biz bunu şimdiden buraya yazalım da yarın el-alemin teki uzman analiz yorumu yapınca
    buradan o ana konuya kapak olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 18 Ocak 2014; 8:08:22 >

• Türkiyedeki mobil ağ internet hızı ile dünyaya yayın yapacağız öyle mi?

Bu şarj sorunu varken bir de telefonlara web server yükü gelecek öyle mi?

Trend olursak vay halimize :-D Her türlü yatar bu iş diyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiyedeki mobil ağ internet hızı ile dünyaya yayın yapacağız öyle mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ruh Adamın Teki

Türkiyedeki mobil ağ internet hızı ile dünyaya yayın yapacağız öyle mi?

her zaman online olunacak diye bir şey yok ki !
    örneğin bir seçenek olur o da sadece şarj yaparken içerikleri paylaş denir karşı tarafa mail atmak gibi bir paylaşım olur
    burada amaç zaten belli ve sınırlı kişi arasında sosyal içeriğin paylaşılması
    yoksa 7/24 hizmet veren bilindik facebook ve diğer ağlar zaten her şekliyle yayın hayatına devam edecek
    dahası facebook'un devamlı zırt pırt kendi kafasına göre değiştirdiği kullanım sözleşmesine göre
    senin özel hayatınla ilgili tüm içerikler, olası reklam yerleştirme amaçı için açılıp inceleneceği yazıyor.

ama sen ne özelim var ki canım pop star veya rock yıldızı gibi olmak istiyorum,
    kızlar beni tanısın saniyesi saniyesine yaptığımı ettiğimi görsün diyorsan zaten bu format sana uymaz ki :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 23 Ocak 2014; 7:59:16 >

• İletişim halinde olduğun birine zaten her türlü veriyi bir şekilde gönderebilirsin. İnsanlar senin içeriklerini indirmek için telefonunu şarja takmanı mi bekleyecek? Sık sık görülen bir ileti sunucu yanıt vermiyor. Gizlilik için kendi kimliğim ile sosyal ağ kullanmıyorum çünkü iletmek istediğim şeyi belirli bir kitleye aktarmak için sosyal ağlara ihtiyacım yok. Ayrıca veri kaybı da başka önemli bir sorun. Neresinden tutsam elimde kalacak bir sistem.

• şu an anlık paylaşımlar için zaten WhatsApp matap falan var yani dahası bu öngörü
    WhatsApp sın ileri nesil GSM 4 nesil 5 versiyon iletişim hızı ile 1 saniyede 800 mb yollanırsa
    şarj ederken upload etme geyiğine bile gerek kalmaz ! :)

bu arada 4g yaygınlaşmadan güneykore'de 5g standartları şimdiden oturmuş gibi !
    http://www.donanimhaber.com/cep-telefonu-diger/haberleri/Guney-Kore-2020-yilinda-5G-altyapisini-faaliyete-sokmayi-planliyor.htm
    yani sisteminizi 2 saniye kasabilecek bir uygulama söz konusu ise şimdiden gelecek şekillendi bile :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 24 Ocak 2014; 5:13:44 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.