Şimdi Ara

AnatoliaOnline 110 Cap Yeni Free Silk Server Acıldı 12.05.2012 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
0
Favori
10.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0qre

quote:

Orijinalden alıntı: ReWeLLeR

Beyler Warrior kasıyordumda 80 lvl oldum Dare Devil skilinin bozuk oldugunu gördüm 2ncisini vurmuyor bu sorunu düzeltebilirmiyim acaba ?

sorun düzeltildi

Bugün tekrar girdim oyuna düzeltilmedigini gördüm sorun bendemi acaba ?
  • quote:

quote:

quote:

Beyler Warrior kasıyordumda 80 lvl oldum Dare Devil skilinin bozuk oldugunu gördüm 2ncisini vurmuyor bu sorunu düzeltebilirmiyim acaba ?

sorun düzeltildi

Bugün tekrar girdim oyuna düzeltilmedigini gördüm sorun bendemi acaba ?

Suanda düzgün ben özellikle Warior car actım Düzgün calısıyo .
  • Bizzat oyundan cektigim video vuruyormu sence ?

• quote:

Bizzat oyundan cektigim video vuruyormu sence ?

Gördüm Oyunda herkezde calısıyoda Sen yeni Cliant indirdinmi 12 D olanı
  • Bende bu servera başlamadan önce hiçbir silkroad yüklü değildi bende siteden setup indir dedim onu indirdim yani.
  • Yav bugun stalin birin de senin dedigin trader fil gordum ama jangan npcde tekrar bakdim filli gene goremedim acaba her bi ayar degistiginde otamatik update etmiyormu oyun acilirken cozemedim gitti
  • Hocam yenı media pk2 yi nasıl indirebilirım link werebılırmısn
  • konunun basını okursanız oraadan 120 clıentı ındırın hıc bır sorununuz kalmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: CharLieChapLin

Hocam yenı media pk2 yi nasıl indirebilirım link werebılırmısn

Medya Pk2 Gücelliyoruz suanda Yeni eklentiler Gelicek Medya pk üzerinden bitince ben buradan atarım sana
  • quote:

Bende bu servera başlamadan önce hiçbir silkroad yüklü değildi bende siteden setup indir dedim onu indirdim yani.

Eski Cliantimiz bu Sorun vardı sw de düzeltildi yeni client cıkarttık .onu indirirsen sorun olmas
  • quote:

quote:

sorun düzeltildi

Sorun hala devam etmekte. Ratelerde gerçekten düşük sp sıkıntısı çok fazla yaşanıyor.
  • oyun ne zaman acılacak bilginiz varmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: talesoflostchildren

quote:

quote:

sorun düzeltildi

Sorun hala devam etmekte. Ratelerde gerçekten düşük sp sıkıntısı çok fazla yaşanıyor.

exp sp rate Ler x220 Olarak yükseltildi Gayet Normal Ve hızlı lwl kasabilirsiniz
  • Dunku event guzeldi sonu ozellikle wizardlar icin olsada :)) buyuk boss larin yanina ivy ler atmak

Oyuna girerkenki image kodu sabitlenmesi mumkunmu acep cahirdigim arkadaslar var orda biraz sorun yasiyorlar:)) + bende

Potlar ve elixir staklemiside iyi oldu. Stoneleri 20 ye ayarlamaniz mumkunmudur

Bu kadar stack den sonrada gold degerini kaybedecekdir malum oyuna baslarken page3 bile (envarterin ) full acik olmasi item toplamaya cok yer olucak kisa surede doldurup sehre gelip satarak gold degerini cok daga fazla yitirecekdir gold eritecek bi ozellikde olmali oyunda yoksa herkez itemin hazirlayip pvp edicek ( bazilari kufur kiyamet) kervan tiehf di kimse yapmicak

Kolay gelsin
  • O Konuyu düşündük Ve wepon lar Bütün NPc de Para ile satılcak Ve Premiyumda NPCden Satın alına bilcek Ayrıyetten Anatolia Paket yardımcı programlar cıkarıyoruz Bunların Sparısın F10 dan Silk ile deil Gold ile alabilcekler

Yardımcı programları anlatıyorum : ANatolia Bot Otomatik Pot Alma sistemi (Şehre ısınlanmadan POT vigor Vb şeylerin alımı bulundugunuz yerden alıncak ) Yeni Dreesleri bugün eklemeyi planlıyoruz Eski Dressleri Npc de Satıcaz . Ve yeni Petler Eklencek Eski petler NPc de satılcak . İmmortal Tabletlerde satın alına bilcek Bunlar Serverıdaki para degerini yükselticeni düşünüyoruz .
  • 10 numara olucak gibi geliyor server baya bi sardi beni ki arkadaslarimida saracakdir

Yardimci program konusunda daha onceden bi aliskanligimiz var ve devamlilikda bizleride magdur birakmicanizi dusunurekden tesekkurler..

Birde akademi buff fena takdim o kunuda bi dusunceniz varmi?

Ben aklimdakini yazimde belki daga acik olur

Akademi bufun ne ise yaradigindan cok nasil kazanildigina takmis durumdayim 40 lvl char mezun edilerek kazanilmasin 1 haftada en iyi jop yapan ( hunter rank trader rank tiehf rank) a bakilarak verilse mesala

Umarim anlatabilmisimdir vakdim suan az ozet gecdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monreal -- 1 Mart 2012; 15:47:34 >
  • Güncel
  • Immortal tabletlerın satılması yanlıs olur dıye dusunuorm yoksa burdada isro gibi +12 - +15 li ucuk arkadaslar olur ve bı farkı kalmaz
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.