Şimdi Ara

AnatoliaOnline 110 Cap Yeni Free Silk Server Acıldı 12.05.2012 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
0
Favori
10.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Firaristt

az önce başladım oyuna ve kurdumu çıkardığım halde gözükmüyor... bankaya koyup geri çekeyim belki düzelir dedim şimdi maymun bankada kaldı iyi mi :S Pet konusunda ciddi buglar var yani... Ama oyun güzele benziyor

maymunum bankada daha ilk dakikalarında sıkıştı kaldı, wolf de kafasına esinde çıkıyor çok sinir bozucu bir bug... En kısa zamanda düzeltilirse iyi olur...Nick Firaristt...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0qre

O Konuyu düşündük Ve wepon lar Bütün NPc de Para ile satılcak Ve Premiyumda NPCden Satın alına bilcek Ayrıyetten Anatolia Paket yardımcı programlar cıkarıyoruz Bunların Sparısın F10 dan Silk ile deil Gold ile alabilcekler

Yardımcı programları anlatıyorum : ANatolia Bot Otomatik Pot Alma sistemi (Şehre ısınlanmadan POT vigor Vb şeylerin alımı bulundugunuz yerden alıncak ) Yeni Dreesleri bugün eklemeyi planlıyoruz Eski Dressleri Npc de Satıcaz . Ve yeni Petler Eklencek Eski petler NPc de satılcak . İmmortal Tabletlerde satın alına bilcek Bunlar Serverıdaki para degerini yükselticeni düşünüyoruz .

bu anlattıklarınız yapıldımı şu an için ? ben göremiyorum media pack. mi indirmem lazım yoksa yapılmadımı bu değişiklikler ?
  • Gm ye ulasabildik bi arkadasimiz vasitasiyla oda bi yerdeymis simdi duzeltiyor oyunu sanirim yardima ihtiyaci olan varsa nicki ni yazsin elimden geleni yaparim bu arada guilddimiz de baya aktiflesdi 10 12 kisiyi goruyoz 30 char var ama multiyle:D herkezi beklerim bu gece kasamican anlasilan cheak yuzundun yarin kasilma konusunda yardim ederim isteyene benim nick _TiresiaS_ bekelrim dh dan demeniz yeter

Edit: 3 saate bir reset atiyorum oyuzden yazilar silene bilir goremeye bilirim buraya nick izi yazarsaniz daga saglikli olur yarin 15:00 de pc basinda olabilcem..charlar suan suan oyunda ama ben afk:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monreal -- 16 Mart 2012; 22:29:10 >
  • Arkadaşlar lucky taş ve steady taş npc den satılıyormu ? ben bulamadım Birde çin fire skillerinde '' fire shield emperor'' u uplayamıyorum 1 de takılmış durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi btyosa -- 17 Mart 2012; 6:43:05 >
  • Serverda Cok fazla Bug Var GMLER COK CALISMALI COK
  • quote:

Orijinalden alıntı: chivaskaan

Serverda Cok fazla Bug Var GMLER COK CALISMALI COK

Siz de mi buradasınız şaka bir yana sw'de çok bug var. Özellikle pet bugları.beni deli etti...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

quote:

Orijinalden alıntı: chivaskaan

Serverda Cok fazla Bug Var GMLER COK CALISMALI COK

Siz de mi buradasınız şaka bir yana sw'de çok bug var. Özellikle pet bugları.beni deli etti...

bi bakayım diye indirdimde hemen geri sildim
  • bu stone droplarla bu server dan bi numara olmaz, 2 saatte 4 steady 3 luck taş düştü. '' satıyormusun npc de gold la kardeşim?'' o da yok eee yeniliklerden bahsedilmiş yaptınız mı diye soruyorum cevap veren ilgilenen yok, yani sizin anlayacağınız AÇTIK BİR SERVER SALDIK ÇAYIRA MEVLAM KAYIRA.
  • Evet pet bugları acayip fazla örnek olarak Janganda ata biniyorum DC Yiyorum oyuna giriyorum Dw ye ışınlanıyorum Her nasılsa At oluyor altımda daha Sonra hotana ışınlanıyorum Bu sefer at yine kaybolmuş ???

Ayırca şehirde Pet açmayın DC Yersiniz
  • oyunda buglar çok fazla ve stacklenme adına pot haricinde bir şey yok... Stone ve elixirlerin en az 100'erli halde üst üste koyulması lazım... Dün başladım bugün bankanın 5. sayfasına geldim olacak gibi depğil
  • NoWayOut kurulmuştur.:)
  • UP
  • Karhan abi gözükmüyorsun
  • Yeni mediapk2 sini bekliyom gece girdim sen offlinedin 24gibi gelirim gene
  • UP
  • Oyunda birşey mi var DC Yeyip duruyorum
  • Sitesinde sistem yenileme calismasi var yaziyor
  • Media pk2 geliyor o zaman zaten GM le sabah konuştum bugün yayınlıyacaklardı
  • Yeni media pk2 getırıoruz oyuna gece 1 gıbı calısmalar bıtıcek ve oyunda seslı konusma olucak karsınızdakı karakterlerle yeni gelen yenilik ile radio yayınından event yapıcalak oyun ıcersısındekı ıstek parcaların calımı yapıcalacak oyun ıcerısındende radıo baglantısı ıle muzık dınleye bıleceksınız bu ozellıkler sadece bızım sw de bulunmaktadır
  • Ne zaman gırebılcez oyuna
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.