bu adamların yaptıkları private sw'lerden bir cacık olmaz. Tekrar söylüyorum bu adamların yaptıkları işe güvenerek yönelmeyin ! Emek verdik çarlar silindi ! Para yatırdım karşılığını alamadım. Emek ve PARA HIRSIZIDIR !! O KADAR PİŞKİN BİR İNSAN Kİ YAZDIĞIM MESAJLARA DAHİ CEVAP VERMİYOR.GENİŞ ADAM HER TÜRLÜ EYVALLAH DER ! SAKIN OLA BİZİ TANIYAN TANIR AYAĞINADA YATMA. HIRSIZ'dan hiç bir farkın yok sezer.Eğer yazdıklarımın tersini iddaa ediyorsan telefon numaramı tekrar vereyim ara konuşalım
Yeni güncellemeler gelmiştir Arkadaslar
tekrar söylüyorum bu adama güvenmeyin.Emek ve para hırsızıdır.Yapmış olduğum yorumlara karşı çıkmadığı için kabullendiği söyleyenebilir.Burdan dolandırıldığım miktarıda söylemek istiyorum 75 TL karşılığı item satın aldım fakat eski sw lerini kapatıp yeni sw açtılar ve itemleri geri vermedi ! Çar kastık hepsini sildiler ardından tekrarlanmayacak diye palavra uydurdular ama nafile.Yaptıkları işi eline yüzüne bulaştıran üç beş amatörün toplanıp açtığı sw'lerden hiç bir hayır gelmez !!
güncel
sw ilgisiz ve yöneticileri vurdumduymaz tiplerdir. Sezer tarafından dolandırıldım ve paramı çaldı sakın ola irtibar etmeyiniz !
güncel
sw sahibi hırsızdır irtibar etmeyiniz !! emek ve para hırsızıdır. defalarca çarlarımız silindi ve TL ile satın aldığım itemlerin karşılığını alamadım !!
güncel
bu adam para ve emek hırsızıdır sakın ola güvenmeyin ! sezer ve ekibinin yaptığı hiç bir private server'a yönelmenizi tavsiye etmiyorum !
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme