Şimdi Ara

Anatolia Online 80 Cap Server Yepyeni Tasarımlar Sözlemeli Server Sadece CH CAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
2.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AnatoliaOnline official sitesine girmek içinhttp://www.anatoliasilkroad.com/
    [b]İndirmek için :www.oyundanbiri.com/anatolia/Anatolia.rar
    Facebook Adresi :
    http://www.facebook.com/anatoliaonline
    Anatolia Online Radio Kanalı :http://www.radioyeditepe.com
    AnatoliaOnline
    Level cap 80
    Mastery level 300
    Experience rate: x6 (Yükseltildi )
    Party Experience rate x12 ( yükseltildi )
    Skillpoint rate: x6 (yükseltildi )
    Gold rate: 10x
    Drop rate: 15x
    Job rate: 50x
    Alchemy rate: 3x
    Sox Rate x15
    Max players: 5000

Kurulum : V-Sro Files
    GM İSİMLER :

[GM]RockStar
    [GM]1453
    Ver.1244

"Baslangıç İtemleri"

Benniger Scroll Of Movement (20 Adet)
    Benniger scroll of experience (9 Adet)
    Berserker Regeneration scroll (20 Adet)
    HP 1000 Increase scroll (1 adet )
    Damage Increase Scroll (1 Adet )
    Devil sprit (1 Adet)

SERVERDAN RESİMLER :

Anatolia Online 80 Cap Server Yepyeni Tasarımlar  Sözlemeli Server Sadece CH CAR

Anatolia Online 80 Cap Server Yepyeni Tasarımlar  Sözlemeli Server Sadece CH CAR

NOT : Merhaba Arkadaslar Anatolia Online 2. 80 cap serverını Acmıstır Server Kuruluş Tarihi 25.08.2012 saat 22:06 da kurulum bitmiş resmi olarak Acılmıstır Serverdaki yenilikler Özel tasarım Dreesler Özel Silahlar Serverda Sadece ve sadece Silk satıslarımız vardır. Event Odası Pwp Odası Room Odaları Job Odası ve özel tasarım silahları kazanmak için point sistemi mevcut .Server Sözlemesi 4 yıldır 4 yıl boyunca server kesinlikle kapatılmıcaktır Detaylı bilgi internet sitemizden kontrol edebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anatolia3434 -- 29 Ağustos 2012; 2:14:46 >

• Bu Anatolia daha önce 120 veya 110 capı vardı o server mı?Bot155 ten İlhan bey ile ortaklardı sanırım..

Serverınızda potlarda,elixirlerde,tablet ve stonelerde sıkıştırma sayısı kaçtır..?

Akademi sun silahları aktif durumda mı?

Yeşil kitap ve imaj kod ne durumda 7/24 botla kasabiliyor muyuz?

Sitede 11dg item satışı gördüm neyin nesidir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lemans -- 20 Ağustos 2012; 1:11:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lemans

Bu Anatolia daha önce 120 veya 110 capı vardı o server mı?Bot155 ten İlhan bey ile ortaklardı sanırım..

Serverınızda potlarda,elixirlerde,tablet ve stonelerde sıkıştırma sayısı kaçtır..?

Akademi sun silahları aktif durumda mı?

Bu Anatolia daha önce 120 veya 110 capı vardı o server mı?Bot155 ten İlhan bey ile ortaklardı sanırım..

akademi sun silahları aktif durumda mı?

Evet 110 cap serverımız var suanda 2. serverımız 80 cap bot 155 ile anlasmalı server ilhan abiyle

serverda elixsir tablet 250 tane alınıyor potlar 500 tabletler 1000 stoneler 500

serverda sun düsme aktif.

yeşil kitap otomatik olarak yenileniyor imaj kodu sürekli 0

11 dg item satısı bizim diyer serverımızdan kalmadır sitemiz düzenleniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: anatolia3434

akademi sun silahları aktif durumda mı?

Evet 110 cap serverımız var suanda 2. serverımız 80 cap bot 155 ile anlasmalı server ilhan abiyle

serverda elixsir tablet 250 tane alınıyor potlar 500 tabletler 1000 stoneler 500

serverda sun düsme aktif.

yeşil kitap otomatik olarak yenileniyor imaj kodu sürekli 0

11 dg item satısı bizim diyer serverımızdan kalmadır sitemiz düzenleniyor.

Alıntıları Göster
    İnidiriyorum dün gece %99 da hata vermişti nedense..

Kaç online oyuncu var 80 capda..?

• quote:

İnidiriyorum dün gece %99 da hata vermişti nedense..

Kaç online oyuncu var 80 capda..?

Alıntıları Göster
    Bu arada kime söylesem eski serverınızdan kalma heralde item satışı var boşver diyor..Reklamlara biraz ağırlık verseniz iyi olur..İtem satışı yoktur ve omayacaktır garantisini de verirseniz daha çok oyuncu gelir..
  • quote:

Bu arada kime söylesem eski serverınızdan kalma heralde item satışı var boşver diyor..Reklamlara biraz ağırlık verseniz iyi olur..İtem satışı yoktur ve omayacaktır garantisini de verirseniz daha çok oyuncu gelir..

