Bildirim
...::::Anayasa Referandumunda Hayır Diyenler Kulübü - 1486 Kişi Dev Konu::::... (254. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ali_kocak
neresi saçma? Adamlar Avrupa'da yaşıyorlar ama Tayyipi başımıza musallat ediyorlar diyorum. Avrupa'nın nimetlerinden yararlanıp da Türkiye'yi bu duruma düşürmek için neden uğraşıyorlar diyorum
Yok hocam mesaj saçma değil. Hiiç yazmıştım başta mesajımda. Sağda falan gözüktü mesaj ona saçma yazdım yorumunuza değil haklısınızDH nin hatasına saçma dedim ben yanlış anlamayın sonuna kadar haklısınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qrznBot -- 14 Mart 2017; 13:0:48 > -
Yetmez ama hayır
https://www.tkp.org.tr/tr/aciklamalar/yetmez-ama-hayir -
quote:
Orijinalden alıntı: unforss
Niye kaybedelim ki? En kısa zamanda iyi günlere döneriz inşallah. Ekonomi saat gibi işlerken de AKP karşıtıydınız. Şimdi bahane bulmayın.
Önce fetoşcular, sonra geziciler, sonra tekrar fetoşcular derken ekonomi iyice kötüleşti. Bunda elbette hükümetin suçu vardır fakat büyük pay önceki saydığım hainlerin.
İç ve dış hainler tamamen susturulursa 3 sene içerinde tekrardan ekonominin 4-4 lük olacağını düşünüyorum. Bakalım artık.
İnanın seçimden evet çıksa ve 5 sene sonra durum şu andan bile berbat olsa bir akp'li çıkıp hata kabul etmez.
İki dış mihrak, üst akıl, büyük oyun derler halkı uyutmaya devam ederler.
Kaldı ki bu anayasa değişikliği yalnızca erdoğan'a, ak partiye yarıyor. Yoksa demokratikleşme, ekonomi vs alakası yok.
http://www.anayasa.gen.tr/elveda-anayasa-v2.pdf
Yaşarsak 3 sene sonra görüşürüz hocam. Umarım ben haksız çıkarım.
-
Tabiki kabul etmez. Bu zamana kadar AKP düşmanları hiç bir alanda AKP yi başarılı gördüler mi? Bizim insanımız böyledir. AKP ye oy verenlerin bundan farklı olduğunu düşünmüyorsun umarım. Aynı pozisyonda CHP olsa onlarda kabul etmezler net.
Başkanlık sistemi evet şu anda AKP ye yarıyor. Diğer partilerin karşı çıkma sebebi başkanlık kötü diye değil zaten, başa RTE gelmesin diye. Yoksa mevcut sistem kaoasa, çıkmaza çok müsait zaten değişmesi gerekiyordu bence.
Şurasıda kesin ki aynı durumda CHP olsa bu sefer AKP ve diğer partililer karşı çıkacaktı başkanlığa. Adalet duygusundan yoksun bir milletiz.
Solcular şunu unutmasınlar, gerçek demokrat olmadıkça yaklaşık %60 ve üstü sağcı olan bir memlekette iktidar olmaları mümkün değildir. (Kendileri söylemesede başkanlığa asıl karşı olma nedeni budur) Ona buna hakaret ederek, seçmeni aşağılayarak, ülkesini avrupaya şikayet edip gavurların yanında olarak asla ve asla iktidar olamazlar. CHP yeni yeni anlamaya başladı bunu. İlk defa avrupanın yanında olmadılar. Hala şoktayım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unforss -- 14 Mart 2017; 14:28:26 >
-
HAYIRLI akşamlar diliyorum hayirci dostlarım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: unforss
Niye kaybedelim ki? En kısa zamanda iyi günlere döneriz inşallah. Ekonomi saat gibi işlerken de AKP karşıtıydınız. Şimdi bahane bulmayın.
Önce fetoşcular, sonra geziciler, sonra tekrar fetoşcular derken ekonomi iyice kötüleşti. Bunda elbette hükümetin suçu vardır fakat büyük pay önceki saydığım hainlerin.
İç ve dış hainler tamamen susturulursa 3 sene içerinde tekrardan ekonominin 4-4 lük olacağını düşünüyorum. Bakalım artık.
Bunda elbette hükümetin suçu vardır
Yapma eyleme,tövbe tövbe, asla hökometimiz suclu olamaz, ulköye Fetocularla beraber 15 yil yoneten cehapa ile Hollandalilar yuzunden ekonomi bu halde. Hokumetimizin ne gibi sucu olabilir ki? Iftira atma hayat boyu magdurlara...
-
Gözünle oku cevabı. Hükümetin suçu yok diyen mi var? Kendin uydurup üstüne yorum yapıyorsun. Hiç bir zaman iktidar olamayacak bir zihniyetin temsilcisisin.
Zaten evet çıkacak. Herkes biliyor. Sizde biliyorsunuz evet çıkacağını. Boşuna konuşuyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unforss -- 16 Mart 2017; 13:38:42 > -
Konudaki vatanın HAYIR'LI evlatlarına selam olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Suclular neden hala iktidarda o zaman?
Bazen icimden Evet ciksa da ip inceldigi yerden kopsun diyorum..en pisman olacak sizler olacaksiniz.
Secilen CB nin 106 maddeye gore istedigi kadar yardimci secme hakki var, yine ayni maddeye gore eger sectigi yardimcilar vekil ise vekillikleri dusecek. Yani tum muhalefeti hatta tum meclisi yardimci secse, meclis kalmiyor, bitmedi, ertesi gun hepsinin yardimciligina son verebiliyor,
Okuyun bu dediklerim gercek.
Anayasayi bu isin uzmani anayasa hukukculari yerine partilere yaptirirsaniz bu tip sacmaliklar olur artik. -
Kardeş zahmet olmayacaksa benide yaz -
Çocuklara tecavüz edilirken susanlara
Çocuklar diri diri yanarken seyredenlere
Etnik ve mezhepsel ayrımcılara
Yasama, yürütme ve yargının tek bir adamım emrinde olmasına
Hakikat peşinde koşan gazetecileri hapse atanlara
7 yaşında çocukla evlenilir diyen pedofili savunucularını baştacı edenlere
Laik Cumhuriyet’i yıkmak isteyenlere
Rejimi sadece bir adamın varlığı için değiştirmek isteyenlere
Kendisinden olmayan herkesi terörist ilan edenlere
Çimentoyu ağaçtan daha çok sevenlere
“Türkiye’yi bir şirket yönetir gibi yönetmek istiyorum” anlayışına
Önce suçlu yarat sonra delil uydur düzenine
Gizli tanık açık iftira hukukuna
Her kötülüğün kolayca kandırmasına
Kurgunun, yalanın hayata egemen olmasına
“HAYIR” diyorum -
beni en üst köseye ekleyin onur üyesi yapın -
Şu lanet referandum olsa bitsede kurtulsak.Terörist,vatan haini vs vs olduk dün başbakan çıkmış "hayırcılar çalışmayan yatan tipler o yüzden başkanlığı istemiyor"diyor.Kendimi bildim bileli çalışıyorum ama senin oğlun gibi göbek yapmadım gemilerimde yok.Anlamıyorum işsizlik rekor kırmış sen boş boş yatmaktan bahsediyorsun.Ayrıca başkanlıkla bunun alakası nedir.Adam içinden diyodur bizim millete ne desen alkışlar,tekerleme söylese alkışlayacaklar.Milletini bu kadar gerizekalı yerine koyan bi yönetim yoktur dünyada
Numan kurtuluş mu kurtulmuş mu neyse oda milleti dini siyasete alet etmekle suçluyor.Allahım sen sabır ver
Sürekli kendileri gibi düşünmeyenlere hakaret hakaret.Daha neden evet demeliyiz bunun cevabını veren olmadı.Evet reklamlarında yol köprü var baska bisey yok.Bunları başkanlık yokken yaptın,demek ki köprü ve yol için başkanlığa gerek yokmuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mendieta58 -- 17 Mart 2017; 10:48:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Suçlular iktidarda mı? Bir partiden biri yanlış yaptığında parti komple istifa mı etmeli? Senin bir suçun olsa senin mi cezalandırılman gerekir, tüm sülalenin mi? Bu kafayı bırakın.
Kılıçtaroğlunun kaybettiği seçimlerin haddi hesabı yok. Niye istifa etmiyor?
Doğru bir noktaya parmak basmışsın. Burada bir hata söz konusu. Bunun düzeltilmesi dile getirilmezken neden hayırı dile getiriyorsunuz? Türkiyedeki muhalefet hayırdan başka bişey bilmiyor ki. Eksikleri yanlışları söyle düzeltilsin. Yok ille hayır.
İnsanlara samimi gelmiyorsunuz. Bu kafayla iktidar falan ruya. -
80.000.001 oyum olsa, her birini tek tek dikkatli bir şekilde doldururum...
Sayımda mutlaka bulunurum..
odayı, sayımın dikkatli sayılmasından sonra, zapta geçirilmesinden sonra da sandığın değiştirilmefiğinden iyice emin olduktan sonra terk ederim.
tek 1 oy bile vermem evet e !
gelsin tutuklasınlar..
ben, vatanımı evet diyenlerden daha çok sevdiğim için hayır vereceğim.. !
kimse benim vatan sevgimi test etmeye kalkmasın !
Hayır ! Hayır ! Hayır !
Hayır a şimdiden bu kadar baskı şiddet olursa, yarın, öbürgün hakkını aramaya çalışan vatandaşı bunlar kapılarından içeri sokmayacağı gibi bir güzel de niye geldin deyip ölesiye döverler.
Hayır yazan bir tek poster, afiş, meeting görmedim.. görülenler de hemen belediye tararfından toplatılıyor..
Evet dememizi istedikleri kanunlar içinde zerre kadar vatandaşı düşünen, gözeten, hakkını arayan tek bir kanun yok. Bütün kanunları tek kişiye bağlamışlar. Sadece tek kişinin dediği olacak.
Buna evet mi dersiniz, hayır mı ?
Tut ki apartmana başkan seçecez..
Başkan, bana tapunu ver, senin hakkını koruyayım diyor..
verirmisin evinin tapusunu ?
Bu ülkede yaşayanlar kim ya ?
Kölelik referandumu mu ne bu ya...?
bi kendimize gelelim beyler..
Başka gideceğimz ülke yok.. !
-
Arkadaşlar en uygun konunun burası olduğunu düşünüyorum bunu sormak için, bu yasal mıdır? Ben pencereden her bakışımda bunu görmek istemiyorum! Eğer yasal değilse nereye şikayet edilebilir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McRae555 -- 19 Mart 2017; 15:49:29 > -
Bence bir ay sıkın dişinizi.
Çünkü şikayet etseniz de bir sonuç alamazsınız.
Hatta ters tepebilir, zararlı çıkan siz olabilirsiniz.
Sabredin.
Sabrın sonu selamettir.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X