Şimdi Ara

...::::Anayasa Referandumunda Hayır Diyenler Kulübü - 1486 Kişi Dev Konu::::... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.398
Cevap
82
Favori
176.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
513 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şurada evet diyen adamlara bakarak bile ,yani tanım yazmıyorum malumunuza bırakıyorum videodaki şahısları,kalitelerini,geçmişlerini.Çok rahat hayır der bir insan.Bir hayır konusuna evetçilerin videosu konulmaz aslında ama konuşanlar öyle çapsız,öyle kalitesiz ve yalaka insanlar ki,çoğu insanın midesini bulandır ve hayır dedirtir

• Teklik ve birlik Allaha mahsustur hayırlı olsun

• Evet evet evet evet .Szin inadiniza evet.

• Yaz beni de reis. Kullara değil, Allah'a biat edenlerdeniz çok şükür.
  • Hayır'lı cumalar arkadaşlar. Ekleyin beni de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ltrg

Evet evet evet evet .Szin inadiniza evet.

Hayırdır neyin inadı?

Çözüm süreci, Suriye politikası, 2010 referandumunda da inat ettiniz ve olanları gördük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D2914531 -- 27 Ocak 2017; 14:53:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaz hocam büyük ve kalın harflerle

Çevremdekileri hayır demeye davet ediyorum.Onların fikirleri değişmese bile benim gönlüm rahat olacak.Çünkü görevimi yerine getirmiş olacağım
  • Yaz gardaşım görüşler farklı da olsa başkanlığa hayır.

Hayır çıkınca bu zorbalar ülkeyi kaosa götürür ama özgür olmayan ülkeden ise ölmek daha iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaRaKaN -- 27 Ocak 2017; 15:12:34 >
  • Catlayin.O baskanlikda geleck.Bilsem.aclikdan olecegim yinede evet szin kafanizdakilere ulkeyi brakmakdansa Simdikilere brakirim daha iyy.ohhh catlayin

• Chp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heamvivna -- 27 Ocak 2017; 15:14:31 >
  • quote:

Catlayin.O baskanlikda geleck.Bilsem.aclikdan olecegim yinede evet szin kafanizdakilere ulkeyi brakmakdansa Simdikilere brakirim daha iyy.ohhh catlayin

Çatladim hocam.

Bir de bir dahakine Türkçe yazarsan cok sevinirim.

En kötüsü de baskanlik yine garibani vuracak, maddi durumu iyiye bir sey olmayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D2914531 -- 27 Ocak 2017; 15:15:55 >
  • Ak veletler de gelmiş bloklayın bunları

• Kendi yandaslarinin daha rahat kul hakki yemesi icin cikarttigi padisahlik sistemine hayir diyorum ben de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • :) Ülkeyi buradan kurtacaklar. Pc başında tek tek isimleri ana konuya ekleyerek. Kolaylıklar diliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

:) Ülkeyi buradan kurtacaklar. Pc başında tek tek isimleri ana konuya ekleyerek. Kolaylıklar diliyorum.

Hocam nolur yazma yine laf yiyeceksin dolar 3.80 olmayacak mevzusundan dolayı

• quote:

Catlayin.O baskanlikda geleck.Bilsem.aclikdan olecegim yinede evet szin kafanizdakilere ulkeyi brakmakdansa Simdikilere brakirim daha iyy.ohhh catlayin

Ne çatlayacam la beraber batacağız nasıl olsa.

İnatla iş yapmaya devam.

• quote:

Orijinalden alıntı: to let myself go

quote:

Orijinalden alıntı: METMETALLICA

quote:

Orijinalden alıntı: to let myself go

Eklemesine ekle de, burada bu kadar kişiyiz evet diyen görünce saldırmaktan başka ne yapıyoruz?
    Ne yapmalıyız? Bunu tartışmak gerek.

Bu konu paylaşım ve fikir telakkisi konusu olacak.Yarın duzenleyecegim.bireysel olarak neler yapabiliriz çevremizdeki cahil vatandaşları es dost akraba aydınlatmak bilinçlendirmek

İlk kuralımız karşıdakilere ''cahil, çomar'' vs. dememek olabilir.

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir. Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.

• Benide ekle kank

• quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

:) Ülkeyi buradan kurtacaklar. Pc başında tek tek isimleri ana konuya ekleyerek. Kolaylıklar diliyorum.

Hocam nolur yazma yine laf yiyeceksin dolar 3.80 olmayacak mevzusundan dolayı

Tamam kıymetli dostum :)

Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez boyunum!

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.