Şimdi Ara

Analog SLR & Rangefinder Kullananlar (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.691
Cevap
28
Favori
88.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler konuya bakanlar boş geçmesin analog grubu kuruyoruz face'te isim önerilerinizi bekliyoruz
  • aykutzilif kötü zamanda yükledim desene paylaşımlarını bekliyorum.
    İsim için biraz düşüneli.

énigma teşekkür ederim, kızkulesi 100mm ile, bokehler 200mm ile üstüste 4 yada 5 çekim, fotoşop falan zannedilmesin, malesef leica daha gelmedi 10 günden az kaldı

WWF hele bi galsin nevale, bakarız icabına.

faysalkaya tarama ile ilgili olabilir mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbagci

faysalkaya tarama ile ilgili olabilir mi acaba?

Hocam Lensim Baya Kirli Ondan Olabilirmi?

Analog SLR & Rangefinder Kullananlar

• xbagci : fotoğraflar süper hocam..ellerine sağlık....bir an önce bende sb çalışmak istiyorum....

aykutzilif: Aceleye gelmemeli grup ismini belirlemek...biraz daha düşünüp iyi sağlam bir isim bulabilriz...
  • aceleye gelmemeli diyorsunuz ama öneride bulunmuyorsunuz :D "analog yeniden" ve ya "yeniden analog" düşündüm mesela sizde önerileriniz var ise paylaşalım yine de düşünmeye devam edeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutzilif

beyler konuya bakanlar boş geçmesin analog grubu kuruyoruz face'te isim önerilerinizi bekliyoruz

Basit bir isim olsa (uydurma değil) google ve facebook aramasında daha kolay ulaşılabilir olur. Böylece dıştan daha çok insanın katkısı sağlanabilir.

Yani "35mm "ya da "Analog Fotoğraf" tarzı düz bir isim bence daha çok iş görür.
  • evet öyle de şık oluyor aslında herkes bi yorumda bulunsun ona göre yapalım birşeyler şimdilik şunları bi düşünün beyler

Yeniden Analog
    Analog Yeniden
    35mm
    Analog fotoğraf
  • quote:

Orijinalden alıntı: WWF

Ne satcak yahu bayat filmi gönderir Güney abi bedavaya.

xbagci hoca hazır Trojka unutmuşken, tarayıcıyı ne zaman satıyorsun

Biz v300 aldık hacı, buyur senin olsun.
  • bugün filmleri ve makinayı alıp fotoğrafçıya gittim.
    6 kutu film vardı.5 kutu karton ambalajda 1 kutuda ambalajsız siyah mika kutudaydı.
    fotoğrafçıya bunlar kullanılırmı filan dedim.
    adamın bi müşterisi arıyomuş bayat film adam zorla benden aldı 5 kutu filmi birden
    karşılığında 2 kez banyo+tarama bedava verdi.
    elimdeki ambalajsız filmi almadı.bunun ne olduğu belli değil alamam dedi.
    o ne olduğu belli olmayanı almak istersen ve kargo parasına değer diyosan yollıyayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: photo-pentax

bugün filmleri ve makinayı alıp fotoğrafçıya gittim.
    6 kutu film vardı.5 kutu karton ambalajda 1 kutuda ambalajsız siyah mika kutudaydı.
    fotoğrafçıya bunlar kullanılırmı filan dedim.
    adamın bi müşterisi arıyomuş bayat film adam zorla benden aldı 5 kutu filmi birden
    karşılığında 2 kez banyo+tarama bedava verdi.
    elimdeki ambalajsız filmi almadı.bunun ne olduğu belli değil alamam dedi.
    o ne olduğu belli olmayanı almak istersen ve kargo parasına değer diyosan yollıyayım

Fotoğrafçı benden hızlı davranmış Siyah kutuysa ilford pan'dır diye düşünüyorum ama, en azından siyah-beyaz mı renkli mi olduğunu bilseydik.

• beyler grup işini boş geçmeyin xbagci özcanaydın falan alıp götürücem burdan bak sonra üzülürsünüz
  • analog yeniden güzel olur bence. eski kafa fotoğraf gibi bir şey de olabilir? geliştirilebilir tabi öneriler;)
  • İsim önerim:
    Dijitalfotoğrafaslaanalogfotoğrafınyerinitutamazbuböylebiline
  • Hocam akılda kalır güzel bir isimmiş walla :D
    quote:

Orijinalden alıntı: xbagci

İsim önerim:
    Dijitalfotoğrafaslaanalogfotoğrafınyerinitutamazbuböylebiline

• o zaman bende diyeceğim ki kanadımıkırdılaruçumadımannesavaşasoktularkoşturdumkalbiniaçamayaninsanlarınaklınaeğriyidoğruyubensoktum. abi naptın yaa
  • bunlar da benden olsun canon eos 300 / kodak color plus 200 asa ama isteğimi kaçırdınız he bi daha da gelmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ezio-Auditore -- 25 Mayıs 2011; 16:41:31 >

• http://forum.donanimhaber.com/m_49353319/mpage_1//tm.htm#49353700 arkadaşlar Haziranda İstanbulda dh olarak fotoğraf buluşması yapmayı planlıyoruz, sizleri de bekleriz
  • ben analogcu olarak o ortama girip agırlığımı bozmam şahsen işimiz olmaz dijitalciler ile
  • niye ezdin bizi hocam yaa
  • yok hocam estağfurullah lakin görüyorum ki aramızda buluşma yapmayıpda oraya gidenler var ne diyeyim
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.