Şimdi Ara

AnatoliaOnline 110 Cap Yeni Free Silk Server Acıldı 12.05.2012 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
0
Favori
10.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Slm oyunu indiriyorum fakat bir kac sorum olucak .. Daha önce pv serverlarda rastladığım ve hoşuma gitmeyen şeyler oldu.. Belirtmiş olduğunuz rate ve dropların dışına kafanıza göre cıkılması söz konusumu?Yani diğer başka bir pv serverda sox drop %20-30 diye yazıyorlar oyun açılma tarihi ilerledikce oyuncu sayısı arttıkca dropları düşürülüoyr bunu oyuncular hissediyor fakat gm arkadaslar yok değişiklik diye cvp veriyorlar.Yada dress alıyoruz lucky basıyoruz pre alıyoruz gm arkadasların dediği şansınız böyle artacak falan filan fakat +1 de elix patlıyor..normal düz bir charda basmış olduğum + nın üsütne cıkılmıyor.Oyuna para harcıyorsam karşılığını almak isterim biraz olsada.Bu pv serverlar bireysel olduklarından dolayı serverda sizin elinizde olduğunuzdan değişiklikleri bildirimsiz kafanıza göre yapacaksanız ben oyunu oynamaktan soğurum..Yazdıklarınızın ve sözünüzün arkadasındaysanız bende oyuna başlamak isterim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pasalı.

Slm oyunu indiriyorum fakat bir kac sorum olucak .. Daha önce pv serverlarda rastladığım ve hoşuma gitmeyen şeyler oldu.. Belirtmiş olduğunuz rate ve dropların dışına kafanıza göre cıkılması söz konusumu?Yani diğer başka bir pv serverda sox drop %20-30 diye yazıyorlar oyun açılma tarihi ilerledikce oyuncu sayısı arttıkca dropları düşürülüoyr bunu oyuncular hissediyor fakat gm arkadaslar yok değişiklik diye cvp veriyorlar.Yada dress alıyoruz lucky basıyoruz pre alıyoruz gm arkadasların dediği şansınız böyle artacak falan filan fakat +1 de elix patlıyor..normal düz bir charda basmış olduğum + nın üsütne cıkılmıyor.Oyuna para harcıyorsam karşılığını almak isterim biraz olsada.Bu pv serverlar bireysel olduklarından dolayı serverda sizin elinizde olduğunuzdan değişiklikleri bildirimsiz kafanıza göre yapacaksanız ben oyunu oynamaktan soğurum..Yazdıklarınızın ve sözünüzün arkadasındaysanız bende oyuna başlamak isterim.

Neden hep bu tür konulara aynı mesajlar yazıyosun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Captain_Ivy

İlk defa C: kalasörüne kurulan bir private görüyorum. Yükleyelim bakalım...

Edit:

quote:

"Baslangıç İtemleri"

30 Günlük maymun
    1 haftalık Devil sprit
    10 tane zerk Scroll
    %100 Exp Artırıcı (3 adet)
    10 tane Hızlı Koşma
    10 tane retun Scroll
    500 K SP
    20 M para

Demişsiniz ama ne 3 tane %100 exp artırıcı var ne de 30 günlük maymun? %100 exp artırıcı bir tane ve maymun da 3 günlük. Ayrıca zerk scroll da yok. Bence tanıtım yazılarında oynama yapsanız iyi olur. Böylelikle herkesi kandıramamış olursunuz!

Bi değişiklik göremeyince gene belirmek istedim...

• quote:

quote:

İlk defa C: kalasörüne kurulan bir private görüyorum. Yükleyelim bakalım...

Edit:

quote:

"Baslangıç İtemleri"

30 Günlük maymun
    1 haftalık Devil sprit
    10 tane zerk Scroll
    %100 Exp Artırıcı (3 adet)
    10 tane Hızlı Koşma
    10 tane retun Scroll
    500 K SP
    20 M para

Demişsiniz ama ne 3 tane %100 exp artırıcı var ne de 30 günlük maymun? %100 exp artırıcı bir tane ve maymun da 3 günlük. Ayrıca zerk scroll da yok. Bence tanıtım yazılarında oynama yapsanız iyi olur. Böylelikle herkesi kandıramamış olursunuz!

