Bildirim
...::::Anayasa Referandumunda Hayır Diyenler Kulübü - 1486 Kişi Dev Konu::::... (253. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
Yapmayın etmeyin. Bu oylamayı taraflara, partilere göre değerlendirmeyin. Ülkenin geleceği için her bireyin kendi düşüncesiyle hareket etmesi şart. Çok önemli, kökten bir değişiklik dayatılıyor bize. Bu değişiklik paketi sizce gerçekten bizi özgürleştirecek, demokratikleştirecek herhangi bir madde barındırıyor mu? Getirilmek istenen bu yeni anayasanın asıl sebebi yeterince açık değil mi? Niye bu kadar yırtınılıyor bu paket geçsin diye? Niye karşı oy veren herkese terörist yaftası yapıştırılıyor, korku ve baskı oluşturuluyor? Gerçekten seçilme yaşının 18e indirilmesini vs. istedikleri için mi yapıyorlar bunu, yoksa tüm paketin amacı tek adam sistemi kurup bu tek adamın ideolojisi doğrultusunda ülkeyi istenen şekle sokmak mı? 15 senedir ne isteyip yapılamıyor da böyle bir geçişe gerek duyuluyor?
Yıllardır hükümet ve birçok destekçisi fetöye gözü kör destek verdi, niye? Tüm devlet kademeleri resmen bu örgüt üyeleriyle, bilinçli şekilde dolduruldu. Bu duruma karşı çıkıldığında hoca efendi dedikleri şahsa laf kondurmuyor ve kin kusuyorlardı? Sonuç? Ülkeye tamir edilemeyecek hasar verdiler. Koca bir neslin bu adamların okullarında kafası yıkandı. Yargı hiç olmadığı kadar yanlılaştı. Yolsuzluk, adam kayırma, sınavlarda kopya aldı başını gitti. İnsanlar bunları zamanında görüp karşı çıkarken hükümet bunu görmüyor muydu gerçekten? Bu kadar şey oldu, kandırıldık diyerek bu işin içinden güya alınları ak çıkmış oldular. Bu süreç aslında ülkenin tek bir zihniyetin eline teslim edildiğinde ne kadar büyük bir yıkıma uğratılabileceğinin göstergesi. Bir de bu durumun tek adam rejiminde rahat rahat istenildiği gibi yapıldığını düşünün. Çocuklarınızın geleceğini düşünün...
Not: Sandığa gitmeseniz bile büyük bir vebalin altına giriyorsunuz. Maddeleri okuyun, ve kendi iradenizle oy kullanın. Çünkü bu değişiklik ülkenin geleceğini belirleyecek. Ben yukarıda kendi açımdan ele aldım, siz gerçekten samimi ve demokratik bulup evet oyu da verebilirsiniz. Yeter ki partilere göre düşüncenizi şekillendirmeyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ey özgürlük -- 11 Mart 2017; 1:3:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yavurun ak dediğine kara, kara dediğine ak diyeksin sen daha bunu çözemedin mi yazık. -
-
-
Evet'çilerin politikası halkı kandırmak üzerine kurulmuş, evet diyenler bu durumdan kıllanmıyorlar mı? Demek ki bu evetçi iktidarın gizli bir planı var ki halktan gerçeği saklayıp kandırmak üzerine siyaset yapıyorlar demiyorlar mı? Bu kadar da mı düşünemiyorlar?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tabi tabi bi siz akıllısınız. Hükümet bi sizi kandıramıyor herkesi kandırıyor
Minimum %55 evet çıkacak. Referandum sonrası konuyu ziyarete geleceğim gençler. -
ekle -
-
quote:
Orijinalden alıntı: nfdkurt
quote:
Orijinalden alıntı: high speed dirt
Evet'çilerin politikası halkı kandırmak üzerine kurulmuş, evet diyenler bu durumdan kıllanmıyorlar mı? Demek ki bu evetçi iktidarın gizli bir planı var ki halktan gerçeği saklayıp kandırmak üzerine siyaset yapıyorlar demiyorlar mı? Bu kadar da mı düşünemiyorlar?
