Şimdi Ara

ANDREAM WARİOR HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 59 LVL WARİOR BUNLARDAN HANGİSİNİ TAKAR?

ANDREAM WARİOR HAKKINDA

• +1 AMULET OF CURSE VEYA +1 AMULET OF STR
  • Alabiliyorsan Warrior Pendant

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Ottoman -- 27 Ocak 2007; 5:57:48 >
  • amulet of curse yada warrior pendant işine yarar sadece ...
  • defans olmadigi icin amulet of curse ve amulet of strength i eleyelim.

ekonomik = lupus pendant (defans ve str var ayrica light mageler zor kitler)

imkanin varsa pahali olani al = wp (defans yanında dex hp mp ve resistance var)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpc -- 27 Ocak 2007; 6:16:35 >
  • PEKİ WARİOR PENDANT BERAMUSTA KAÇ GB ?
  • O lvl da warrior pendant çok ihtiyaç duymazsın atak sorununu aşan warriorlar içindir WP ben amulet of STR derim çünkü ardream de warriorlar fazla dmg veremiyorlar

• quote:

Orjinalden alıntı: L.J

O lvl da warrior pendant çok ihtiyaç duymazsın atak sorununu aşan warriorlar içindir WP ben amulet of STR derim çünkü ardream de warriorlar fazla dmg veremiyorlar

Teşekkürler L.J. birde amulet of str 'nin fiyatını söylersen tam süper olacak
  • Beramus'u bilmiyorum gir b1 e yaz alttan buying amulet of str or WP diye söylerler zaten ama GB karşılığında satacaklarını sanmam malum piyasa ondan takasla alabilirsin ancak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Angelus

Alabiliyorsan Warrior Pendant

tabiki warrior pedant ama biraz pahalıdır!
  • wp en süperi can verio resist verio defans verio str verio ama amulet of cursede süper
  • quote:

Orjinalden alıntı: L.J

O lvl da warrior pendant çok ihtiyaç duymazsın atak sorununu aşan warriorlar içindir WP ben amulet of STR derim çünkü ardream de warriorlar fazla dmg veremiyorlar
    aynen adam doğru söylüyor ardreamde bir warriorun atağa ihtiyacı vardır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.