Şimdi Ara

...::::Anayasa Referandumunda Hayır Diyenler Kulübü - 1486 Kişi Dev Konu::::... (255. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.398
Cevap
82
Favori
176.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
513 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: McRae555

Arkadaşlar en uygun konunun burası olduğunu düşünüyorum bunu sormak için, bu yasal mıdır? Ben pencereden her bakışımda bunu görmek istemiyorum! Eğer yasal değilse nereye şikayet edilebilir?

İlce veya il secim kuruluna. Ysk nin genelgesi siyasi partiler disinda propaganda yapilamaz diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkenin HAYIR'lı evlatlarına selam olsun
  • Beyler tartıştığınız kişinin profiline dikkat edin.
    Sırf propaganda yapmak amacıyla son birkaç gündür sitede türemiş olan üyeliklere boşuna enerjinizi harcamayın.
    Trol deyip geçin. Kaale alındıkça daha çok çemkiriyorlar.

Üyelik tarihi önemli değil. Sittin yıl önce üye olup sitede aktif olmayan, ve mesajlarının alayını son birkaç gündür atmış olanlar var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel kardeşim daha ilk sayfalarda Hayır demiştim eklememişsin
  • unforss U kullanıcısına yanıt
    Doğru konuş doğru. Sizde yalan söyleyene bonus mu veriyorlar.

Akpnin içinde fetoşçu vardı değil, akpnin kendisi fetoşçuydu diyeceksin. Fetonun elemanı olan yargı mensupları Atatürkçüleri yalandan yargılayarak içeri atarken efendilerinizin bunları nasıl desteklediğini, sınavlarda kopya ortaya çıkarken fetöcü ösym başkanını nasıl koruduğunu, ne isteyip de vermediğini söyleyeceksin. Fetönün devletin her kademesindeki yapılanması gün gibi ortadayken, her türlü tepkiye rağmen nasıl hocaefendilerini koruduklarını, kol kola olduklarını anlatacaksın.

Chpde fetöcü varmış. Hadi oradan. Akpnin %99u fetocuysa Chpde anca 1-2 kişi çıkmıştır, onlar da chp tabanından değildir.

Geziye laf uzatmaya aklınız yetmez. Efendilerinizin size anlatığı gibi dış mihrakların bilmem neyin isteğiyle değil, kendi hür irademizle, gezi parkını savunmak ve savunanlara yapılan sert müdahaleleri protesto etmek için çıktık, polisi kullanarak her istediğini yapamayacağını sahte diktatörünüze göstermek için çıktık. Kimseye saldırmadık, zarar vermedik. Çevremdeki hiç kimse böyle şeyler yapmadı, gelip gözünle görseydin keşke. Fetöyle el ele efendileriniz olayları istedikleri yönden anlattı. Gezinin ilk günlerinde ortalıkta olmayan, ortaya sonraki günlerde çıkan bazı grupların yaptıklarını gezideki yüzbinlerce masuma yüklediler. Hepiniz düşünmeden bunu kabul ettiniz. Fetönün yayın organlarıyla gezicileri hain olduğuna sizi ikna ettiler. Peki, ülkeyi yıkmak isteyen bu fetöcü teröristler neden gezicilere bu denli öfkeliydi, eğer gezi gerçekten size anlatıldığı gibi bir şey ise.

Vatandaş olarak tabiki yanlışa yanlış diyecek insanlar. Sizin gibi her yapılana alkış tutan, ülkesinin değil partisinin menfaatini düşünen, devlet=akp zihniyetindeki tipler yüzünden 40 bin araç garantisi verilen köprüden bugün 13 bin araç geçiyor, kullanmasa da parayı vatandaş cebinden ödüyor. İnşaat sektörü yandaş şirketlerle yapılan usulsüz işlerle dolu. Ülkemiz dış politikada batık durumda, herkesle düşman. Ama efendileriniz bu rezaleti bile kendi lehine kullanıyor. Ülkenin gelişmesini istemedikleri için herkes düşman olmuşmuş. Bak bak. Ula her şey ortada. Ağzından kin nefret söylemi düşmeyen bir diktatör bozuntusu var, içeride toplumu hiç olmadığı kadar kutuplaştırmış, dışarıda herkese düşman olmuş. Kimsenin ciddiye aldığı yok.

Balon ekonomiyle yapmadıkları prim kalmadı, ekonomi şöyle iyi böyle iyi. Türk lirasının değeri yerle bir oldu. Ekonomi sönüyor, son demlerini yaşıyor. Devletin zamanında ne zorluklarla kurulan kurumları satılmış. Bilim yok, üretim yok.

Siz yanlışa yanlış diyemedikçe, yalana devam ettikçe, ülke karanlığa batmaya devam edecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ey özgürlük -- 20 Mart 2017; 22:57:5 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zero fear

Sayfa içi aramayı kullanıp kontrol ettiniz mi?

Konu 3 el değiştirdi araya karışmış olabilir yarın eklenecektir merak etmeyin..

Ettim hocam yok bir kaç kere daha yazmıştım ekleyin diye
  • #HAYIR

eklerseniz sevinirim.
  • Hayırlı geceler gençler.
    Etrafınızda durum ne? Kaç kişiyi ikna ettiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi to let myself go -- 22 Mart 2017; 2:5:16 >
  • Bu ülke kolay kazanılmadı, Arap sevicilere, Suriyeliye, Barzaniye de kaybetmeyeceğiz Türkler Kurtuluş Savaşında da oldugu gibi yine kazanacak inşallah

Herkese HAYIRlı ve mutlu günler dilerim

• bu konu neden sürekli kapanıp açılıyor?
  • Beni de yazın

• Litvanya neresi ? Nerede ? Cumhurbaşkanı kim ?
    O nasıl bir ülke ki ! Türkiye Cumhuriyeti'nin başbakanı 16 yıl önce önlerinde el pençe durup Borç para istiyor
    Bu millete neler yaşattınız ! Halen utanmadan çıkıp Erdoğan ülkeyi İtibarsızlaştır dı diyorsunuz
    Bumu Sizin itibarınız Nankörler !
  • quote:

Orijinalden alıntı: gozbilginli

şimdi de bu konuya mı geldin baş troll.Şu deli saçması ss'lerini kendine sakla lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: gozbilginli

Yargının bağımsızlığı parti başkanının AYM ve HSYK atayacagi sistemde mi olacakmis

• gozbilginli kullanıcısına yanıt

Kim bu?

• quote:

Orijinalden alıntı: tomshardware

Kim bu?

O gelmeden cevaplayayim

Bu Apo, baş hain ve şerefsiz

Kendisi başkanlık sistemini destekliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

quote:

Kim bu?

O gelmeden cevaplayayim

Ve siyaset tarihimizde bu katilden "sayın" diye bahseden bir siyasetçi görmedim ben.
    Varsa öyle bir siyasetçi buyursun videosunu koysun şu gozbilginli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows95 -- 22 Mart 2017; 22:53:57 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

quote:

Kim bu?

O gelmeden cevaplayayim

Ve siyaset tarihimizde bu katilden "sayın" diye bahseden bir başka siyasetçi görmedim ben.
    Varsa öyle bir siyasetçi buyursun videosunu koysun şu gozbilginli.

Bunun şerefsiz dağ maymunlarının şehit ettiği askerlerimize kelle diyen de EVET diyen partiydi sanırsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D2914531 -- 22 Mart 2017; 22:52:4 >

• 
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.