Alıntıları Göster
    KEsinlikle İtem satısı yoktur sitemiz suanda Düzenlenme aşamasın yep yeni bir site tasarımı yapıyoruz Serverda bir kaç sorun var onları halledicez en gec 1 2 gün sürer 4 yıl sözmesi mevcut serverımızın bilgisayarımı 64 Gb ram olup hiç bir şekilde lag sorunu yaşatmıyor .Server düzene oturduğunda ayda 1 kere server check alınıp düzenlemeler yapılıcaktır. Reklam firmasıyla anlasma sağlaya calısıyoruz

• quote:

KEsinlikle İtem satısı yoktur sitemiz suanda Düzenlenme aşamasın yep yeni bir site tasarımı yapıyoruz Serverda bir kaç sorun var onları halledicez en gec 1 2 gün sürer 4 yıl sözmesi mevcut serverımızın bilgisayarımı 64 Gb ram olup hiç bir şekilde lag sorunu yaşatmıyor .Server düzene oturduğunda ayda 1 kere server check alınıp düzenlemeler yapılıcaktır. Reklam firmasıyla anlasma sağlaya calısıyoruz

Alıntıları Göster
    Anatolia, Oyunda hiç bi gm varlıgı göremiyoruz. hiç bi faliyet göremiyoruz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: UnDeRMaKeR

Anatolia, Oyunda hiç bi gm varlıgı göremiyoruz. hiç bi faliyet göremiyoruz ?

Alıntıları Göster
    doğrudur GMler hiç bir şekilde gözükmüyor oyunda oyunda faliyetlerin baslaması için biraz zaman gecmesi lazım daha yeni server yavas yavas kasıyolar bir kaç güne kalmaz eventlarımız baslar .
  • quote:

doğrudur GMler hiç bir şekilde gözükmüyor oyunda oyunda faliyetlerin baslaması için biraz zaman gecmesi lazım daha yeni server yavas yavas kasıyolar bir kaç güne kalmaz eventlarımız baslar .

Alıntıları Göster
    server dolarsa güzel :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StereoLovee -- 21 Ağustos 2012; 11:09:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StereoLovee

server dolarsa güzel :)

Alıntıları Göster
    Bu akademi sunları kapatılacak mı?Yeşl kitap 3 saat sonunda kırmızıya dönüşüyor yenileniyor demiştiniz..
  • quote:

Bu akademi sunları kapatılacak mı?Yeşl kitap 3 saat sonunda kırmızıya dönüşüyor yenileniyor demiştiniz..

Alıntıları Göster
    Kırmızıya dönüyor sonra bir daha yeşil oluyor kırmızı %50 yeşil %100
  • quote:

Kırmızıya dönüyor sonra bir daha yeşil oluyor kırmızı %50 yeşil %100

Alıntıları Göster
    Eu item CH itemdne daha çok düşüor bana. helede sunu düşüyo fitil ediyo :) eu itemler ne zaman kalkıcak aceba
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnDeRMaKeR

Eu item CH itemdne daha çok düşüor bana. helede sunu düşüyo fitil ediyo :) eu itemler ne zaman kalkıcak aceba

Alıntıları Göster
    hepsini kaldırıyoz bugün saaat 00:00 da update gelicek düzelcek .
  • quote:

hepsini kaldırıyoz bugün saaat 00:00 da update gelicek düzelcek .

Alıntıları Göster
    Akademi 70 lvl honor silahları kaldırılacak mı?3. ye soruyorum..
  • quote:

Akademi 70 lvl honor silahları kaldırılacak mı?3. ye soruyorum..

Alıntıları Göster
    İnşallah tutar server , Yaşarcıgıma basarılar diliyorum kmse kaleye heveslenmesin generals de o
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekonomisttt

İnşallah tutar server , Yaşarcıgıma basarılar diliyorum kmse kaleye heveslenmesin generals de o

Alıntıları Göster
    evet kalkıcak server 8 DG .
  • quote:

Eyvallah kardeşim master bu sefer ben olmadım pek ilgilenemicem diye ama şeklimizi koyarız
  • quote:

quote:

Eyvallah kardeşim master bu sefer ben olmadım pek ilgilenemicem diye ama şeklimizi koyarız

Alıntıları Göster
    Opps noluyor burda
    Ben servere ortak değilim ama gerek serverin ismine ve gerek sahibine olan sevgimden dolayı açıktan destekliyorum sadece.
    Önü açık bir server, başarılar dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: _aNaToLia_

Opps noluyor burda
    Ben servere ortak değilim ama gerek serverin ismine ve gerek sahibine olan sevgimden dolayı açıktan destekliyorum sadece.
    Önü açık bir server, başarılar dilerim.

Alıntıları Göster
    academi bufları kalkıcak mı ? ve stoneler stack yok :D

• quote:

Orijinalden alıntı: StereoLovee

academi bufları kalkıcak mı ? ve stoneler stack yok :D

Alıntıları Göster
    EU sunları kaldırmak gerekiyor tabi ama şimdiye kadar kasıpta EU sun çıkaranlara haksızlık olur bu bence. O yüzden kaldırmadan önce EU sun çıkaranlara bunların yerine aynı değerde CH sun verilirse daha adaletli olur, sonra kaldırılabilir.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.