arkadaşlar ben bi tv kartı almak istiyorum laptop um için ama kendi çabalarımla, isteklerimi karşılayabilen bi tv kartı bulamadım bana yardım ederseniz sevinirim :P
isteklerim ;
-- analog yayınları alabilecek -- çanağa bağlanabilecek -- usb den bağlanması tercihimdir -- timeshifting, kayıt vs vs özelikleri olmasıda tercihimdir :)
bu arada ben şuan yurtta kalıyorum onun için çanak kullanma imkanım yok onun için şimdilik analog yayın için bi antenle kullanmak istiyorum, lakin okul bittikten sonra evde çanak kullanabileceğim içinde çanağada bağlanabilsin istiyorum. fiyat olarakda yani en fazla 250 e çıkabilirim
yardimcı olursanız sevinirim..
usb li dijital tv kartları var ama hem analog hemde dijitali olan yok
YA ANALOG YA DİJİTAL DEMOKRASİ YOK BU OLAYDA
Burada bir cihaz var hem analog hem digital yayın alma mahareti var incelenirse sonuç çıkabilir
dijital değil o kart...karasal dijital...yani dvb-s dediğimiz uydudan yayınları alamıyor....dvb-t dediğimiz karasal dijital yayınları alıyor...ki karasal dijital yayınlar;
1-heryerde çekmez 2-sadece şuan trt yayınları var sadece..
karasal yayınlar eskiden analog yayınları nasıl çatı anteni veya tv üstü antenler ile belediyelerin büyük antenlerinden yayın alıyorduysak , artık dijital yayınları da belediye antenlerinden alabileceğiz.....lakin ne yazıkki şuanda bizde sadece trt yayınları var. ve diğer kanalların geçmesi biraz zor görünüyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme