Şimdi Ara

Andrew tate reyiz diyorki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10-15 milyon dolardan sonra hayatinda pek bisey degismiyor diyo. havuzlu vila aliyosun garaja 5-10 tane spor araba döşüyosun, aksamlari cluba gidip egleniyosun falan. Bu yani. He daha fazla paran olsa milyarder olsan en fazla bide helikopter, yat, ozel ucak falan alirsin ama gunluk hayatin ayni diyo. Bi dusundum hakli geldi. Hedefimi guncelleyerek 10 milyon dolara dusurdum. Bence gayet mantikli

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Buyuk bir Yat alip koy koy gezmek dunya turuna cikmak gibisi yok. Benimde hayalimde bu var. Dunyanin en guzel yerleri denizler ve koylardir. Gittigim yerlerde halkin icine karismak dolasmak isterim. Fakirle fakir zenginle zengin gorunerek arkadas olmak isterim. Ziyaret ettigim yerlerin hikayelerini orda yasayanlardan ogrenmek isterim. Dolar Milyarderi olmak gerek, Milyonlar yetmiyor. Sadece biraz daha zaman gerekli. 10 yil denizlerde dunyayi gezmek hedefim var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 26 Ekim 2024; 1:31:42 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

Deniz sanıldığı kadar güzel bir yer değil özellikle koylardaki balon balıkları,müren ve camgöz köpek balıklarından tut deniz kaplumbağası dahi size travma yaşatmaya,uzuv kopmasına sebep olmaya yeterli.

Aynı zamanda fırtınalı ve akıntılı denizlerde batma riski veyahut korsan-gaspçıların gemiye çıkma riski de bir hayli yüksek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sucre Maricruz kullanıcısına yanıt
    No Risk No fun. Dunyada denizler ve denizin altindan daha guzel yer yoktur.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İzmir Çeşme'de denizde müren gormustum. insan gibi disleri vardi, oranin yerlilerine sorduk bisey yaparmi falan diye, ac kalinca isirir dediler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.