Şimdi Ara

AnatoliaOnline 110 Cap Yeni Free Silk Server Acıldı 12.05.2012 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
0
Favori
10.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • suan da bu server da oynayan arkdaslar kimler ve turklerin arasında dh den guild kuran oldumu topicin tamamini okuyamadim
  • quote:

Orijinalden alıntı: imamoglu

suan da bu server da oynayan arkdaslar kimler ve turklerin arasında dh den guild kuran oldumu topicin tamamini okuyamadim

Şuan serverda yabancı olduğunu sanmıyorum herkes türk Bizim Zigetwar adında Bir guildimiz var Çoğunluk DH 'dan Herkes iyi ve yardımsever Belli kurallar içinde oynadıktan sonra her türlü yardımı alabilirsiniz .
  • oyunda suan arkadaslar mevcut nerdeyse her aksam eventımız oluyo gelırsenız memnun kalırsınız buyuk ıhtımal
  • FTW Her cumartesi Günü saat 15 : 00da Baslıyo .Server alcmy rateler +7 ye kolay basarısın Egypt Weponları Legent itemleri Npc Ye Ekliyoruz oyun parası ile alına bilcek .
  • 110 cap aç bence. 110 cap daha çok tutuluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0qre

FTW Her cumartesi Günü saat 15 : 00da Baslıyo .Server alcmy rateler +7 ye kolay basarısın Egypt Weponları Legent itemleri Npc Ye Ekliyoruz oyun parası ile alına bilcek .

FTW derken kayip dunya yi sormus sana

FW dersede kale savasini anlatirsin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: monreal

quote:

FTW Her cumartesi Günü saat 15 : 00da Baslıyo .Server alcmy rateler +7 ye kolay basarısın Egypt Weponları Legent itemleri Npc Ye Ekliyoruz oyun parası ile alına bilcek .

Kayıp dünya FTW DEĞİL FGW 'dir
    Kale savaşı Fw ve FTW diye kısaltılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akward MoménT

quote:

suan da bu server da oynayan arkdaslar kimler ve turklerin arasında dh den guild kuran oldumu topicin tamamini okuyamadim

Şuan serverda yabancı olduğunu sanmıyorum herkes türk Bizim Zigetwar adında Bir guildimiz var Çoğunluk DH 'dan Herkes iyi ve yardımsever Belli kurallar içinde oynadıktan sonra her türlü yardımı alabilirsiniz .

bende dun zigetwara girdim Kyraa benim carimdir zaten :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: inFiniTyDark

quote:

quote:

Kayıp dünya FTW DEĞİL FGW 'dir
    Kale savaşı Fw ve FTW diye kısaltılabilir.

Evet yanlis yazmisim Ama dikkat cekdigim yet dogru kale savasini sormamis adam

• quote:

quote:

quote:

Dun ne guldurdun sen bizi serverda bi ilksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dun ne guldurdun sen bizi serverda bi ilksin

:D:D:D:D:D bende hayatımda bole bişi gormedim :D bakalim devamnda nolcak:d

• en son oyuna girdiğimde stone lar üstüste konamıyordu hala öylemi ?luck stone drop çok azdı hala öylemi ?birde şu silk fiyatlarını biraz aşağı çekseniz hiç fena olmaz. Atomix, paradise, knightroad , belki örnek olabilir size, bence sürümden kazanırsınız ve daha çok oyuncu gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi btyosa -- 29 Mart 2012; 16:23:06 >
  • oyunu oynamıyorm ama radyosunu dinliyorm walla :D şarkılar güzel ve reklam yok :D
  • UP
  • Bu servere başlayacağım birazdan. Oyun içinde her türlü yardım kabul edilir. Guild teklifleri kabul edilir.
  • Server gayet güzel rateler iyi lag yok droplar iyi. Fakat birkaç eksiği var.

- Öncelikle stoneler üst üste konmuyor. Stonelerin de, tıpkı elixirler gibi, ellişer ellişer olarak konulması iyi olurdu.
    - Purifaction Pill'lerin bir slota konulabilme miktarları artırılmamış. Diğerleri gibi 500 - 500 olsa iyi olurdu. Maksimum 50 oluyor.
    - Serverdeki oyuncu sayısı çok az. İyi bir reklam yapılmalı ve serverin kendine ait bir forumu olmalı.
    - NPC'lerde 11 ve 12 Degree npc item bulunmalı. Hızlı level atlayınca item sıkıntısı çekiliyor. Her ne kadar droplar yüksek de olsa uygun itemlerin düşmesi zaman alıyor.
    - 1 yıldız Downhang - Jangan arası kervan çektim, 10m verdi. Jobrate yüksek gözüküyor ama çok düşük. En azından 1 yıldız kervan ile 100 m kazanılabilmeli. Jobrate'yi artırırken şehirler arası kâr oranını artırırsanız daha kolay olur. Mesela DW'de mal alıp Jangan'a gidince %300 kâr ile satılıyorsa %12000 olsun. (Tüm şehirlerin birbirine göre tek tek ayarlanması gerekecek.)
    - Image Code sabit değil, bot DC olunca oto login yapamıyor. Bu durum çok kötü.

Bu da charımdan iki adet ekran görüntüsü: 109 levelim. DH'den herkes ekleyebilir, chara arkadaş da giriyor, sonra niye cevap vermedin filan demeyin.

Bu arada BloodAndSand guildine alım vardır.

AnatoliaOnline 110 Cap Yeni Free Silk Server Acıldı 12.05.2012

AnatoliaOnline 110 Cap Yeni Free Silk Server Acıldı 12.05.2012

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi League0fLegends -- 31 Mart 2012; 11:56:10 >

• quote:

Eklediniz mi ya da ne zaman eklersiniz?
  • Bunlar eklenicem gün içerisinde Calısmalar devam ediyor.
  • Sabırsızlıkla bekliyorum özellikle itemlerin npc'de satılmasını, stone stack ve image kodunu.
  • quote:

Bunlar eklenicem gün içerisinde Calısmalar devam ediyor.

Gelecek gelecek diyorsun da hiçbir şey gelmiyor, serveri bırakmayı düşünüyorum. GM'lerin oyuna girdiğini görmedim, zaten serverde adam yok. 10 kişiyle oyun oynuyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.