Şimdi Ara

ANDRE SANTOS ÇALIM VİDEOSU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: rapture

quote:

Orijinalden alıntı: Kadir Nar

Fake coşturmuş yine.

@rapture

Asıl sende bir acayiplik var bana göre. 1 hafta önce Cristian gibi adamlar alınmaz diyordun. Dünden beri de Cristian Santos'dan daha iyi transfer diyorsun. 1 hafta önce Fenerbahçe'yi acayip bir şekilde eleştiriyordun ve yerden vuruyordun. Bugünlerde açılan her Galatasaray konusuna tahrik edici mesajlar atıyorsun. Yoksa iki kişi mi kullanıyorsunuz o hesabı anlamadım gitti.

1 hafta da değil daha çarşamba eleştirdim yerden yere vurdum.Ama Rize maçındaki hatalar yerden yere vurulmayacak gibi değildi.Takım isteyince dünkü gibi oynuyor.Cristian'a birşey söylediğimi hatırlamıyorum.Ama Poulsen,Emana beklerken Cristian geldi tarzı bişeyler söylemişimdir.

Tahrik edici mesajları ben değil sizin taraftarlar atıyor.Ben de onlara cevap vermeden edemiyorum.DUrum bundan ibaret.

Yok Rize maçı değildi Beşiktaş maçıydı. Ayrıca Cristian'ı eleştirme konusunda o kadar basit değildi yanlış hatırlamıyorsam. Ayrıca 1 hafta önce Galatasaray iyi oyuncular aldı, süper gidiyor derken bu hafta yerden yere vurmuşsun.

• Santos bu sene baya iş yapacak o belli yalnız. Sonuçta rakibimizin güçlü olması beni sevindiriyor. Öyle 25. haftadan şampiyonluğu garantilesen zevki kalmaz, çekişme iyidir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rapture

quote:

Fake coşturmuş yine.

@rapture

Asıl sende bir acayiplik var bana göre. 1 hafta önce Cristian gibi adamlar alınmaz diyordun. Dünden beri de Cristian Santos'dan daha iyi transfer diyorsun. 1 hafta önce Fenerbahçe'yi acayip bir şekilde eleştiriyordun ve yerden vuruyordun. Bugünlerde açılan her Galatasaray konusuna tahrik edici mesajlar atıyorsun. Yoksa iki kişi mi kullanıyorsunuz o hesabı anlamadım gitti.

1 hafta da değil daha çarşamba eleştirdim yerden yere vurdum.Ama Rize maçındaki hatalar yerden yere vurulmayacak gibi değildi.Takım isteyince dünkü gibi oynuyor.Cristian'a birşey söylediğimi hatırlamıyorum.Ama Poulsen,Emana beklerken Cristian geldi tarzı bişeyler söylemişimdir.

Tahrik edici mesajları ben değil sizin taraftarlar atıyor.Ben de onlara cevap vermeden edemiyorum.DUrum bundan ibaret.

Yok Rize maçı değildi Beşiktaş maçıydı. Ayrıca Cristian'ı eleştirme konusunda o kadar basit değildi yanlış hatırlamıyorsam. Ayrıca 1 hafta önce Galatasaray iyi oyuncular aldı, süper gidiyor derken bu hafta yerden yere vurmuşsun.

Beşiktaş maçında kimseyi beğenmedim güiza dışındaki cristianı beğeneyim...

Alıştı takıma çok iyi oynamaya başladı Cristian.

GS'yi yerden yere vurdum çünkü orta sahası iyi bi rakibe karşı kevgire döner.4-3-3 oynamıyor çünkü 4-2-4 oynuyor sizşn takım.Arda'da ofansa çok gidiyor.

• yahu adam belki doğru yolu buluyor yavaştan.ellemeyin aynen devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainhard

yahu adam belki doğru yolu buluyor yavaştan.ellemeyin aynen devam

Dimi
  • yalnız baya çalışmış bu çalıma belli, çok seri yaptı
  • quote:

Orijinalden alıntı: uefacup_supercup

yalnız baya çalışmış bu çalıma belli, çok seri yaptı

keşke sizdede olsa söyle bi oyuncu izlesek
  • keitayı izlemeni dilerim kardeş..
    heryerde dolaşan videosu var,orda flip flap yapmış izlersen görürsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZamansizKar

keitayı izlemeni dilerim kardeş..

daha tam kapasitede oynamıyor keıta formunu bulursa onunda baya bir videolarını koyarız buraya
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ZamansizKar

keitayı izlemeni dilerim kardeş..

daha tam kapasitede oynamıyor keıta formunu bulursa onunda baya bir videolarını koyarız buraya

waaay! think you my lord
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinocraft

arkadaşım imzamdaki resmi almışsınsın.
    güzel hoş da, bu benim odama ait bir fotoğraf.
    ve bana özgü kalmasını istiyorum.
    umarım anlayışla karşılarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: emredici

quote:

Orijinalden alıntı: cinocraft

arkadaşım imzamdaki resmi almışsınsın.
    güzel hoş da, bu benim odama ait bir fotoğraf.
    ve bana özgü kalmasını istiyorum.
    umarım anlayışla karşılarsın

Fotoğraf senin odandaki duvarın diye sadece senin olabileceğini mi sanıyorsun

• quote:

çalım esnasındaki ses ingiltere ligini andırıyor, fener taraftarı çok iyi yapıyor artık bunu

liverpool gibi maşallah
  • Konuya mesaj atan çizilmiş yaw
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.