|
Android 13 güncellemesi alacak Xiaomi, Redmi ve Poco cihazlar açıklandı (2. sayfa)
-
-
Bekle bakalım keyfim gelirse yayınlarım listesi bile yapmışlar adamlar😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
X3 sahibiyim zaten güncellemeler bi işe yaramıyordu garantiyi yakıp custom rom atmıştım miui berbat bi işletim sistemi mi 5 zamanında cok memnun kalmıştım ama artık hiçbir esprisi kalmadı. Bir daha xiaomi ye bulaşmam.
Ee her şey satana kadar Samsung bile zamanında yaptı aynısını:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her cihazına değil ama :) kaldı ki geçmişte de 2 yıl os yükseltme vereceğim dediği s serisinde. Os u vermemiş idi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mi 10T Pro gibi bir telefon üvey evlat muamelesi gördü be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O kadar değil de şöyle bi 8-9 ay sonra alırsın
-
Aslında iPhone da pahalı değil üretildiği ülkede asgari maaşının yarısı kadar fiyatı var. Bizim ülkemizde de en fazla bir asgari maaş düzeyinde olması gereken bir telefon . Pahalı olması tamamen bizim alım gücümüzle alakalı
birader sen neyin peşindesin ya. iphone ile iphone fiyatını kıyaslıyorum gitmiş xiaomi diyosun hala. marka içinde karşılaştır diyorum alooo. yazdığım verilerde tutarlı, tüm teknoloji firmaları böyledir. nvidia 500 dolar tepe model ekran kartını şimdi 1500 - 2000 dolardan çıkarıyor. intel i7 leri 300 dolardı şimdi 400-500 dolar yakında 600 dolar olur. pc monitörü, oyuncu koltuğu eskiden bu fiyatlarda değildi, bu kadar model ve marka da yoktu, ne oldu pazar büyüdü bununla birlikte fiyatlar arttı. yani apple ile samsung ile xiaomi ye has bir şey değil, anlamışsındır diye düşünüyorum.
-
Senin dedigin eskiden pentium vardi, simdi i9 var bak fiyat artti demekten farksiz.
Kendin de yazmissin ben eski i7 ile (ip 4s/mi 2) simdiki i7'yi (ip 13/mi 12) kiyasladim ve en az ip artti xiaomi ise fiyatini katladi dedim ve bunu ispatladim. Sen saniyordun ki ip ilk ciktiginda ucuzdu. Senin fiyat bilgisizligin benim sorunum mu?
Sen ise bana kalkmis diyorsun ki daha once hic muadili olmayan modeli pahalidan sunmus bak o da masum degil.
Yav bi git isine bu kadar kivirmaya gelemem.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler, hemen kontrol ediyorum.
-
Ya güncelleme vermez ya da güncelleyip telefonun içinde eder. Teşekkürler Xiaomi.
Redmi note 9 Pro nasıl almaz ulan
Redmi note 9 pro güncelleme alacak 2 ana güncelleme garantisi var
Redmi Note serileri 1 ana 3 de MIUI güncellemesi alır Mi cihazları ise 2 ana 4 MIUI güncellemesi alır ki örnek Redmi Note 9 Pro android 10 ile çıkmıştı şu anda android 11 sürümünde Android 12 gelir büyük ihtimalle ama android 13 de gelse gelir lakin orası da Xiaomi ye kalmışquote:
Orijinalden alıntı: Muzafferrccelik
Redmi note 9 pro güncelleme alacak 2 ana güncelleme garantisi var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 20 Şubat 2022; 19:54:40 >
Redmi note 9 serisine Android 13 gelmeyecek. Redmi note 10 ve yukarısı modellere verilecek. Haberi daha dikkatli okursan iyi olur.
Affedersin, yanlış okuduğum için özür dilerim.
Millet samsung a laf atıyordu ama xiaomi daha şerefsiz çıktı.Daha yeni çıkmış tellere bile vermemiş.
-
Sd 865 olan islemcilere bile vermiyor 13 tutup bu telefonu alıyoruz yaa
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X