Bildirim
...::::Anayasa Referandumunda Hayır Diyenler Kulübü - 1486 Kişi Dev Konu::::... (256. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
Yazık diyorum size! tartıda bir gram ağırlığı olmayan tipleri, kendinize muhatap alıyorsunuz. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: KaçakHavaSoluyanAdam
bu konu neden sürekli kapanıp açılıyor?
troll ve yandaş saldırısı. kendileri konuyu sulandırmak ve şikayet için gerekçe aramada uğraşıp duruyorlar. Kendi anakonuları yalan olduğunda 1-2 gün arayla konu açıp durdular, yine işe yaramadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TITAN291 -- 23 Mart 2017; 11:33:35 > -
konuda ismi lazım olmayan trole pirim vermeyin. Kendi kendine eğlensin, ne de olsa karşılık verdiğinizde cevap veremeyecek. -
Ulan adam hayır grubunda bile evet propagandası yapmaya gelmiş işte bu zihniyet yüzünden hayır -
Hayirli aksamlar arkadaslar...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet vermeyi dusunenler izlesin, izledigi halde arkandayiz reyiz diyorsa zaten geri zekalidir ne yapsan bildigini okuyacaktir.
https://www.youtube.com/watch?v=cVXsjLEa9g0 -
Bunu adam yerine koyup bir de cevap yaziyorsun usta seni anlamiyorum. Bu gozbilginli nin findik kadar beyni yok, hatta bu benzetme bile findiga hakaret olur. -
Benim başkanlık sistemini beğenmediğimi söyleyenler var!
Yanılıyorsunuz! Beğenmiyor az kalır! Başkanlığı yerden yere vuruyorum! Kim getirirse getirsin emperyalist projedir diyorum! Türk Devletinin planlarında başkanlık sistemi falan yok diyorum! Bugün Başkanlık sistemini savunanların 2 yıl sonra hangi evreye döndüklerini hep beraber göreceğiz diyorum.
Ben birileri gibi! FETÖ'nün tuzağına düşmüyorum! Bugün söyleyip yarın tükürdüğümü yalamıyorum.
Birileri bizi sevsin; birileri bize methiyeler düzsun diye yazı yazmıyoruz! Hak bildiğimizi söylüyoruz! Bunu söylerken tek başıma kalacağımı bilsem yine söylemeye devam ederim. Türk Devletinin genetiğini bilmeyenlerin benim söylemlerimi anlamasını beklemiyorum.
1980'den itibaren Türk Devletine dayatılan Başkanlık Sistemini yerin dibine sokuyorum.
Evet bizde çift başlılık yok! Başbakanlık kaldırılmalı, Cumhur tek yetkili olmalı! Fakat! Cumhuru seçen ve denetleyen meclis olmalıdır. Türk tarihi ve genetiği budur! Bu günkü gibi yeni Kaddafiler, yeni Saddamlar, Yeni Mübarekler, yeni Esedler üretecek bu sistemin tam karşısındayım.
Erdoğan'ı savunan düşünce gelmesi düşünülen sistem degil! Anlattığım sistemdir.
Biz hakikati söyleyelim varsın sevenimiz olmasın! Hak olduğu gibi yerinde duracak! Zaman bizi haklı çıkartacaktır.
Not eklim; Şu anki getirilmek istenen sistem başkanlık değil onun ön hazırlığı olan bir sistemdir.
Talha Aytekin
-
Ekle beni de. Evetçilerin başlığına baktım, argümanlara baktım bir de. Aşağıya da ekliyorum aynı post'u zira orda şikayet edilip silinecektir büyük ihtimal.
Uzun zamandır foruma yeni post girmiyordum, karşıma bu başlık çıktı, içeriğe biraz bakıp güldüm ve yazmaya karar verdim.
1. "Eyvah Tayyip geldi! Ülke batacak!"
Ülkenin battığı falan yok. Hala yerinde duruyor.
Şayet ülkenin batmasından kastınız, bir gemi gibi suların altına gömülmesiyse evet hâlâ yerinde duruyor. Ekonomik ve politik olarak bu coğrafyada
yalnız başına kalmış, ticari ortaklıklarının bir çoğunu yitirmiş, cari açığın ve işsizliğin arttığı bir şekilde!
2. "Aman aman! Laiklik elden gidiyor!!"
Laiklik anayasamızdaki yerini koruyor ve daima da koruyacak.
Laiklik fiili olarak kaldırılamaz, çünkü anayasının değiştirilemez maddeleri içindedir. İsteseniz de yemez yani.
