Şimdi Ara

Anatolia Online 80 Cap Server Yepyeni Tasarımlar Sözlemeli Server Sadece CH CAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
2.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anatolia, Lord kesiyoruz 80 lvl silahlar çıkıyor. 76 glavie çıkıyor. bulundugunuz vaadleri yerine getirip Eu itemleri dropları kaldırabilirmiyiz?
  • Oyundaki Resetin sebebi nedir ögrenebilirmiyiz ?
  • Gm lerle konuşabileceğimiz burası dışında yer yok..Burdan da bazen cevap vermiyorsunuz veya geç veriyorsunuz..

Bu gece 12 de update dediniz ama hiçbirşey olmadı..Konunun reklamı yok hiçbiryerde o yüzden az kişi var..Epvpye açmamışsınız sonradan açınca full türk diyerek gelmiyorlar..

Yani server açtıysanız ilgilenin biraz..4 seneden bahsediyorsunuz yaptığınız işler hiç o garantiyi vermedi bana..Ben artık bu private serverlardan da,sadece para kazanma hırsıyla dolu insanlardan da sıkıldım..

Stone stack var dediniz yok,update gelecek dediniz yok,skiller 120 lvle kadar açık,siz honorları kapatana kadar millet honor sununu alacak bile.Forumda online gözüküyosunuz buraya gelip cevap vermiyosunuz olcauk iş mi yav..Oyun oynucaz zevk alalım diyoruz sinir stres oluyoruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lemans -- 22 Ağustos 2012; 1:19:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lemans

Gm lerle konuşabileceğimiz burası dışında yer yok..Burdan da bazen cevap vermiyorsunuz veya geç veriyorsunuz..

Bu gece 12 de update dediniz ama hiçbirşey olmadı..Konunun reklamı yok hiçbiryerde o yüzden az kişi var..Epvpye açmamışsınız sonradan açınca full türk diyerek gelmiyorlar..

Yani server açtıysanız ilgilenin biraz..4 seneden bahsediyorsunuz yaptığınız işler hiç o garantiyi vermedi bana..Ben artık bu private serverlardan da,sadece para kazanma hırsıyla dolu insanlardan da sıkıldım..

Stone stack var dediniz yok,update gelecek dediniz yok,skiller 120 lvle kadar açık,siz honorları kapatana kadar millet honor sununu alacak bile.Forumda online gözüküyosunuz buraya gelip cevap vermiyosunuz olcauk iş mi yav..Oyun oynucaz zevk alalım diyoruz sinir stres oluyoruz..

Be Calm - Come Joysro or Csilkroad Kardesımm senle adam akıllı bi server oynayamadık

• Kaan burası da güzel ama ilgilenmedikten sonra isterse muhteşem olsun farketmez ki..120 captan kalan çok şey var düzeltilmesi gereken..Arkadaşlar biraz reklamla bikaç updateyle iyi işler çıkarabilirler..Umarım kısa zamanda yaparlar.
  • GMlerle İletişime gecmenin en kolay yolu skype Adresimiz :sezar ugurlu
  • Honor buff ile honor silah alınabiliyor mu ? Bunun cevabını verirseniz sevinirim gmler, birazda oyun ile ilgilenip reklam yapılırsa sevinirim.
  • Reklam anlasmaları yapıldı suanda Birazcık oyuna oyuncu cekelim Eventlarımız Baslıcak.honor bufla silahları kapatıyoruz bugün baska bi sistem koyucaz onun yerine
  • Vay Metinimde burdaymş

Valla 80cap artık sktı benı bı anda akım oldu joysro ile basladı bu akım smdı herkes 80cap actı ama gec acanlar 90dan baslatsa daha iyi olrdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: anatolia3434

hepsini kaldırıyoz bugün saaat 00:00 da update gelicek düzelcek .

2 gün önce yazdığınız yazı..

Umarım yapacağınız update ile herşey düzelir..Size PM ile yazmıştım oyundaki hertürlü rahatsız edici şeyleri..
  • detaylar çözüldü EU itemler silindi
  • Güncel
  • bu Sezer denen adama kesinlikle inanmayın ve güvenmeyin !! bu adamların yaptıkları hiç bir ama hiç bir iş bugüne kadar düzgün olmadı ! Önceki sw'lerinde çarlarımız silindi. Tl karşılığı item aldım fakat karşılığını vermedi.Her zaman için hallederiz, yaparız , tamam gibi kelimelerle geçiştiren bir insandır ! Bana yatırdığım parayı karşılığını alamadığım için geri gönderebilceğini söyledi ama bir sürü çeşitli bahaneler uydurmuştur. Sezer eğer bu yazdıklarıma karşı geliyorsan ara konuşalım. Yazdıklarımın sonuna kadar arkasındayım. Sen benim hakkımı yedin , bende elimden geldiğince diğer insanların hakkı yenmesin diye uğraşacağım !
  • Charlar silinmiş... Nedir bu rezillik. Hani 4 yıl asla kapanmayacaktı. Neymiş büyük lokma yiyecekmişsin büyük konuşmayacakmışsın...
  • Carların silinme nedeni Beta sürümdü diye zaten serverda duyuru geciyorduk biz. sorunları hallettikten sonra acılcak denildi Herkez biliyodu bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

Charlar silinmiş... Nedir bu rezillik. Hani 4 yıl asla kapanmayacaktı. Neymiş büyük lokma yiyecekmişsin büyük konuşmayacakmışsın...

Sen biraz abi sözü dinleyip benimle gelecektin Alim..Tecrübe var burda..
  • İŞ YAPMAZ, karalandı.
  • belliydi böyle olacagı oyunla ilgilenen yoktu Allahtan zamanında bıraktık yaşarım :D herkezi beklerizhttp://loki.creddyonline.net/
  • tekrar söylüyorum bu adamlar hem emek hırsızı hemde para hırsızıdır ! güvenmeyiniz !
  • Butün ayarlar düzenlendi yeni özel tasarım yeni dresler eklendi .
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.