Bildirim
anamakineye 10 adet pc den fazlası bağlanmıyor yardımlarınızı bekliyorum
Philips OneBlade QP630/51 Yedek Bıçak Seti : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C2J8XTYY?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kullandığınız işletim sistemi nedir? -
xp pro sp2 güvenlik duvarları kapalı -
ip adreslerini elle atayıp denedin mi kardeş ? -
ip adreslerinin hepsi elle atnmış durumda -
Kardeş bence IP adreslerini bi daha kontrol et Vasrayılan ağ geçidi alt ağ maskesi diğerleriyle aynı mı internete giriyormu şu an makinalar ? -
arkadaşlar netle ilgili sorunumuz yok pc lerin hepsi nete giriyo sadece
anamakineye (10) adetten fazla pc girdiğinde yani müzik falan dinlemek isteyince 10 ci den sonra ki ler giremiyo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinuslu -- 25 Mart 2006; 9:14:04 > -
1 tane mi switch kullanıyorsun ? -
WinXP Pro da olsa bir desktop işletim sistemidir ve 10 kullanıcıya paylaşım verir. Eğer 10 dan fazla paylaşım vereceksiniz Server (Windows 2000 - 2003 yada linux....) kurmanız gerekir.
Bilgilerinize.... -
quote:
Orjinalden alıntı: cemcakmak
WinXP Pro da olsa bir desktop işletim sistemidir ve 10 kullanıcıya paylaşım verir. Eğer 10 dan fazla paylaşım vereceksiniz Server (Windows 2000 - 2003 yada linux....) kurmanız gerekir.
Bilgilerinize....
kardeş ben 28 pc bağladım Win Xp pro ya
-
quote:
Orjinalden alıntı: alwaysleader
quote:
Orjinalden alıntı: cemcakmak
Bilgilerinize....
kardeş ben 28 pc bağladım Win Xp pro ya
nasıl bağladın söylede bizde bağlayalım
-
Kardeş benim kurduğum cafede 2 tane switch var ve birbirlerine CROSS bağlantı ile bağlı yani diorum ki sende de 2 tane switch varsa switchlerin birbirine cross bağlantı ile mi bağlı onu kontrol et
quote:
CROSS BAĞLANTI
Cross bağlantı,Network sisteminde oldukça önemli bir bağlantı şeklidir.Sık olarak Hub to hub yaparken kullanılır.
Sadece hub bağlantılarında değil media converter gibi çeşitli aktif cihazların bağlantılarında da sıkça kullanılır.Günümüzde üretilen aktif cihazların portlarını içerden otomatik olarak ayarlayan switcler(MDI VE MDX) yada sadece bir portun hem düz hemde cross kablo takılabilen değişkenli iki portu bulunmaktadır.Burada dikkat edilmesi gereken konu eğer iki port var ise bunun sadece biri kullanılır.İkisine de aynı anda kablo takamayız.İki PC’yi hub olmadan birbirine bağlamak içinde yine cross kablodan faydalanılır.Yalnız bu kablonun boyu maximum 5 mt.olmak zorundadır.
Cross kablonu mantığını en basit olarak şu şekilde izah edebiliriz.Yapacağımız patch kablonun konnektörlerinin birini 568A diğerini 568B olarak yapmamız gerekir.
-
bendede 2 tane switch var ve CROSS kablo ile bağlı değil
sen ondan kaynaklandığınımı söylemek istiyosun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X