Bi değişiklik göremeyince gene belirmek istedim...

duzeltıldı

• Toplayici pette ( 3 gunlukde) bi sorun var bi bakin 30 dakka once nolduysa yeni pette cikaramiyorum envanterde suresi isleme ye basladi ama cikmiyor .
  • sorun devam etmekde

tavsan bi turlu cıkmıyor kasma yerınde

AnatoliaOnline 110 Cap Yeni Free Silk Server Acıldı 12.05.2012
  • sehre dönünce düzeldi bakalım kasmayerine gidince gene aynısını yapmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: monreal

sehre dönünce düzeldi bakalım kasmayerine gidince gene aynısını yapmaz

Sorun düzeltildi.
  • quote:

Slm oyunu indiriyorum fakat bir kac sorum olucak .. Daha önce pv serverlarda rastladığım ve hoşuma gitmeyen şeyler oldu.. Belirtmiş olduğunuz rate ve dropların dışına kafanıza göre cıkılması söz konusumu?Yani diğer başka bir pv serverda sox drop %20-30 diye yazıyorlar oyun açılma tarihi ilerledikce oyuncu sayısı arttıkca dropları düşürülüoyr bunu oyuncular hissediyor fakat gm arkadaslar yok değişiklik diye cvp veriyorlar.Yada dress alıyoruz lucky basıyoruz pre alıyoruz gm arkadasların dediği şansınız böyle artacak falan filan fakat +1 de elix patlıyor..normal düz bir charda basmış olduğum + nın üsütne cıkılmıyor.Oyuna para harcıyorsam karşılığını almak isterim biraz olsada.Bu pv serverlar bireysel olduklarından dolayı serverda sizin elinizde olduğunuzdan değişiklikleri bildirimsiz kafanıza göre yapacaksanız ben oyunu oynamaktan soğurum..Yazdıklarınızın ve sözünüzün arkadasındaysanız bende oyuna başlamak isterim.

Öyle bir durum söz konusu bile Deildir Serverımız acıldıgından beri Aynı Rateleri kullanıyor .

• En yuksek staf +11 oda bugun basildi :D rateler iyi boylede kalsin dokunmayin

Birde sun bi silag gordum ama hic cikartamadim onun rate hakkinda ve kac + moblardan cikiyor ve duz 118 silahdan degerleri yuksekmi (her 2 silahda + sizken )
    Bilgi verirmisin

Tebrikler guzel bi karar gene eu ve chin charla ayri event duzenlencekmis GZ
  • Şuan indiriyorum oyunu ama dikkatimi çeken çok az online insan olması bunun artacağını umut ediyorum byük ihtimal yarına oyuna girerim. Kasmak isteyen olursa mutlu olurum + Çok pis Thieflik yaparım 5* oldum sürekli :D
  • Olmuyor oyunu indirdim fakat hata veriyor

İlk tıkladığımda

• quote:

Orijinalden alıntı: Akward MoménT

Olmuyor oyunu indirdim fakat hata veriyor

İlk tıkladığımda

oyunda clientınde herhangı bır sorun yok ama sen ındırırken kopma yasadıysan eger bellı bır kısmı bozuk ındırıgınden bu hatayı almıssındır tekrar ındırırsen sorun olmaz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 0qre

quote:

Öyle bir durum söz konusu bile Deildir Serverımız acıldıgından beri Aynı Rateleri kullanıyor .

Oyunu linki tam sürüm indirdim oyuna girdiğimizde herşey 0(sıfır) olarak cıkıyor karakter seciyorum panellerde 0(sıfır) olarak cıkıyor.Bu neden kaynaklanmaktadır.Teşekkürler.

• quote:

quote:

Neden hep bu tür konulara aynı mesajlar yazıyosun?

Yazdıklarımı okumadığınız farz ederek tekrar sorunuza cvp veriyorum.Bireysel olarak yönetilen pv sw lerde bireysel olarak değişikliklere gidilebiliniyor bunu pv sahipleri kendi içlerinde yapıp oyuncuların hissetmiyeceğinimi zannediyorlar bilmiyorum.Bu nedenle kafalarına göre haraket etmeleri oyundan soğumama neden olmaktadır.Doğru düzgün bir pv sw de oynamak istediğimden olabilirmi?

• Bizim sistemimizde exp rateler ve drop rateler sabittir.Site İp üzerine çalısır ve otomatık olarak guncellesır.
  • Kasmak isteyenlere duyurulur :D Nick: EFSANE06 100Level
  • sorun duzeldı dımı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0qre

sorun duzeldı dımı :)

15 dk cerbi arıyorum hiç bir yerde yok ve evet sorun düzeldi
  • Anatoliaonline serverinde iki gündür oynuyorum, bugün bir eventle tanıştık. şunu söyleyim serverda son derece bencil bir oyuncu kitlesi var. event sırasında 4-5 kişi parti parti diye çırpınıp duruyor, kimsenin dönüp baktığı bile yok, GM lerde de kendini sanırım oyuna kaptırmış, eventin asıl amacı hakkında en ufak bir düşünceleri yok, event alt lvl oyuncuya yardımcı olabilmek için açılır. Sen eventte, vurmayan nob-uniq göndereceksinki partiye alınmayan alt lvl oyuncu da vurabilsin ve payını alsın. Yapmış olmak için event yapmaya gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi btyosa -- 12 Mart 2012; 21:35:53 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.