Şimdi Ara

Nasıl ücretsiz tinder gold kullanabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
7.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amme hizmeti yapıyorum. Artık bi up'ınızı alırım.

go.tinder.com adresine girelim.

giriş yaptıktan sonra sol blokta bulunan promosyon kodu alanına gelelim ve oraya GPAY yazalım. ( 1 kere kullanılabilir, o yüzden hasat zamanı kullanın )

sonra kaydıralım gecemiz şenlensin. :)

Ben tinder kullanmıyorum istanbul 27 erkek taliplerimi bekliyorum :)

• Yapay Zekanın Yanıtı

Tinder Gold'u Ücretsiz Kullanma

Tinder Gold, Tinder uygulamasının premium üyeliğidir ve kullanıcılarına çeşitli ek özellikler sunar. Ancak, bu üyelik ücretlidir ve aylık bir abonelik ücreti gerektirir. Ancak, Tinder Gold'u ücretsiz kullanmanın bazı yolları vardır:

• Uygulama İçi Etkinlikler: Tinder, sınırlı bir süre için ücretsiz Tinder Gold üyeliği sunan uygulama içi etkinlikler düzenler. Bu etkinlikleri takip ederek ücretsiz üyelik kazanma fırsatını yakalayabilirsiniz.
    • Ücretsiz Denemeler: Tinder bazen yeni kullanıcılara sınırlı süreli ücretsiz Tinder Gold denemeleri sunar. Bu denemeleri kullanarak uygulamanın premium özelliklerini ücretsiz olarak deneyebilirsiniz.
    • Kodlar ve Promosyonlar: Tinder, sosyal medya hesapları ve ortaklıklar aracılığıyla bazen ücretsiz Tinder Gold kodları ve promosyonları yayınlar. Bu kodları kullanarak üyeliğinizi ücretsiz olarak yükseltebilirsiniz.
    • Google Anketler: Google Anketlere katılarak puan kazanabilirsiniz. Bu puanlar daha sonra Google Play Store'da ücretsiz Tinder Gold abonelikleri satın almak için kullanılabilir.
    • Bilgi Yarışmaları ve Hediyeler: Bazı uygulamalar ve web siteleri, ödül olarak ücretsiz Tinder Gold üyelikleri veren bilgi yarışmaları ve hediyeler düzenler. Bu etkinliklere katılarak şansınızı deneyebilirsiniz.

Tinder'ın hizmet şartlarına aykırı herhangi bir yöntem kullanarak Tinder Gold'u ücretsiz kullanmaya çalışmamanızı tavsiye ederiz. Bu tür yöntemler hesabınızın askıya alınmasına veya kapatılmasına neden olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
    Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.