saolun avermedia 007 aldım. Houppage bulamadım. Analog olarak sadece bu vardı şimdilik memnunum. Alacaklara duyurulur Gold dan alın 55tl. Diğer bilgisayarcılara sordum aynı karta 78 isteyenler bile var. Yer kadıköy Gold un en büyük mağazasından aldım. (amacım reklam yapmak değil)
sitede avermedia SIFIR analog - digital / fm özellikli 100 tl idi ( dh 2. ci elde) keşke baksa idi.
forumda sorunsuz ve çok iyi durumda en fazla 15tl istiyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Bukalemun
sitede avermedia SIFIR analog - digital / fm özellikli 100 tl idi ( dh 2. ci elde) keşke baksa idi.
forumda sorunsuz ve çok iyi durumda en fazla 15tl istiyorlar.
neyse artık almış olduk bikere. Fazla değil zaten 55tl + garanti. Fazlalığı garanriye vermiş oldum. (ben oem parçaları garantili tercih ediyorum. Nolur nolmaz kasa içinde kaçak bile oluyo ondan beni çok çarptı da
ÜRÜN SIFIR ihtiyaç dışı imiş - FULL KUTULU. benim bütcem uygun değildi almadım sanırım HD de gösteriyordu. ama sen aldığını güle güle kullan.
bende bu arada 35tl ye SIFIR İNCA DİGİTAL TV kartı aldım. 2 el den ( değişimden gelmiş birisi satıyordu halen garantiside var , ürünü birebir değiştirmişler şans işte )
quote:
Orijinalden alıntı: Bukalemun
ÜRÜN SIFIR ihtiyaç dışı imiş - FULL KUTULU. benim bütcem uygun değildi almadım sanırım HD de gösteriyordu. ama sen aldığını güle güle kullan.
bende bu arada 35tl ye SIFIR İNCA DİGİTAL TV kartı aldım. 2 el den ( değişimden gelmiş birisi satıyordu halen garantiside var , ürünü birebir değiştirmişler şans işte )
hayırlı olsun fırsatı kaçırmamışsın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme