Şimdi Ara

AnatoliaOnline 110 Cap Yeni Free Silk Server Acıldı 12.05.2012 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
0
Favori
10.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar calısma yapıolar bu buyuk yenılık bıraz uzun suruo uptade dunden berı yuklenıyor radıo yayınıyla bırlestırmek bayağı zor oludugu ıcın bıraz bekleyeceksınız
  • Heyecanla bekliyoruz umarım daha fazla bekletmezsiniz bizi.
  • Aynen böle şeyler serverın player sayısını arttıracak etkenlerden.:)
  • Bir saat verseniz Pc başında boşuna beklemesek? Gece 1 de bitecek diye bekledim ama bitmedi
  • Server Calısmalarını Merak Eden Arkadaslar Facebook Anatolia Online Sayfasından Bizi Takip Edebilirler.Server Çalışmaları Saat 16 itabariyle Bitmesi pilanlanitor.
  • 16.15 ?
  • 16.47?
  • Saat 18:51 ?
  • Site ne zaman açılır tam olarak?
  • Yahu bu kadarda olmaz ki artık Açın şu serveri yada söyleyin başka yere gidelim
  • Hocam saat 11 oldu hala ortada bısey yok iş yaptıgınız firmayla konusup bıze gercek bır saat verırsenız cok sevınırız dun saat; 16:00 itibarıyle acılcagını acıklamıstınız ancak hıcbır sekılde gelısme yok sızınde elınızde bırsey yok farkındayız ancak bu kadar ınsanı magdur etmeyede hakkınız olmadıgını dusunuyorum gereklı acıklamayı yapmanız dılegıyle ıyı calısmalar dılıyorum.
  • arakdaslar arkadasla su an unıversıtedeyız gece buyuk bı ıhtımalle oyun acılacak radıo nun ekleenmesı zorluklar cıkardı oyun acıldıgında bırcok event yapılacak telafı olarak
  • oyun acılmıstır arkadaslar kulana bılırısnız
  • Hele sukur ben de tam disardayken yenilikleride yazarmisin
  • arkadaşlar merhaba , bende bu serverı denemek istiyorum lvl konusunda yardımcı olabilecek varmı abaca.
  • oyuna gelen yenılık yok suanda medıa pk2 uuzun surecegı ıcın oyunu actık daha sonra yapılandırma tamamlanınca yenılıkler gelıcek
  • Media pk2 yalan oldu Ayrıca Kasılmak isteyen arkadaş EFSANE06 Pm at kasarım seni
  • Oyunda unuqe bugu var Ben kestim alakası olmayan başka isimi yazdı :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerlinDuvarındakiÇatlak -- 28 Mart 2012; 14:16:34 >
  • arkadaslar ılgılenıcekler ayrıca oyuna seslı konusma gelmıstır
  • FGW ile ilgili bilgi alabilir miyim ? Açık mı ? Açıkca rate kaç ? Egypt weaponların kolay düşmesi çok büyük avantaj kazandırır serverınıza eğer varsa başlamayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.