Şimdi Ara

AnatoliaOnline 110 Cap Yeni Free Silk Server Acıldı 12.05.2012 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
0
Favori
10.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Serverda bütün eventlar mevcut genelde herkez trader lik yapıyor çok iyi para kazandırıyor atcıya silk ile alınan Fill eklendi atcıdanda alabiliyosunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0qre

Serverda bütün eventlar mevcut genelde herkez trader lik yapıyor çok iyi para kazandırıyor atcıya silk ile alınan Fill eklendi atcıdanda alabiliyosunuz

Bi ekran goruntusu eklermisin npcdd gold la satilan filin
  • Hocam sorun para değil ki, level kasmak sorun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bögüalp

Hocam sorun para değil ki, level kasmak sorun...

120x zaten biraz biliyorsan en fazla 48 saatde 120 olursun zaten, yeterince hızlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: _aNaToLia_

quote:

Hocam sorun para değil ki, level kasmak sorun...

120x zaten biraz biliyorsan en fazla 48 saatde 120 olursun zaten, yeterince hızlı

Yeterince biliyorum, 48 saatte 120 olup yeterli sp yi toplamak çok zor, kaldı ki 48 saat aralıksız kasmak çok zor Ve item olmadan kasmak en zoru...
  • item droplar çok yüksel tutuldu ve kervan %leri yükseltildi item bulmak çok kolay 12 D itemde dusuyo yaratıklarda rahat
  • bu server a oyun içi seslı Görüsme eklenicek 3 gün içerisinde calısmamız tamamlancak inş. Shit tusuna basarak Mausun sol düsüna basıp konumak isteniz kişiyi secebilrisiniz.
    bu ektra bir özelliktir
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0qre

bu server a oyun içi seslı Görüsme eklenicek 3 gün içerisinde calısmamız tamamlancak inş. Shit tusuna basarak Mausun sol düsüna basıp konumak isteniz kişiyi secebilrisiniz.
    bu ektra bir özelliktir

karşı tarafında kabul etmesi gerekiyormu yoksa millet basıp neler soyler neler
  • Oyle 2 saate hersey tmm olsun oda okadar iyi degil sonra sehirde amuda kalkanlar felan:) oluyor:)
  • Hocam 1-2 arkadaş da geliyor, bi güzellik yapın Zorlanırsanız artırırız , demiştiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: _aNaToLia_

quote:

Hocam aynı mantıkta cap 120 olduğu için level atlamak zorlaşmaz mı

Edit: Anatolia 2. buysa, ilki neydi :)

Atomixro o firma privatede dünyada bir numaradır, Atomix firmasının bir çok oyunda private oyunu var.

Atomix

• ya millet 110+ yada 10 level hic ortada level kasabilcegim birileri yok warriorum 98 Level kaldım oyle
  • Konusma tusu iyi olur .. Exp rate az gibi ..
  • hocam oyunu rahat oynamak ıcın pc ozellıkerı nasıl olmalı ram vs. boşta bı pc var eger kaldırırsa deneyeblırm oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: CharLieChapLin

hocam oyunu rahat oynamak ıcın pc ozellıkerı nasıl olmalı ram vs. boşta bı pc var eger kaldırırsa deneyeblırm oyunu

oyun normal sro ıle aynı gereksınımlerde calısıyor.Eskıden oynaya bılıyorsan sımdı gene oynaya bılırsın herhalgı bır sorun olmaz
  • sizin için ex rateleri yükselticem biras daha x200 e sabitlicem
  • Ben başladim, 94oldum bıraktim (bugunluk) (18.30 da basladim 1.30 saatte oldum)
    İzlenimlerim; Exp rate evet biraz dusuk
    Gold sikintisi cekiliyor
    Ortam guzel
    Serverda öyle +7li +8 +10lu uçuk tipler yok [şuanlik]
    Lag bug yok (Gordugum kadariyla eventleri bilmiyorum)
    Guzel kufursuz bir server.
  • biras daha yükselticem Ex rateleri daha kolay kasılcak
  • Suan oyundan cikdim 99 lv oldum 4 saatte iyi gozukdu hersey 76 staf la 100 luk moblara dalinmiyor:€) baslingic itemlerde 30 gunluk pet demissin 3 gunluk var oyunda birde elixir ve tabletler steak lenmeli 20 yada 50 lik sekilde bu artik heryer de var isroda bile atcida fiil goremedim buarada evet gold sikintisi cekiliyor buda iyi bisey ilk goruslerim boyle kolay gelsin
  • Fill Sadece suanda jangan atcıda var 76 lw lik stafla 100 lw yaratıklarına Dalınmıyo evet
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.