Şimdi Ara

Android 13 güncellemesi alacak Xiaomi, Redmi ve Poco cihazlar açıklandı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
2.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Xiaomi ye fiyatı dolayısıyla bir şans verip almak istedim. 4 ay içinde parmak izi okuyucusu gitti ve açma kapama tuşu basmamaya başladı. Bu kadar dandik materyalle geliştirilmeye devam edeceklerse çok net kaybederler. Xiaomi gözümde donanım ve yazılımda itibarını anında kaybettiği

• Mi Note 10 kullanıyorum, listede kendisini göremedim. Kaale bile almamışlar sanırım bu ürünü.

• marshall_fb kullanıcısına yanıt
    Çin işi böyle olur :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MI10 serisine nasıl "güncelleme verebiliriz" diyorlar anlamıyorum. Direkt güncelleme vermek zorundasınız bu cihazlara. s865li telefonlara vermeyip dandik dundik redmi not 10 lara falan veriyorlar komedi

• Lan redmi note 9 almaz lan alması lazım

• Zamaninda mi 10 alanlar şapa oturdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasal olarak zorunlu olması lazım bir telefona 4 ana sürüm güncelleme gelmesi.

• Redmi note 8 pro nun lafı bile geçmiyo 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • marshall_fb kullanıcısına yanıt

Aynı modeli ben de kullanıyorum. AOSP romlardan devam mecburen. Çok arada kalmış bir telefon. Satın aldığıma pişman mıyım değil miyim onu bile bilmiyorum  

• _conscript_ kullanıcısına yanıt
    Aslında Xiaomi güncelleme politikası belli. 2 sürüm.

Xiaomi 2022 yılında politikasını değiştirerek 3 sürüme çıkardı belli cihazlar için. Bu cihazlar
    Mi 11 lite 5G Ne
    Mi 11t serisi
    Xiaomi 12 serisi. vb.

Eski modeller hangi işlemci model olursa olsun 2 sürüm alıp yerine oturuyor.

• Pixel experience varken daha şu model güncelleme alır mı şu model almaz mı diye insanın bakası gelmiyor.

• 34 yaşıma geldim bir sürü telefon kullandım. xiaomi gerçekten kalite olarak çok kötü. milletin beğenmediği htc içinden geçerdi bu markanın. yazılımsal olarak sorun dolu telefon

• potur kullanıcısına yanıt
    Kusurları elbet var. Ama yiğide hakkını teslim etmek lazım. Apple ve Samsung şarj cihazı koymuyorlar. Samsung orta seviye telefonlarına ise diyelim 25w mı destekliyor telefon kutudan 10w özellikli adaptör çıkıyor. Samsung bu sana yeter diyor. Xiaomi ise 1 yıl Mi 11 serisine adaptör koymadı. Bu hatadan direk döndü. Xiaomi 12 serisine kaç destekliyorsa o kadar özelliğe sahip adaptör koyuyor. Diğer ara modelleri de zaten adaptörle çıkıyor. Zaten şeffaf kılıfı her modelinde çıkıyor. İş bu şekilde yapılır diyeceğim. Büyük firmalar büyüdükçe daha da açgözlü hale geliyor. Xiaomi neyse ki Amerikalılar veya Koreliler gibi değil.

• Redmi note 9 pro neden 13 almıyor anlamıyorum. Anladım ki redmi almak pişmanlıktır.

• Poco x3 nfc lansmanda 3 ana sürüm android güncellemesi alacağı sözünü verdiler , hatta bu konu üstünde özellikle durdular , şimdi kesin almayacak listesinde görüyorum, bildiğin dolandırıcılık olur vermezlerse

• Poco X3 NFS kullanıyorum abi bi marka nasıl google aramaları kullanır anlamıyor bide güncelleme almazsa bidaha Xiaomi mi uzak dursun

• Mi11t ye 12 gelmedi 13 mü gelecekmiş....

• Haber tamamen balon arkadaşlar redmi note 8 bile alacak miu 13ü
  • 👍

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.