mal halki kandirmak oldugunu dusunen baskasinin dusundunu dusunemiyen ve dusunemiyecek olan organizma
sen ne dusunursen dogru olan omudur ve ya ne solersen odur dogrusu bu isin
zavalli coluk cocuk muhabbetinden yukari cikamayanlara iyi bir orneksin
Hakaret küfür başka birşey bildiğiniz yok. Benim dediklerimin doğru olduğu senin veremediğin cevaptan belli baksana cevap olarak hakaretten başka birşey yok.. Sen bunlara cevap ver;
Mecliste anayasa tartışılırken millet bilgilenmesin diye neden meclis tv'yi kapattın? Milletten ne saklıyorsun?
Tv'de milletimize hayırı anlatan kişilerin on yıl önce attığı twitleri didikleyip neden mahkemeye verip soruşturma açtırıyrosun?
Evet diyince terör bitecekmiş, yeni anayasadaki hangi madde terörü biterecekmiş, yaz!
Evet diyince ekonomi düzelecekmiş, yeni anayasadaki hangi madde ekonomiyi düzeltecek, yaz!
Yazamazsın çünkü hepsi palavra, milleti kandırmak temel amacınız. Meclis tv'yi kapat, millete hayırı anlatanları tutukla, ekonomi düzelecek terör bitecek palavralarını millete yuttur. PKK ile kol kola halay çekmiş adam PKK'yı bitiremez bunu da yaz yeni anayasana!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
high speed dirt önemli bir noktaya değinmiş evet diyenler değişiklikleri konuşmuyor bile yok avrupa kıskanıyor , yine mağduruz zaten bunlar islam düşmanından öteye gidemiyorlar.Kendilerine bende soruyorum ne istedilerde veremediniz ki daha fazla yetki istiyorsunuz , mağdura yatıyorsunuz elbette hayır bu kafaya hayır. -
-
neresi saçma? Adamlar Avrupa'da yaşıyorlar ama Tayyipi başımıza musallat ediyorlar diyorum. Avrupa'nın nimetlerinden yararlanıp da Türkiye'yi bu duruma düşürmek için neden uğraşıyorlar diyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: unforss
Tabi tabi bi siz akıllısınız. Hükümet bi sizi kandıramıyor herkesi kandırıyor
Minimum %55 evet çıkacak. Referandum sonrası konuyu ziyarete geleceğim gençler.
İstediğin kadar gülücük at hocam. Sonuçta evet çıkarsa kaybeden hepimiz olacağız. -
Avrupalılar Türkler için iyi birşey istemez ama 36 senedir Avusturya da valla iyiymş birde zerre sevmem ama evet diyeceğim gel yaşa o zaman Türkiye'de Canım ülkem demesini biliyorsun nasıl tatlı geldiyse 36 senedir orada yaşıyor . Gidin çoluk çocuk kandırın siz .
Yaz beni de hocam, çözerim. -
Hedef %100 sonuç %100 evet. Yeterki sizlere neden evet diyeceğimizi anlatalım. Sağlıcakla kalın.
Niye kaybedelim ki? En kısa zamanda iyi günlere döneriz inşallah. Ekonomi saat gibi işlerken de AKP karşıtıydınız. Şimdi bahane bulmayın.
Önce fetoşcular, sonra geziciler, sonra tekrar fetoşcular derken ekonomi iyice kötüleşti. Bunda elbette hükümetin suçu vardır fakat büyük pay önceki saydığım hainlerin.
İç ve dış hainler tamamen susturulursa 3 sene içerinde tekrardan ekonominin 4-4 lük olacağını düşünüyorum. Bakalım artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unforss -- 14 Mart 2017; 11:39:12 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X