Şimdi Ara

ANDROİD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar android işletim sistemli bir telefon aldım.Bu telefonla Wi_fi özelliği olan bilgisayarımı kullanarak internete girmeye çalıştım ama olmadı.Daha sonra USB kaplosunu kullanarak denedim yine olmadı.Telefon ev telefonu mubarek öylece yatıyor.Lütfen ayrıntılı bir şekilde tarif ederseniz sevinirim.Bu arada evde internet olduğu için telefon internete açtırmadım.

• hocam siz tamamen fransız kalmışsınız olaya ya

telefonunuzun hangi model olduğunu bilmediğimden tam kesin bişey söyleyemem ama telefonun bağlantı ayarlarından falan wi-fi yi açın, oradan kendi wifi ağınızı seçip bağlanın. internete bağlanmak için usb ile bilgisayara bağlamay falan gerek yok.
  • Şimdi reis senin dediğin gibi wi-fe yi açınca hemen girilmiyor sende bunu bilmiyrsn.2 gündür uğraşıyrm ama olmuyor.eşleştirmeler falan yaptım ama olmadı.Usb ile bağlntı krmaya çalıştım bir okadar daha ama bir işe yaramadı.Tlfnun modelini sormuşsun ama genelde androidler aynı diye biliyorum ben.
  • evde wifi varmi yoksa kablolu mu internete baglaniyorsun onu soyle ilk. wifi varsa hemen baglanmama neymis acarsin wifiyi sifreni yazarsin baglanirsin. android iyi guzel ayni ama telefonlar farkli dolayisiyla arayuz ve donanim olarak cihazlar birbirinden farklilasiyor. sen internete bqglanmayi cok karmasik birsey sanmisin senkronizasyon falan fipan diyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  ANDROİD ANDROİD ANDROİD ANDROİD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jporta -- 7 Eylül 2013; 1:38:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jporta

ANDROİD ANDROİD ANDROİD ANDROİD

Haha mukemmel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• USB kablosu ne alaka ki ? Wi-Fi'ı açacaksın telefondan, ağ adını bulup tıklayacaksın şifreni yazıp gireceksin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANDROİD SÜRÜMÜ GÜNCELLEME.!
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimuzum1

quote:

Orijinalden alıntı: jporta

ANDROİD ANDROİD ANDROİD ANDROİD

Haha mukemmel

+1

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.