Şimdi Ara

Anasayfamı değiştiremıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba anasayfam aramax.com.tr oldu değiştirme yeri kilitli (firefox) chromeda açık ama değiştirdiğim gibi yine geri geliyor internette bazı yazılar okudum kayıt defteri ile ilgili hiç biri fayda etmedi yardım edicek arkadaş lütfen :S

• Chrome kullanıyorsanız sağ üst köşede üç çizgi var. Oraya tıklıyorsunuz. Bir liste çıkıyor. Ayarlar yazan bir yer var. Oraya tıklayın. Arama diye bir yer var. Altında aramax.com yazan bir yer var. Orayı değiştirin.

Eğer hala değişmiyorsa,yanında "Arama Motorlarını Yönet" yazan bir tuş var. Oraya tıklayın,aramax.com'u bulun ve silin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: personalcomputer

Chrome kullanıyorsanız sağ üst köşede üç çizgi var. Oraya tıklıyorsunuz. Bir liste çıkıyor. Ayarlar yazan bir yer var. Oraya tıklayın. Arama diye bir yer var. Altında aramax.com yazan bir yer var. Orayı değiştirin.

Eğer hala değişmiyorsa,yanında "Arama Motorlarını Yönet" yazan bir tuş var. Oraya tıklayın,aramax.com'u bulun ve silin.

direk geri geliyor :S ve orda öyle bir arama motoruda yok direk açılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timuricen -- 8 Haziran 2013; 11:48:32 >
  • Aramax.com ile ilgili bir uzantı var mı? Eğer varsa silin.
  • Hayır yok uzantı şimdi yandex tarayıcısını yükledım o tarayıcıyada anında geldi
  • Virüs taraması yaptırın. Virüslü olabilir.
  • malwarebytes ile yaptırdım ama hiç bir virüs yok malesef .s

başka arkadaşlar varsa önerilerini bekliyorum
  • arama motoru tarzı uygulamalar yükle ise onları silebilirsiniz.
  • Aramax.com ile ilgili bir program var mı?
  • hiç bir program falan yok varsada ben bulamadım googledede göremıyorum hiçbirşey
  • quote:

Orijinalden alıntı: timuricen

hiç bir program falan yok varsada ben bulamadım googledede göremıyorum hiçbirşey

bugün benimde başıma geldi diğer aile üyeleri ne yaptıysa pc ye geçince :D
    chrome anasayfam aramax olmuş 10 dk dır urasıyorum sonunda düzeldi,
    kardeş ayarlardan aramax.com.tr olması lazım onu google yap
    ve gene düzelmiyecektir muhtemelen chrome yi kapat
    chrome sağ tıkla özellikler de
    orda hedef satırında en sonda aramax.com.tr yazıyordur onu google yap
    birde görev yoneticine bak bi tanımadığın bi işlem program vs. çalışıyormu varsa sonlandır
    updater.exe gibi vs.
    kolay gelsin
  • quote:

Merhaba anasayfam aramax.com.tr oldu değiştirme yeri kilitli (firefox) chromeda açık ama değiştirdiğim gibi yine geri geliyor internette bazı yazılar okudum kayıt defteri ile ilgili hiç biri fayda etmedi yardım edicek arkadaş lütfen :S

kısayolların özelliklerine gir.
    hedef kutusundaki herşeyi sil.
    yerine : (C:\Program Files (x86)\Firefox\firefox.exe) yaz. (Parantezler hariç)
    sorununun çözüleceğini sanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkkayaaa

quote:

Merhaba anasayfam aramax.com.tr oldu değiştirme yeri kilitli (firefox) chromeda açık ama değiştirdiğim gibi yine geri geliyor internette bazı yazılar okudum kayıt defteri ile ilgili hiç biri fayda etmedi yardım edicek arkadaş lütfen :S

kısayolların özelliklerine gir.
    hedef kutusundaki herşeyi sil.
    yerine : (C:\Program Files (x86)\Firefox\firefox.exe) yaz. (Parantezler hariç)
    sorununun çözüleceğini sanıyorum.

bunu yazmak için girmiştim tüm kısayollar silinmeli ve yeniden yapılmalı
  • Evet aynısı bana olmuştu hedef kısmındaki gereksiz anasayfa yazısını sil düzelir
  • Kısayolların önündeki uzantılar silinse bile delta toolbar gibi sümüksü bi programa yakalandıysanız onu kaldırmanız gerekli olabilir çünkü her reboota kendini tekrar çalıştırıyor.
  • '' toolbar cleaner '' bi dene kardeş.
    olmadı c sürücüsünde Aramax diye arat.
    çıkan dosyaları sil.silinmezse farklı bi programla silersin.
    sonra anasayfa ayarı yapmayı dene.ben hep böle yaparım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazyofc1 -- 10 Haziran 2013; 12:43:23 >
  • oh o kısayollar işimi halletti sağolun valla
  • quote:

oh o kısayollar işimi halletti sağolun valla

Rica Ederim Önemli Değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.