Şimdi Ara

Avantajix gerçekten ücretsiz mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar: rommy6719
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ücretsiz olduklarını iddia ediyorlar fakat işlemlerim menüsüne geldiğimde "aidat" ibaresi kullanılarak kesinti yapılmış olduğunu görüyorum. şikayetvar sitesi üzerinden konuyu kendilerine ilettim fakat "size kazandırdığımız tutar üzerinden alıyoruz o yüzden sizin cebinizden çıkmıyor" şeklinde açıklama yapmışlar. Fakat bana kazandırılan tutar benim değil mi? Yani bana ait olduğu için "kazandırılan" denmiyor mu? Cebimden çıkmıyor da alacak kaydedilen hesabımdan çıkıyor ne fark eder? Bir de sikayetvar.com üzerinden kendilerince tuhaf bir üslupla cevap vermeye çalışıyorlar...Kaba da buluyorum açıkçası.Memnun kalmayan kullanmasın denilebilir elbette ki doğrusu da bu. Fakat ücret alınıyorsa yanıltabilecek ifadeler kullanılmamalı diye düşünüyorum. Alınmıyorsa söyleyeceğim bir şey yok...

• kimse bedavaya is yapmaz.. tabiki de aliyorlar.. ama yılda belli bir miktar sadece o.
  • elbette bu gayet normal, ticaretin bir geregi...benim asil takildigim nokta neden "ucret almiyoruz" diyorlar? buna gerek yok ki. Sonucta alinan bir ucret var ortada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1) "Avantajix ücretsizdir" demiyorlar, "Avantajix'e üye olmak ücretsizdir" diyorlar.
    2) 10TL'yi ("eğer firmalardan para tahsil edersek, ilk 10TL'sini hizmet bedeli olarak alırız") diye yazıyor. yani mesela hiç alışveriş yapmaz ve sadece Avantajix'i bilgi için (yarışmalar marışmala vs) veya o haftalık kampanya mail bültenleri için kullanırsak para ödemiyoruz.
    3) Bir de yeni bişi çıktı:http://fikirler.avantajix.com/ o 10TL'yi de vermek istemeyenler olabilir diye heralde. Buraya yazana kadar yazs oraya iki satır, al 10TLni geri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: general-net

1) "Avantajix ücretsizdir" demiyorlar, "Avantajix'e üye olmak ücretsizdir" diyorlar.
    2) 10TL'yi ("eğer firmalardan para tahsil edersek, ilk 10TL'sini hizmet bedeli olarak alırız") diye yazıyor. yani mesela hiç alışveriş yapmaz ve sadece Avantajix'i bilgi için (yarışmalar marışmala vs) veya o haftalık kampanya mail bültenleri için kullanırsak para ödemiyoruz.
    3) Bir de yeni bişi çıktı:http://fikirler.avantajix.com/ o 10TL'yi de vermek istemeyenler olabilir diye heralde. Buraya yazana kadar yazs oraya iki satır, al 10TLni geri.

Nasıl Çalışır? > Bana Maliyeti Nedir kısmına girdiğinizde şöyle bir ibare var ;

"Avantajix’e hiç para ödemezsiniz. Aksine Avantajix size yoktan para vareder." Sizce burada "ücretsiz" demiyorlar mı? Yani bir şeye hiç para ödemezseniz o metaya yada hizmete ücretsiz sahip olmuş olmaz mısınız?

Siz de gerçekten ücretsiz olarak işlemlerinizi yürüttüğünüzü düşünüyorsanız sanıyorum lansman amacına ulaşmış...Yani gerçekten ücretsiz hizmet alıyoruz fakat sadece haberimiz yok...

• @befo

Valla sende haklısın hocam ama bu galiba bir internet yazım şekli:

Bak mesela şunlara

- FACEBOOK: www.facebook.com sayfasında "Hesap Aç: Ücretsizdir ve Her Zaman Ücretsiz Kalacaktır" diyor.
    AMA ilan verdim para aldılar. AAA niye ücretsiz değil ki? Demekş ki sadece "Hesap Aç" bölümü ücretsizmiş.

- GİTTİGİDİYOR: www.gittigidiyor.com/kayit-ol sayfasında "Ücretsiz Kayıt Ol" yazıyor.
    Şimdi evdeki eski bilgisayarını satmaya kalk, ilan ver, veya dükkan aç. Hemen kredi kartını soruyorlar. E hani ücretzisdi??? Sıfır risk mıfır risk doldurmuşlar orayı ama satış yapınca ücretsiz değildir yazmıyor.

- N11.COM : www.n11.com/giris-yap? sayfasında her 2 kelimden biri "ücretsiz" . Mahaza sahibi olmak ücretsiz. Üye olmak ücretsiz. Ama satan da para veriyor, alan da...

Fakat şu var ki ben bu 3 siteyi de SEVEREK kullanıyorum. Çünkü FAYDALI.
    Kalkıp şimdi orası ücretsiz yazıyor diye kızmam mı lazım.

Yani ben de bilmem ama o cümleler galiba öyle yazılmak zorunda. Yani nasrettin hocanın fıkrası gibi herkes haklı

• Paracebe.com daha iyi bence. Aiadat falan almiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scoopi -- 18 Temmuz 2014; 21:17:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

Paracebe.com daha iyi bence. Aiadat falan almiyor.

Teşekkür ederim yorumunuz için...Benim amacım aslında bir başka siteyle kıyaslamak değildi...Sadece gözle görülür biçimde bir ücret ödemesi (veya hesabınızdan kesinti) yapılıyorken neden bir kavram kargaşası yaratılıp ücret alınmadığı ifade ediliyor bunu anlamaya çalışıyorum... Ödeme detayları kısmında "aidat" ibaresi kullanılıyor...Ve aidat kesinti demektir yani bunun başka anlamı yok...Tekrar ediyorum sitenin kalitesini, pahalılığını tartışmıyorum yada başka bir siteyle kıyaslamıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: general-net

1) "Avantajix ücretsizdir" demiyorlar, "Avantajix'e üye olmak ücretsizdir" diyorlar.

Fikirleri bende kullandım ve yeni yolladığım fikrim paylaşıldı şuan en üst sırada.
    Haber verdiğiniz için teşekkürler :)

http://fikirler.avantajix.com/

• Bir şey değil hocam, bildiklerimi paylaşmam bedava, ama size bir para kazandırdıysa paha biçilemezz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.