Merhaba arkadaşlar. Windows Xp Pro Sp2 Tr işletim sistemi kullanıyorum. Spysweper ve Nod32 yüklü. Ama malesef anasayfamı değiştiremiyorum. Değiştirmeme rağmen Msn in sayfası çıkmaya devam ediyor. Ne gibi bi sorun olabilir fikri olan var mı acaba?
selam. büyük ihtimal spyware var. ad-aware programını indir ve tarat. esenlikler...
Bir siteye gir o sitede sayfayı ana sayfam yap de olur .
quote:
Orjinalden alıntı: yigido06
selam. büyük ihtimal spyware var. ad-aware programını indir ve tarat. esenlikler...
aynen ad-aware bu işi çok iyi yapıyor
Spyware değil bu arkadaşlar. 3 tane anti-spyware yüklü sistemde. Üstelik windows yeni kuruldu. Başka birşey olmalı. Mesela bi sayfayı anasayfa yap dediğimizde onu nereye kaydediyor? kayıt defterine yazıyor tabi ama acaba nereye? bu konuda bilgisi olan var mı?
Start page guard adlı programı google dan aratarak bulabilirsin. İşini görecektir... Kolay gelsin...
Yazan yere sayfanın açılışında hangi siteyi görmek istiyorsan onun adresini yaz.
Ad-aware programına tarat. Aynısı bende de olmuştu.
başlat/çalıştır/msconfig yap oradan başlangıç'a gel. orada görürsün..gereksiz bir program'ın yanında tik wardır.. ondan dolayı anasayfan o şekilde açılıyordur.. yanındaki tik'i kaldır.. restart ister sonra.. bir de böyle dene bakalım.. kolay gelsin..
quote:
Start page guard adlı programı google dan aratarak bulabilirsin. İşini görecektir... Kolay gelsin...
Bu program işe yaramadı.
quote:
IE-->Araçlar-->İnternet Seçenekleri-->Genel->Giriş Sayfası Yazan yere sayfanın açılışında hangi siteyi görmek istiyorsan onun adresini yaz.
quote:
başlat/çalıştır/msconfig yap oradan başlangıç'a gel. orada görürsün..gereksiz bir program'ın yanında tik wardır.. ondan dolayı anasayfan o şekilde açılıyordur.. yanındaki tik'i kaldır.. restart ister sonra.. bir de böyle dene bakalım.. kolay gelsin..
msconfig e bakmadım ewe gidince deneyeceğim. ilgilenen arkadaşlara teşekkürler...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme