Şimdi Ara

Analog tv kartı için oynatma programı ? (Windows 7)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
8.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde Lifeview Flytv Prime34 analog tv kartı var.Daha önce sırasıyla XP ve Vistada rahatça izleyebiliyordum driverı ve WinDVR 3 ile.

Windows 7 de ise bu aynı bileşim (farklı driverlar denememe rağmen) olmadı ve tv izleyemiyorum.

Bu arada kablo tv üzerinden izliyorum.

Sizden ricam bana Windows 7 için güzel bir oynatma programı analog kartlar için yani benimkinide destekleyecek ve driver ı nerde bulabileceğime dair bilgi.

Çok teşekkürler.

• win7 ilk kurulumda driverı buluyor ve media center ile rahatça izleyebiliyorsunuz.. win7 tanımadıysa orjinal cdsindeki sadece sürücüleri kurarak yine wmc ile izleyebilirsiniz. ya da full kurulum yapıp xp uyumluluk seçeneği ile yine izleyebilirsiniz bende sorun yok şahsen.
  • Sizde de bu karttan var sanırım ?

Ben daha önce windowsun driverıylada denedim WMC da ama düşük bit hızı hatası veriyordu hep 1-2 dakika sonra ve kanal değiştiremiyordum.

O zaman ben şu window updateten kurayım driverı yine ; peki WMC için ayarlarken ki adımları nerden bulabilirim ? Çünkü ayarlarında yanlış birşeyde yapmış olabilirim bilmiyorum.

EDIT:

Windows driverıyla denedim tekrar ; aygıt yöneticisinde TV Card 7130 olarak gözüküyor driver ise 13.35.4.451

Yine düşük bit hızı hatası verdi :( Sanırım WMC ayarlamısını doğru yapamıyorum.

EDIT :

Düşük bit hızı hatası kanal değiştirince düzeliyor.Şu anki sorunum sadece 17 kanal buldu ve senkron kayması var.(Ses önce geliyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eggman -- 27 Kasım 2009; 0:10:08 >
  • bende Flytv Prime34 olarak tanıyor kartı ancak senkron kayması bende de var ne yazıkki düşük bit hızı olayına hiç rastlamadım bu arada eski pcde kullanıyorum bu kartı pek de üstüne düşmedim yani.
  • Anladım bakayım tüm kanalları çeksinde sanırım senkron kaymasına göz yumambilrim bir süre :) Başka bir sorum olursa yine burdan sorarım ; çok teşekkürler.
  • Arkadaşlar kanal sorununu hallettim her yeni aramada yeni kanallar buldu.

Şu an senkron kayması ve düşük bit hızı uyarısı yaklaşık 1 dakika sonra geliyor dışında sorun kalmadı.

Bu ikisini nasıl halledeceğiz ? :(
  • mediacenter updatelerini yapınca düşük bit uyarısıda gelmiyor fakat hala görüntü ve ses senkron sorunu sürmekte..
  • cannot render audio capture stream ya arkadaslar bu hata çıkıyor 1 kaset aktardım ondan sonra ertesi gun boyle diyor ne olur cevap ayazın
  • abdullah03 A kullanıcısına yanıt
    2. bi hdd alın ona xp kurun.sadece video kayıtta xpye geçin.ben öyle yapıyorum.ama anakart xpye uymadı.alet ne yeniden balıyor ne de kapanıyor
  • Ben de de bu kart var eski pc den soktum az once. Windows 10 da vista driveri kurdum saa173 u tanidi fakat tvr calismadi.

Ben tv izlemek istemiyorum sadece FM radyo dinlemek istiyorum bunu hangi programla yapabilirim?

Flytv prime34 kart ile windows 10 da fm radyoyu hangi program ile kullanabilirim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.