arkadaşlar anasayfayı değiştiremiyorum. anasayfayı değiştirmek için internet seçeneklerinden giriyorum fakat anasayfa değiştirme bölümü işlem yapmıyor. anasayfamı nasıl değiştirebilirim? ütfen yardımcı olunuz.
büyük ihtimalle virüs girmiştir tarama yaparsan düzelebilir
geçmiş olsun bas formattı.... Yedekleme yapmayı unutma...
virus girmistir mecbur format atacaksin
arkadaşlar ben kendim web ayarlarını sıfırla demiştim. ondan sonra anasayfa msn olarak ayarlandı. ben şi,mdi değiştirmek istiyorum ama olmuyor. yine virüsten mi kaynaklanır?
serji verdiğin adrese giremiyorum. tam olarak sitenin adı nedir?
Geçenlerde bana da aynısı oldu, üstteki dosyayı indirdim.. sorun çözüldü..
Tekrar sağol serji..
quote:
Orjinalden alıntı: codderial Serji kardeş bu işlerde uzmandır..
Geçenlerde bana da aynısı oldu, üstteki dosyayı indirdim.. sorun çözüldü.. Tekrar sağol serji..
estag. dostum. elimden geldigince bilgim yettigince yardimci olmaya calisiyorum. saolasin
ek olarak bunlarıda deneyebilirsiniz.
Hijackthis programın online olarak etkili bilgilendirme.
Hijackthis programını verdiğim linkten indirin(direck download) programı çalıştırıp... do a system scan only.. seçip taratın çıkan pencereden sol altta ..save log.. ile bilgileri herhangi bir dizine kopyalayın verdiğim linkten gözat penceresinden kaydettiğniz log dosyasını seçip ...Analyze.. tıklayıp yeni bir pencere açılacak oradan size online raporunu verecek kırmızı olanlar spam vb kritik programlar bunları önceki ilk taramadan veya yeniden taratıp kıritik olanları seçip silebilirsiniz.
Hijackthis programın online olarak etkili bilgilendirme.
Hijackthis programını verdiğim linkten indirin(direck download) programı çalıştırıp... do a system scan only.. seçip taratın çıkan pencereden sol altta ..save log.. ile bilgileri herhangi bir dizine kopyalayın verdiğim linkten gözat penceresinden kaydettiğniz log dosyasını seçip ...Analyze.. tıklayıp yeni bir pencere açılacak oradan size online raporunu verecek kırmızı olanlar spam vb kritik programlar bunları önceki ilk taramadan veya yeniden taratıp kıritik olanları seçip silebilirsiniz.