Şimdi Ara

AnatoliaOnline 110 Cap Yeni Free Silk Server Acıldı 12.05.2012 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
0
Favori
10.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 12 d sox larin elden gecmesi gerek 120 lvl mobdan 101 sox cikiyor hem levelleri hemde statlar yerlerde
  • güncel
  • Sw da oyuncu sıkıntısı var sanırım bir de drop rate 30x az gibi geldi.
    Ayrıca bir de sorum var, egy-rare itemler fln npc de 50 bil fln gibi fiyatlarla satılsa trade yapmanın çok büyük önemi olur.Belki böyle birşey var swınız da ama bi açıklama göremediğim için söyledim.
  • Arkadaşlar oyunu indirdim ve oynamaya başladım, oyunda bot serbestmi serbestse hangi mbot versiyonu kullanılıyor acaba ? teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi btyosa -- 5 Mart 2012; 0:24:25 >
  • Vietnam icin olan mbot. image codu kendim yaziyorum suan ona bi cozum getirseler iyi olurdu. bu player i yukseltirdi hem de
  • sanırım vsro mbot . ama bozuk çalıştırıyor, rakamlar, harfler yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: btyosa

sanırım vsro mbot . ama bozuk çalıştırıyor, rakamlar, harfler yok.

KD bot calısıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: btyosa

Arkadaşlar oyunu indirdim ve oynamaya başladım, oyunda bot serbestmi serbestse hangi mbot versiyonu kullanılıyor acaba ? teşekkürler.

KD bot kullana bilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Sw da oyuncu sıkıntısı var sanırım bir de drop rate 30x az gibi geldi.
    Ayrıca bir de sorum var, egy-rare itemler fln npc de 50 bil fln gibi fiyatlarla satılsa trade yapmanın çok büyük önemi olur.Belki böyle birşey var swınız da ama bi açıklama göremediğim için söyledim.

Degerlendirmeye alıcam tavsiyen için tessekürler.
  • Dünkü event ( bi turlu baslamayin ca ) ben de oturup dizi izledim.. Oglenden sonra girerim artik

Dunku eventte tam kapinin onune millet artik bot lardan olusan partylerle geldigini de gordumm ve burdaki bot larin icinde event olmamali eventin ne saati nede yeri belli olmali ozelliklede hediye verdiklerin hic habersiz bi anda olmali dun bi ara saat 16: 30 gibi gm online oldu ekranda yazdi .... En son cikmadan da diye bilirdi hotana tg attim herhangi bi kosesine (kesinlikle uniqe cikmicak yerler en ucra koseler secilmeli) bulup kesen dresi kapar diye boyle olsaydi online olanlar bi anda buna katilirdi tg kesmesi kolay oldugu icin ilk bulan chin charda olsa kesip odulde bi sansi olabilirdi.

sadece jangan kapisina bagli kalmadan inter aktiv saati belli olmayan event ler sanki daga bi hakkaniyetli olur exp kasacaklar icin jangan kapisina at 10 /10 soso/ isis isteyen uniqe kessin onada ilk kesen party (PARTY) biseyler verilirse daga iyi tek bi isim kesilince cikiyor ama arkasinda 7 kisi daga oluyor onlarda bikac bisey hakkediyor kanimca pop card olur ne bilim reserve olur .

Bunlar sadece birer oneri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunu da deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazarsöyler -- 5 Mart 2012; 13:31:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: monreal

Dünkü event ( bi turlu baslamayin ca ) ben de oturup dizi izledim.. Oglenden sonra girerim artik

Dunku eventte tam kapinin onune millet artik bot lardan olusan partylerle geldigini de gordumm ve burdaki bot larin icinde event olmamali eventin ne saati nede yeri belli olmali ozelliklede hediye verdiklerin hic habersiz bi anda olmali dun bi ara saat 16: 30 gibi gm online oldu ekranda yazdi .... En son cikmadan da diye bilirdi hotana tg attim herhangi bi kosesine (kesinlikle uniqe cikmicak yerler en ucra koseler secilmeli) bulup kesen dresi kapar diye boyle olsaydi online olanlar bi anda buna katilirdi tg kesmesi kolay oldugu icin ilk bulan chin charda olsa kesip odulde bi sansi olabilirdi.

sadece jangan kapisina bagli kalmadan inter aktiv saati belli olmayan event ler sanki daga bi hakkaniyetli olur exp kasacaklar icin jangan kapisina at 10 /10 soso/ isis isteyen uniqe kessin onada ilk kesen party (PARTY) biseyler verilirse daga iyi tek bi isim kesilince cikiyor ama arkasinda 7 kisi daga oluyor onlarda bikac bisey hakkediyor kanimca pop card olur ne bilim reserve olur .

Hepsi Degerlendirmeye alınmıstır yorumunuz için tessekürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: 0qre

quote:

Orijinalden alıntı: monreal

Dünkü event ( bi turlu baslamayin ca ) ben de oturup dizi izledim.. Oglenden sonra girerim artik

Hepsi Degerlendirmeye alınmıstır yorumunuz için tessekürler.