Velhasıl, laiklik fiili olarak kaldırılmamış olsa da faal olarak laiklik ilkesinin getirdiği zorunluluklar göz ardı ediliyor.
3. "Yetişin dostlar! Şeriat geliyor!"
Korkuttuklarına bakmayın. Bu ülkeye şeriat getirmek kimsenin amacı olmadı, olmayacak.
Aynen canım hiç olmamıştır, o yüzden huhucu hacı hocalar, hükümet tarafından kamu kurumlarına, askeriyeye, polis teşkilatına sistematik olarak kadrolandı.
Şuan, tam şuan Twitter'a girip atıyorum "Heineken" marka alkollü içecek üreticisini takibe almak isterseniz, alamayacaksınız. Çünkü bu ülkede takibi engellendi. Geçen gün TRT web sitesinden şampiyonlar ligi maç özetlerini izleyeyim dedim, reklam panolarında Carlsberg marka alkollü içecek üreticisinin reklamları çıktığı sahnelerde sansür uygulanıyor.Şimdi bunlar ufak ayrıntılar mı? Ayrıntılar, bütünü doğurur. Açıp İran İslam Devrimini okursanız, bu ufak şeylerin nasıl büyük bir harekete dönüştüğünü görürsünüz!
4. "Ekonomi çöktü! Vay başımı nerelere vuram!"
Birileri bunlara ülkemizin dünyanın en büyük 20 ekonomisi içinde yer aldığını söylesin.
Dünyanın en büyük 20 ekonomisi içindesin. Önemli olan ilk 10 içindeki ülkelere olan uzaklığın, zira senin rakibin moritanya, somali değil. Avrupanın ve global dünyanın en büyük emperyalist güçleri. Ülkedeki en büyük 500 Firmanın kaç tanesi yüksek teknoloji üretiyor? Kaç tanesi hammadde ya da ara malı alıp nihai ürüne dönüştürebiliyor?Bunları sağlayacak kaç tesisin var? Ticaret ortaklığı yaptığın Mısır, Libya, Yemen bazı emperyalist güçler tarafından planlı olarak dağıtıldı. Destek olmadın, dış ticaret açığın almış başını gidiyor. TÜİK'e göre işsizlik önceki yılda %10,9!!! harbi mükemmel ekonomimiz var(!) istihdam yerlerde, milli gelir düşüşte.
5. "Arabistan'a döneceğiz, İran olacağız"
Bir karar verin. Çünkü, Araplar ve Farslar farklı milletler. Ki, Türklüğümüze zeval geldiği falan da yok.
Ahahaha Allah da seni güldürsün valla, Arabistan olacağızdan arap olmayı, İran olacağız'dan irani olacağımızı düşünmek de güzel kafa.
Oradaki Arabistan olacağız yorumundan bunu anlıyorsan, ülkeyi arap yarımadasına taşıyacağımızı falan da düşünmüş olabilirsin. Yok öyle bir şey çıkar onu aklından.
Bu söylemlerin ortak noktası bu ülkelerin yönetim biçiminin baskıcı,yobaz,geri kafalı radikal islam politikalarıyla alakalı.
6. "Çocuklarımıza Atatürk'ü unutturuyorlar!!"
Böyle bir şeyin olması mümkün değil. İsteyen ders kitaplarına ve müfredatlara bakabilir. MEB'in sitesinde hepsi var. Tayyip Erdoğan da zaten tüm konuşmalarında Atatürk'e saygı göstermiştir.
Bu ülkede çok şükür, aklı selim insanlar Atatürk gibi bir dehanın varlığına şükran duyuyor. En azından %50'si. Sizce bugün Atatürk'ü unutturmak adına müfredat değiştirilse, bu %50'in tepkisini karşılarına alacaklarını bu adamlar bilmiyorlar mı? Tabii ki biliyorlar. O yüzden kartları böyle açık oynamayıp, sistematik olarak Atatürk'ün bizlere bıraktığı değerler bir bir yok ediliyor.
-23 Nisan Kutlamaları
-19 Mayıs Kutlamaları
-Geçtiğimiz günlerde kutlanan Çanakkale Zaferi'ni konu alan programlarda Atatürk adının zikredilmemesi, komple bir bütün olan Çanakkale Zaferi'nin sadece Deniz zaferi olarak kutlanması, Atatürk'ün Deniz Zaferi'nden kısa süre önce püskürttüğü 3-4 taarruz olmasa hiç bir işe yaramayacak deniz zaferi(!)
