Şimdi Ara

Analog PCI tv card windows7 driver

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar elimde bir kaç tane tv kartı var, bir kaçının chipseti bt878, birinin chipsetide philips, bir türlü windows 7 de driver ve arayüz programını bulup çalıştıramadım. bir zamanlar yapmıştım ama şimdi programı kaybettim ve çalıştıramıyorum...

analog PCI tv kartları için elinde win7 driver ve programı olan varsa, gönderebilirse sevinirim...

• Arkadaşım Dscaler diye bir program var, driver yüklemeden tv kartını tanıyıp tv izlemenizi mümkün kılıyor. Free bir program nette aratın bulursunuz.
  • Onu kullandım aslında ama onda sanırım ayarlardan ötürü bir şey yapamadım, ya basitce ayar kısmını anlatırmısınız eğer biliyorsanız. Kablolu yayın geliyor bulunduğum yere, dscaler ile bir iki kanal yakaladım ancak onlarda karlı idi. kablodan 30 a yakın kanal çıkıyor normal tv bağlanınca...
  • Ayarlarında bir çok farklı tv kartı var, tek tek deneme yanılma yapmanız gerekiyor sanırım.
  • Tekrar kurarak deneyeyim ama dediğim gibi denem yanılma ile en fazla 2 kanal çıkarabilmiştim biraz iyi gibi ama onlarda yine karlıydı... Bu analog tv kartları artık windows7 ile brlikte mazi oldu anlaşılan
  • Dscaler danda bir sonuç alamadım ne yazıkki...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.