Bu gun glavie char la dresckazandi ne gusel oldu chinlerde bu sekilde bi kac bisey kazanacaklar bunlari cogaltmak elinizde kolay gelsin :D

• İlk defa C: kalasörüne kurulan bir private görüyorum. Yükleyelim bakalım...

Edit:

quote:

"Baslangıç İtemleri"

30 Günlük maymun
    1 haftalık Devil sprit
    10 tane zerk Scroll
    %100 Exp Artırıcı (3 adet)
    10 tane Hızlı Koşma
    10 tane retun Scroll
    500 K SP
    20 M para

Demişsiniz ama ne 3 tane %100 exp artırıcı var ne de 30 günlük maymun? %100 exp artırıcı bir tane ve maymun da 3 günlük. Ayrıca zerk scroll da yok. Bence tanıtım yazılarında oynama yapsanız iyi olur. Böylelikle herkesi kandıramamış olursunuz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aazam -- 6 Mart 2012; 10:51:08 >

• media pk 2 yi bulamadım nerden ulaşabiliriz?
  • 12d stoneler stacklenmeli kesinlikle

Gelecek olan updatenizde neler olucak mumkunse paylasirmisin ( fil geri gelecekmi )

Forumdan gelenler yardim isterseniz elimden geleni yaparim ( musaitsem) pm me atmaniz yeter nickim yukarilarda yazili..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeceMavisi18

media pk 2 yi bulamadım nerden ulaşabiliriz?

Medya pk2 suanda yok client Var setup olarak hazırlanmıs.
  • güncel.
  • ve ilk kervanımızdan goruntuler paylasmak isterim sizlere (bildiginiz silk le alınan filler bedava dagıtıldı suan npcden alamasakda artık free dagıtılıyor)

AnatoliaOnline 110 Cap Yeni Free Silk Server Acıldı 12.05.2012

hotan dw dwden jangana gıden bı seruvendı 2 seneden sonra ılk kervan :D herkez 120 lv dı

sanırsam jop ratelere de bi guzellik dusunmussunuz onuda netlesınce haber edersınız bu cıkan npc(tıefler yada huntarlara) da ozel droplarda ilgi artıra bilir...

aklımdakı: coinsler ( 4 coıns de) az ama cıkma olabilir yada 120lv novalar olabılır 123Lv npc cıkıyor onlara adapte edıle bılır kolayca kazanılmayan novalar olur ratesı bıraz orta sevıyelerde olmalı ideal olandır. bunlar burda sırıtmaz cünkü jop bot kullanılmayan bi heycandır

• quote:

Orijinalden alıntı: 0qre

AnatoliaOnline official sitesine girmek için, http://www.anatoliaonline.com
    Üyelik için http://www.anatoliaonline.com/index.php?secim=uyelik
    Facebook Adresi : http://www.facebook.com/anatoliaonline
    AnatoliaOnline
    Level cap 120 ( 120 Skilleri Aktif )
    Mastery level 360
    Experience rate: x200 (Yükseltildi )
    Party Experience rate x250 ( yükseltildi )
    Skillpoint rate: x200 (yükseltildi )
    Gold rate: 100x
    Drop rate: 100x
    Job rate: 150x #Hotan semerkant arası 1 b traderle kazanabilirsiniz #
    Alchemy rate: 3x
    Sox Rate x15
    Max players: 1900

Silkroad R skilleri aktif
    Sitemizde Player rank uniq rank Job rank Her türlü bigiye erişebilirsiniz
    Unique Rank Eklenicek Özel Bir sistem mevcut olucaktır Sitemizde Karakter Sorgula Gibi özellikler vardır Rev6 tasarımında özel bir Site Olucaktır.
    "Baslangıç İtemleri"

30 Günlük maymun
    1 haftalık Devil sprit
    10 tane zerk Scroll
    %100 Exp Artırıcı (3 adet)
    10 tane Hızlı Koşma
    10 tane retun Scroll
    500 K SP
    20 M para

SERVER KURULUM TARİHİ : 18.02.2012

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________
    Fortress War - Jangan, Bandit, Hotan fortress:
    Her Cumartesi: 15:30 - 17:30 (1.5 saat ) +2GMT

Fortress war kayıt günü,
    Cumartesi günü 15:00 - 15:30
    ___________________________________________________________________________________________________________________________________________________
    Server Sunucu Özellikleri :
    7/24 Online Server

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________
    Server Aktif Mapler :

Jupiter Cave Acık 115+ Yaratıklar
    ( 12 D İtemler Mevcut )

Serverdan Resimler :

http://www.youtube.com/watch?v=jjvRcV7saBY

MOBİL ÖDEMELER :

Telefonuza Gelen Msj ı Onayladıktan Sonra Silkiniz Basarılı bir şekilde yüklenmis olucaktır.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.