-Okullardan Andımız'ın kaldırılması
Emin olun bir sonraki hamle de müfredat olacaktır, tabii ki uzun vadeli süreçte. İlk adımları küçük hafızlar yetiştirmek olan, dualarla nanoçipler üretecek İmam hatip ilkokullarıyla atıldı.
7. "Ülke resmen bölünüyor yav!"
Sınırlarımızın güvenliği için sınır ötesinde operasyonlar yapan bir orduya sahip ülkenin vatandaşları bu cümleyi kurmamalı.
Sınır güvenliğimizi tehlikeye sokan, bugün sınırımızda peşmergenin mevzilenmesine olanak veren dış politikaları kim yürüttü. Eyalet sisteminin hayallerini süslediğini söyleyen cumhurbaşkanımız Turgut Özal mıydı? Lazistan, Kürdistan olmalı, büyük devletler hep federal sistemlerle yönetiliyor vs diyen hani?(külliyen yalandır bu arada)
8. "Hayatımıza müdahale ediyorlar!"
En büyük yalanlardan biri. Kimsenin yaşam tarzına müdahale olmadı. Her sosyal çevre, her tercihten insan istediği gibi yaşıyor.
Bu konuda bazı küçük solcu görünümlü terörist grupların, yine terörist uşağı kiralık kalemlerin gereksiz çığırtıları bol miktarda. O yüzden haklısın diyorum, fazla detaya girince hepimizin hayatımızı şekillendirdikleri ortada da ona ayrı bir entry girmem gerekir, uzun konu.
9. "Düşünce özgürlüğümüz kısıtlandı. Eleştiri yapamıyoruz"
Bunu diyenler Cumhurbaşkanına ve diğer siyasetçilere hemen her yerde en çok sayıp sövebilenler.
Evet aynen öyle, bir eleştiri yapıyoruz. Veya "HAYIR" kardeşim diyoruz, ne ermeniliğimiz, ne teröristliğimiz, ne fetöcülüğümüz kalıyor.
Hayır onu geçtim, teröristleri habur kapısında halaylarla karşılayanlar evetçiler, çözüm süreci saçmalığını başlatıp, tükenmiş örgütü ayaklandıran, şehirlerde yapacakları saldırılar için mühimmat depolamalarına göz yuman evetçiler, fetönün düzenlediği türkçe olimpiyatlarında, fetö denen ite ülkene dön diye çağrı yapan yine evetçiler!
Bir şey söylerken önce düşünmek lazım, ama evetçi kesim ağzından salyalar saçarak herkese saldırma peşinde!
dipçik: eleştiriyorum diye terörist seviciliği yapan sevgi pıtırcıkları sabahlara kadar coplansın, meydanlarda ibret-i alem için sallandırılsın. Eyvallah, o zaman
sonuna kadar arkasında da dururuz.
10. "Cumhurbaşkanlığı sistemi geliyor!! Diktatörlük geliyor!!"
Tek adamın yasama, yürütme, yargıyı tekeline alması modern diktatörlüktür. Bu kadar yetkinin ise tek bir kişiye, özellikle de ben "BOP eş genelbaşkanıyım" diyen
kişiye verilmesine kesinlikle karşıyım.
Sonuna kadar, sonsuza kadar HAYIR!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sánchez -- 24 Mart 2017; 1:17:8 >
-
Sağdaki sıfırı silin bence
quote:
Orijinalden alıntı: Sir Wilde
Bunu adam yerine koyup bir de cevap yaziyorsun usta seni anlamiyorum. Bu gozbilginli nin findik kadar beyni yok, hatta bu benzetme bile findiga hakaret olur.
Aslında haklısınız da işte ortaya böyle "düşük zekalı tipleri ikna etmeye yönelik saçma sapan şeyler" koyunca dayanamıyor insan.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Fikirlerinde bir değişme olmadı değil mi dostum? -
Seçmen kağıtlarınız (veya adı her neyse) geldi mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: bitlikarınca
Seçmen kağıtlarınız (veya adı her neyse) geldi mi?
Benim geldi
Yaz hocam.
YSK sitesinden online alıp çıktısını kullanabiliyorsunuz illa muhtarlığa gitmenize ya da oradan almanıza gerek yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: black_flood
YSK sitesinden online alıp çıktısını kullanabiliyorsunuz illa muhtarlığa gitmenize ya da oradan almanıza gerek yok.
Bilmiyordum iyiymiş bu. Teşekkürler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X