Şimdi Ara

...::::Anayasa Referandumunda Hayır Diyenler Kulübü - 1486 Kişi Dev Konu::::... (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.398
Cevap
82
Favori
176.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
513 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...::::Anayasa Referandumunda Hayır Diyenler Kulübü - 1486 Kişi Dev Konu::::...

Kaybetmeyeceğiz!
  • Arkadaşlar torba yasasında varlık vergisi de tekrar alınmaya başlanacak mı ?

• Hayır (lı) günler arkadaşlar. Yazın benide.

• quote:

Orijinalden alıntı: ltrg

Catlayin.O baskanlikda geleck.Bilsem.aclikdan olecegim yinede evet szin kafanizdakilere ulkeyi brakmakdansa Simdikilere brakirim daha iyy.ohhh catlayin

Ohh catladim.

Yaz beni de hocam.Bu kafayla ayni ideolojiyi paylasmaktansa beynimi aldiririm daha iyi.

• destek verenler artıyor

forumun çoğunluğu akıllıymış demek

• Ben de hayır diyorum yaz beni.

Yeter ezildiğimiz.

• Tek adam yönetimine hayır. Başka ülkeler tek adamlıktan demokrasiye geçer biz demokrasiden tek adamlığa geçiyoruz.

• Mhp ye oy vermis biri olarak ben ve esim de HAYİR oyu kullancaz

• Ekle kardeşim

• oo fişlenmek için iyi bir konu ve bende fişlenmek istiyorum yazabilirsin adımı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır.
  • ...::::Anayasa Referandumunda Hayır Diyenler Kulübü - 1486 Kişi Dev Konu::::...
  • quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

quote:

Orijinalden alıntı: Karaçay

quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

quote:

Yav bikmadiniz mi bu algi oyunlarindan cehapeliler akpliymis de bu sefer hayir diyecekmis. YAV HE HEEEE. catlasaniz da patlasaniz da aglasaniz da elinizden geleni ardina koymasaniz da REISI BASKAN YAPTIRACAGIZ. birakin bu algi oyunlarini durust olun.

Trethi tanimamissin

Kendisi forumda gordugum belki de en azılı AKPli

bunların hepsi algı, biz biliriz sizin içinizi. 15 yıldır size fırsat vermedik, vermeyeceğiz; ALLAH sizlere bir daha bu ülkeyi yönettirtmesin. elimizden geleni ardına koymayacağız sizi bu ülkenin başına getirmemek için, milletimiz unutmayacak CHP'nin ülkeyi ileriye götürmeyişini menderes ileriye götürmeye kalktı astınız, özal götürmeye kalktı zehirlediniz; reisin sonuna kadar arkasındayız hiçbir şekilde geri adım atmayacağız boş yere hayır kampanyaları düzenlemeyin, o evet ÇI-KA-CAK !

Sana algı yapıyor dedi

Göreceğiz bakalım referandumu

Aklım takıldı ben HAYIRa basacağım, millet değil miyim? Yoksa EVET dedirtilecek Suriyeliler millet mi oluyor?

Gelişmeyi, ekonomiyi gördük. PISA sonuçları, eğitim, sanayi, tarım ve hayvancılık ortada. Batırdınız yeterince...

Bana CHP li mi demiş. Oha

• quote:

Yav bikmadiniz mi bu algi oyunlarindan cehapeliler akpliymis de bu sefer hayir diyecekmis. YAV HE HEEEE. catlasaniz da patlasaniz da aglasaniz da elinizden geleni ardina koymasaniz da REISI BASKAN YAPTIRACAGIZ. birakin bu algi oyunlarini durust olun.

Oha bana CHP li demek için 10 yıldır bu foruma hiç yazmamış olman gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: bursalıtimsah

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Orijinalden alıntı: to let myself go

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: METMETALLICA

quote:

Eklemesine ekle de, burada bu kadar kişiyiz evet diyen görünce saldırmaktan başka ne yapıyoruz?
    Ne yapmalıyız? Bunu tartışmak gerek.

Bu konu paylaşım ve fikir telakkisi konusu olacak.Yarın duzenleyecegim.bireysel olarak neler yapabiliriz çevremizdeki cahil vatandaşları es dost akraba aydınlatmak bilinçlendirmek

İlk kuralımız karşıdakilere ''cahil, çomar'' vs. dememek olabilir.

Sen aklı başında birine benziyorsun.

2 mesaj ile bu forumdaki yüzlerce muhalif üyenin içinden direk sıyrıldın.

Muhalifler senin gibi olsa bu ülke de birbirine düşman iki grup olmazdı buna eminim.

Ah keşke ama o kadar kutuplaştık ki ve insanların iletişimi, karşıdakini ikna etme gücü, tahammül sınırı o kadar az ki direk hakaret ediliyor.
    Sizde mi hayırcısınız bu arada?

Bu referandum'da muhtemelen bende hayır derim fakat bu adamlarla asla aynı grupta olmam veya bunlarla aynı tavırı takınmam..

Ben AKP seçmeniyim. Ama AKP ye fazla güç verdiğin zaman raydan çıkıp saçmaladığını bildiğim için " hayır " demeyi düşüyorum.

Buradaki elemanlar gibi " Evet " diyenler vatan hainidir . " Hayır " diyenler adamdır kraldır gibisinden iğrenç bir zihniyete sahip değilim ve asla onlarla bir anılmak yada karıştırılmak istemem.

Hocam bunu önceki referandum öncesinde de duydum bana o günü hatırlattınız

Benden duymamışsındır açık ve net Evet diyeceğimi belirtmiştim o referandum için.

