Şimdi Ara

Analog SLR & Rangefinder Kullananlar (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.691
Cevap
28
Favori
88.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu Konuya Bakarmısınız Yardımlarınızı Bekliyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_49148912/tm.htm
  • enigma o flaşın dolma sesi için rahat olsun çok tiz bir ses ben hastasıyım onun :D

faysalkaya yorum yaptım
  • Yok hocam onu ben siteye yüklerken küçülttüm ......

Orijinalden alıntı: énigma

@ mariposa_tr : Paylaşım için teşekkürler.O retro ruhunu hissettiriyor fotolar.Hocam bu arada dijital çıktılar 640x424 piksel olarak mı çıkıyor yoksa siz mi küçülttünüz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mariposa_tr -- 19 Mayıs 2011; 8:31:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutzilif

enigma o flaşın dolma sesi için rahat olsun çok tiz bir ses ben hastasıyım onun :D

faysalkaya yorum yaptım

Teşekkürler.

Bi Sorum Olacak Bu Filmli Fotoların Çözünürlüğü Hakkında Bilgi Verirmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faysalkaya

quote:

Orijinalden alıntı: aykutzilif

enigma o flaşın dolma sesi için rahat olsun çok tiz bir ses ben hastasıyım onun :D

faysalkaya yorum yaptım

Teşekkürler.

Bi Sorum Olacak Bu Filmli Fotoların Çözünürlüğü Hakkında Bilgi Verirmisiniz.

Tarayıcıya göre değişir hacım :)
  • Kendimi avutmanın yolunu buldum sonunda, 14 gün böyle duracak dergi masanın üzerinde

Analog SLR & Rangefinder Kullananlar
  • Hocam kendini avuturken de güzel bir görüntü ortaya çıkarmışsın ;)

quote:

Orijinalden alıntı: xbagci

Kendimi avutmanın yolunu buldum sonunda, 14 gün böyle duracak dergi masanın üzerinde

• hahha alem adamsın xbagci ya sonuçta leica hocam bu 14 değil 14 hafta beklenir sorun olmaz
  • Eyvallah dostlar, ben de çok beğendim bu fotoyu.
  • @ mariposa_tr : Sağol hocam cevap için.2msj altında da diğer soracağım soruya cevap gelmiş zaten

@ xbagci : Sanırsam imzandaki summicron lens fotodaki.O lensi kullanmayı isterdim bende güzel bir leica body le tabiiki.Bu arada son zamanlarda gördüğüm en yaratıcı olaylardan 1i diyebilirim...Fotoğrafçı hayal gücü + Leica özlemi nin getirdiği nokta

• Teşekkürler énigma. Summicron bir efsane gerçekten, çok daha pahalı lensleri var ama (1,4 1,1 gibi) nedense f2 nin yeri ayrı Leica piyasasında. Ben de az kalsın summarit (f2,5) alacaktım ama sonra deimki "artık ha şukadar, ha buuukadar farketmez, bunu aldım.

Hele bir gövde sağsalim gelsin ben biraz alışayım, isterseniz bir analog buluşma yaparız

• Analograf'da gördüm bu fotoğrafı. Dedim kesim bizim xbagci ustadır bu.
  • @xbagcı alemsin ya fotoğrafta çok yaratıcı olmuş helal olsun valla
    ben bi dslr kullanıcısı olarak bu topici çok seviyorum.elimde 2 tanede slr var ama henüz slr keyfini denemek kısmet olmadı
    şimdilik sizi takip etmekle yetiniyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: photo-pentax

@xbagcı alemsin ya fotoğrafta çok yaratıcı olmuş helal olsun valla
    ben bi dslr kullanıcısı olarak bu topici çok seviyorum.elimde 2 tanede slr var ama henüz slr keyfini denemek kısmet olmadı

Sen de yakında doğru yolu bulacaksın, öyle hissediyorum

WWF bakıcam şimdi beğenenlerin içinde varsındır inşallah

• Hocam paslanmasın o anloglar dura dura biz değerlendirebiliriz ;))

quote:

Orijinalden alıntı: photo-pentax

@xbagcı alemsin ya fotoğrafta çok yaratıcı olmuş helal olsun valla
  • Unutmuşum, şimdi beğendim. Profil fotoğrafımda FM2 var. İsim Özcan.
  • Mariposa çektiğin kareler kıstasın olsun. Işığın ve ışığı doğru kullanmanın önemini anlamışsındır sanırım. Kadrajı bir yana ofis içinde çektiğin fotoğraf iyi çıkmış. Nedeni de malum, doru pozlama ve güzel ışık. Aynı şekilde çocuklu olan da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARIŞA ÖZLEM -- 20 Mayıs 2011; 16:51:00 >
  • analog buluşması hiç fena olmazdı haniiiii
  • Babamda benim bildiğim 3 tane Analog SLR makine var. Annemin söylediğine göre daha fazla varmış ama antika değeri taşıyanları kasada saklıyormuş. Kendisi artık ayda yılda bir kullanıyor. Benim el sürmeme bile izin vermiyor. Bozarmışım Eve döndüğümde tekrar istiycem bakalım bi tanesini verirse ben de meraklıyım Analog SLR makinelere
  • bendede şunun biraz değişiği var beyler para eder mi acep :D

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.