Şimdi Ara

...::::Anayasa Referandumunda Hayır Diyenler Kulübü - 1486 Kişi Dev Konu::::... (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.398
Cevap
82
Favori
176.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
513 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HAYIR'lı işler
  • chp'ye helal akp'ye haram,,,

demokrasi bu değil, lütfen hak ve özgürlüklere toplumun değerlerini göz ardı etmeyniz, rESPECT PLS

• evetçileride aç hemen yanına ilk başada beni yaz..

birde şu var bu hayır çekenlerin kaç tanesinin oy kullanabilme yaşı gelmiş.. onuda belirt..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bursalıtimsah

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Orijinalden alıntı: bursalıtimsah

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: to let myself go

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: METMETALLICA

quote:

Eklemesine ekle de, burada bu kadar kişiyiz evet diyen görünce saldırmaktan başka ne yapıyoruz?
    Ne yapmalıyız? Bunu tartışmak gerek.

Bu konu paylaşım ve fikir telakkisi konusu olacak.Yarın duzenleyecegim.bireysel olarak neler yapabiliriz çevremizdeki cahil vatandaşları es dost akraba aydınlatmak bilinçlendirmek

İlk kuralımız karşıdakilere ''cahil, çomar'' vs. dememek olabilir.

Sen aklı başında birine benziyorsun.

2 mesaj ile bu forumdaki yüzlerce muhalif üyenin içinden direk sıyrıldın.

Muhalifler senin gibi olsa bu ülke de birbirine düşman iki grup olmazdı buna eminim.

Ah keşke ama o kadar kutuplaştık ki ve insanların iletişimi, karşıdakini ikna etme gücü, tahammül sınırı o kadar az ki direk hakaret ediliyor.
    Sizde mi hayırcısınız bu arada?

Bu referandum'da muhtemelen bende hayır derim fakat bu adamlarla asla aynı grupta olmam veya bunlarla aynı tavırı takınmam..

Ben AKP seçmeniyim. Ama AKP ye fazla güç verdiğin zaman raydan çıkıp saçmaladığını bildiğim için " hayır " demeyi düşüyorum.

Buradaki elemanlar gibi " Evet " diyenler vatan hainidir . " Hayır " diyenler adamdır kraldır gibisinden iğrenç bir zihniyete sahip değilim ve asla onlarla bir anılmak yada karıştırılmak istemem.

Hocam bunu önceki referandum öncesinde de duydum bana o günü hatırlattınız

Benden duymamışsındır açık ve net Evet diyeceğimi belirtmiştim o referandum için.

Canlı duydum zaten

Anlamadım ama neyse.

• Ne garip insanlar var

• Her işte bir HAYIR vardır diren Türkiye

• Yazar mısın beni lütfen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetmeteışıkara -- 27 Ocak 2017; 16:52:25 >
  • yaz baba
  • Ne guzel bu yeni sistem sayesinde Ataturk donemine donecegiz. Chp neden karsi cikiyor anlamadim. Hep ovdukleri donemdeki sisteme donecegiz. Hep o donemlerde yasamak istemistim. Simdi canli gorme firsatim olacak. Cok heyecanliyim, referandum hemen olsada Evet'i bassam

• johnny sins in gucu adina baskanliga evet.hazreti stalin reyiz yasasaydi akepeli olurdu.
  • gittir s..

• Ben de hayır diyeceğim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EKleyiniz.
  • ...::::Anayasa Referandumunda Hayır Diyenler Kulübü - 1486 Kişi Dev Konu::::...
    ...::::Anayasa Referandumunda Hayır Diyenler Kulübü - 1486 Kişi Dev Konu::::...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalçın Ç. -- 27 Ocak 2017; 17:19:30 >

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: METMETALLICA

quote:

Eklemesine ekle de, burada bu kadar kişiyiz evet diyen görünce saldırmaktan başka ne yapıyoruz?
    Ne yapmalıyız? Bunu tartışmak gerek.

Bu konu paylaşım ve fikir telakkisi konusu olacak.Yarın duzenleyecegim.bireysel olarak neler yapabiliriz çevremizdeki cahil vatandaşları es dost akraba aydınlatmak bilinçlendirmek

İlk kuralımız karşıdakilere ''cahil, çomar'' vs. dememek olabilir.

Sen aklı başında birine benziyorsun.

2 mesaj ile bu forumdaki yüzlerce muhalif üyenin içinden direk sıyrıldın.

Muhalifler senin gibi olsa bu ülke de birbirine düşman iki grup olmazdı buna eminim.

Akplilerin ve reisin tutumudur bu ülkeyi böyle düşman eden bu akpliler reise bu kadar taktıkları kadarin 10 da birini başka bir partiye verseler çok şey değişecek.kılıçdaroğlu diyor sadece 4 sene istiyorum diyor. ülkede 25 bomba patlamış hâlâ verecek parti yok ama reis ... Diye iç rahatlatiyorsunuz

• Tamam eğitim süremiz 6 yıl ama insanların çıkarı olmasa bu anayasaya EVET demesi mümkün değil bu halk bu kadar geri zekalı olamaz diye düşünüyorum .Normalde

hiç bir parti desteklemese sadece oylama yapılacak olsa %99 HAYIR çıkar . Atatürkü tutuklamaya gelen asker '' Davanızda Haklısınız ama Paramı padişah efendimiz veriyor o olmasa aç kalırız o nedenle görevimi yapmak durumundayım ''

diyordu. Şimdide EVET diyenler AKP ve Erdoğan olmasa aç kalırız diye EVET diyor ( 100 milyar maaş alan vd. saymıyorum bile )

Not:Atatürk ile asker diyoloğun tam metnini söyleyen olursa değiştireceğim
  • Zamanında benim tattığım Hürriyeti çocuğumun da tatması için "HAYIR" diyorum.

Hali hazırda olmayan Hürriyetimizi tekrar kazanabilmek için adı BAŞKANLIK, çizgisi PADİŞAHLIK olan bu seçime "HAYIR" diyorum.

DİKTA REJİMİNE "HAYIR" diyorum ...
  • Ben HALKIM! Beni yönetenleri ben seçerim, benim seçtiklerimi kimse feshedemez o yüzden HAYIR!
  • Yalçın Ç. kullanıcısına yanıt

niye başkalarının sözüyle hareket ediyorsunuz

kendi zekanız yokmu

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.