• Oyuna geliyor millet. Güzel bir algı operasyonu var. Hdp hayır diyor o yüzden evet demeliyiz diyen tonlarca insan var. Referandum'un Ohal dönemine denk gelmesi tesadüf değil. Şu anki ortamda Hdp'lileri içeri tıkıp iyice terörist olarak göstermeye çalışıyorlar. ( Gerçi hoş, bu adamlar Pkk'nın sözcüsü, teröristten farkları yok zaten ama buradaki bahsettigim olay zamanlamayla alakalı)

Hpd'li kesim yalandan Tv karşısında hayır derken seçmenlerine evet dedirtmenin peşinde. Bu adamlar yıllardır zaten bunu istiyordu, hatta bunların Apo'su da öyle. Başkanlık, federal yapı falan derken doğuda mini bir özerk bölgenin oluşacağı belli zaten. Hükümetten de benzer açıklamalar geliyor sürekli. Hatta okullardaki müfredatlarda bile artık bol bol özerklikle ilgili bilgiler yerleştirildi. Yavaştan alıştırmaya çalışılıyor insanlar.

Chp-Hdp birlikteliği varmış gibi gösteriliyor kısaca. Yalnız bu duruma tepki gösteren insanların bilmediği şey şu ki; hayır diyen kesim sadece bu iki parti değil. Saadet, Vatan, Hepar gibi partiler de hayır diyor. Bunların hepsi mi hain yani? Ülkücülerden istifa edenler, ülkücü ocaklarından, reislerinden ağrı hepsi de hayır diyor. Zaten şu sözde Hdp-Chp birlikteliği olmazsa kararsız olan insanların hepsi hayır der.

Bu kadar acele edilmesinin bir sebebi daha var. Ekonomi harbiden hapı yutmuş durumda ve bu daha başlangıç. O kargaşada millete kabul ettiremezler bu rejim değişikliğini.

Normal bir başkanlık teklifi olsaydı hayırcı kesimden de düşünenler olabilirdi ama bu başkanlık öyle bir başkanlık ki inanılmaz bir gücü tek kişinin eline veriyor. Abd'deki başkanlıkla alakası dahi yok. Zaten abd dışında başkanlıkla yönetilip de eli yüzü düzgün bir ülke de yok. Hepsi sefillik içinde yaşıyor. Yav bugün Atatürk kalkıp gelse ve bu şekilde başkan olacağım dese ona bile hadi lan oradan derim. Kişilerle alakalı değil çünkü bu durum.

Bakın beyler. Bizim coğrafya bu tarz sistemleri kaldıramaz. Toplum zaten ayrışmıs durumda, çevremizde deli gibi mezhep savaşları veriliyor. Irk savaşları da dahil buna. Yani öyle başkanlık gelsin, bölge bölge yönetim olsun falan olmaz. Kaldırmaz bu topraklar bu sistemi.

Açıkçası daha yazılacak çok şey var da eriniyorum. Anayasadan rahatsız olan anayasayı değiştirir, rejim değiştirmek ne alaka diyerekten uzaklaşayım ben artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 27 Ocak 2017; 16:43:55 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bursalıtimsah

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: METMETALLICA

quote:

Eklemesine ekle de, burada bu kadar kişiyiz evet diyen görünce saldırmaktan başka ne yapıyoruz?
    Ne yapmalıyız? Bunu tartışmak gerek.

Bu konu paylaşım ve fikir telakkisi konusu olacak.Yarın duzenleyecegim.bireysel olarak neler yapabiliriz çevremizdeki cahil vatandaşları es dost akraba aydınlatmak bilinçlendirmek

İlk kuralımız karşıdakilere ''cahil, çomar'' vs. dememek olabilir.

Sen aklı başında birine benziyorsun.

2 mesaj ile bu forumdaki yüzlerce muhalif üyenin içinden direk sıyrıldın.

Muhalifler senin gibi olsa bu ülke de birbirine düşman iki grup olmazdı buna eminim.

Ah keşke ama o kadar kutuplaştık ki ve insanların iletişimi, karşıdakini ikna etme gücü, tahammül sınırı o kadar az ki direk hakaret ediliyor.
    Sizde mi hayırcısınız bu arada?

Bu referandum'da muhtemelen bende hayır derim fakat bu adamlarla asla aynı grupta olmam veya bunlarla aynı tavırı takınmam..

Ben AKP seçmeniyim. Ama AKP ye fazla güç verdiğin zaman raydan çıkıp saçmaladığını bildiğim için " hayır " demeyi düşüyorum.

Buradaki elemanlar gibi " Evet " diyenler vatan hainidir . " Hayır " diyenler adamdır kraldır gibisinden iğrenç bir zihniyete sahip değilim ve asla onlarla bir anılmak yada karıştırılmak istemem.

Hocam bunu önceki referandum öncesinde de duydum bana o günü hatırlattınız

Benden duymamışsındır açık ve net Evet diyeceğimi belirtmiştim o referandum için.

Canlı duydum zaten

• "Yetmez ama evet" bu güne kadar ülkeye sadece şer getirdi.Bugün Rte istediği için evet diyenler zamanında fetö istedi diye evet demişti.15 temmuz da gördük yetmez ama evetleri.Başka 15 temmuzlar olmasın diye HAYIR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Citizen'in Pengueni -- 27 Ocak 2017; 16:41:3 >
  • .

...::::Anayasa Referandumunda Hayır Diyenler Kulübü - 1486 Kişi Dev Konu::::...

...

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.