Şimdi Ara

Analog SLR & Rangefinder Kullananlar (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.691
Cevap
28
Favori
88.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 9 lira iyi o zaman ya en azından evimin dibi
    birde şu kablolu deklanşörünü bulmam gerekçek bu aletin.şöyle gönlümce uzun pozlamalar çekçem 20-30 dakkalık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photo-pentax -- 23 Mayıs 2011; 4:20:59 >
  • evet hocam 9 biraz pahalı gibi gerçi bende 8 e yaptırıyorum sirkecide ucuz da sürekli kim gidicek oraya. muhtemelen filmler kullanılsa bile istediğiniz sonuçlar çıkmaz dilekolay çok geçmiş banyo parasına değmez ama bana kalırsa 1 tanesini kullanın ve çapraz banyo yaptırın şaşırtıcı sonuçlar çıkabilir taze filmlerde zaten ben iki gün önce aldım kodak color plus 200 asa 3 tl ama mahalle fotoğrafçılarında daha pahalı olabilir
  • Acaba Carl Zeiss lenslerini kendi makinemizde kullanabilir miyiz ? Misal olarak Minolta için adaptör yada bayonet var mıdır Carl Zeiss yada buna benzer üst sınıf lensleri kullanmak için ?
  • Selam arkadaşlar...Bi kaç gündür sessiz kaldım forumu takip edemedim...Pazar günü arkadaşımla fotoğraf çekimleri yapttık havanın elverdiği kadar ama güzel enstanteneler yakalayamadım ne yazık ki...Buna rağmen dört gözle filmi banyo yaptıracağım günü bekliyorum... Bu pazarda Samsundan Amasya'ya gidiyoruz yine fotoğraf için.Üstelik Tren ile...İyi pozlar yakalayabi,lirim umarım....Size sormak istediğim bir konu var...SB resimler üzerine çalışmak istiyorum ama bunun için makineye sb film takmam mı iyi olur yoksa photoshop da oynayarak siyah beyaz yapmam mı iyidir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mariposa_tr -- 24 Mayıs 2011; 14:35:44 >
  • photoshop da yaptığın RESİMLERİN hiçbir esprisi kalmaz şimdi netten bir tane photoshop ile siyah beyaz yapılmış bir RESİME bak sonra da buraya gel xbagci ve ozcanaydın'ın paylaştığı sb fotoğraflara bak aradaki farkı anlarsın kardeşim onun verdiği tat başka oluyor saygılar :)
  • Cevabın için teşekkür ederim..Bende o düşüncedeydim...Photoshop ile gerçekliği saylayamam diye...Emin olabilmek için sordum Sağol ;)) Pazar günüde Samsundan Amasya'ya trenle gideceğim sırada makinaya sb film takmayı düşünüyorum Garda ve yolculuk sırasında ve Amasya'nın tarihi güzel mekanlarında sb çekim yapmak için :)) Umarım Güzel bir çalışma gerçekleştirebilirim..Nedense de çok heyecanlıyım dört gözle pazarı bekliyorum :)

quote:

Orijinalden alıntı: aykutzilif

photoshop da yaptığın RESİMLERİN hiçbir esprisi kalmaz şimdi netten bir tane photoshop ile siyah beyaz yapılmış bir RESİME bak sonra da buraya gel xbagci ve ozcanaydın'ın paylaştığı sb fotoğraflara bak aradaki farkı anlarsın kardeşim onun verdiği tat başka oluyor saygılar :)

• inşallah kardeşim tren garında iyi pozlar yakalayabilirsin diye düşünüyorum kompozisyon için uygun bir yer hayırlısı ile çek ve paylaş biizmle
  • dijitalciler sokaklarda toplanmışlar birbirleri ile şakalaşıyorlar gruplar kuruyorlar buluşmalar düzenliyorlar. o analogcu düşünüyor benimde bir grubum olsa xbagci bize niye önderlik etmiyorsun diyor biz neden buluşmuyoruz diyorrr :D sanadır bu sözlerim abi
  • Abov, siteye bir girdim hemen sitemle karşılaştım buluşacağız ama sabredin biraz, Leicasız önder olur mu?

mariposa_tr SB filmi banyo yaptıracağın yer var mı Samsunda?
  • xbagci walla o konuda kesin bir bilgim yok ama Şirketten arkadaşımın tarif ettiği bir yer var tel no suda olmadığı için mesi çıkışı oraya gidip görüşeceğim...Karadenizin incisinde bir yer bile bulamazsam sb için terk-i diyar eder memleketime Sarıyer'e geri dönerim :))
  • buluşmayı geçtim abi o sonra ki iş ama bi grup kuralım bare facebookdan fln ya bu analograf ticari düşünüyor bu işi biz bu işin sevdalıları olarak yapalım herşeyi ile ben ilgilenirim diyorum siz ağır abileri olun yeter
  • Kur anasını satayım, bildiklerimi paylaşmazsam iki objektifim önüme aksın.
  • Şöyle beğendiğim bir kaç fotoyu ekleyeyim bari.

Analog SLR & Rangefinder Kullananlar

• ooooo abi naptın yaaa hazır bende filmleri banyodan almışken çok sönük kaldı benimkiler vallahi bayıldım ya hele bokeh olayı süper olmuş ellerine kadrajına saglık
  • tamam açıyorum o zaman yarın sabaha kadar tasarımı ile ilgili bişeyler yapıp bitiririm ama bize iyi bir isim lazım şimdi nerden bulsak acaba ?
  • Şöyle ebay'dan hem hızlı gelecek hem de normal fiyatlarda m42>EOS adaptörüne rastlayan var mıdır? Bir de yukarda bir bayat film olayı dönmüş.

@photo-pentax Bir ya da iki makara bayat film, eğer ki kullanmayacaksan bana satmayı düşünür müsün?
  • xbagci : Çok güzel fotolar,teşekkürler paylaşım için hocam.Özellikle Kız Kulesi fotosunu çok beğendim.

Birazcık Leica farkı hissediliyo diyebilir miyiz acaba ?
  • Ne satcak yahu bayat filmi gönderir Güney abi bedavaya.

xbagci hoca hazır Trojka unutmuşken, tarayıcıyı ne zaman satıyorsun
  • Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin

http://forum.donanimhaber.com/m_49148912/tm.htm

Şu Linkteki Fotoğraflar Neden Böyle Kötü Çıktı?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.