|
Android 15 (One UI 7) alması muhtemel Samsung telefonlar
-
-
A72 almaz. A14'te bile globale gelecek hala, bekleniyor.
Belki bir sürpriz olabilir. Tab A8 normalde A13'te kalacaktı, ama A14 alacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGhost12 -- 18 Şubat 2024; 21:19:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tab A9'u filan niye yazmadınız? En çok satan Samsung tablet şu anda ve Tab A serisinin en sonuncusu, haliyle kesinlikle alacaktır. A8 bile alır belki, One UI 6 Tab A8'e (X200) kesin gelecek.
-
Bence samsung Galaxy tab a7 lite da olmalı bu sürüm
-
SELAM. GENERAL MOBİL GM PHONİX 5G ANDORİD 15'i alacak. Mı?
-
Aynı ODM tarafından üretilen Lava Agni 2'nin resmi sayfasında Android 14 ve 15'i alacağı, 3 yıl boyunca güvenlik güncellemesi verileceği yazıyor. Sanırım GM'ninki de aynı olacak, en kötü Lava'dan alıp Port ederler :D.
imkansız bu model telefonlar güncelleme listesine girmez şansına gelirse
Daha a52 ve a72 ye Android 14 verdikleri yok cidden çok sinir bozucu Rusya 'ya ocak ayının başlarında verildi bizde halen bekliyoruz ne zaman gelecek sürekli erteliyorlar güncelleme tarihini
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
A72 ye önce Android 14 gelsinde 15 e sonra bakarız
-
Vay be ilk ciktiginda binlerce lira verip s20 ultra aldim. Birak android 15 i 14 bile almadi. A serisi kadar olamadi telefon. Dandik A serilerine bile verdiler android 14.
-
Yorumla değil sayısal veri ile gel, sana diyorum ki aynı cihaz farklı marka adı altında 2 sürüm güncellemesi ve 3 yıl güvenlik güncellemesi alacak, GM aynı olur muhtemelen. En kötü ihtimalle Lava'dan Update dosyalarını alırlar.
Binlerce lira ver samsung al güncellemeyi kessin samsung kendini bitirmiş olup iphonenin ekmeğini yağlamış oldu
-
Dostum rusyaya verildiyse bekleme rusya android 14 dosyalarini indir onda turkce dil destegide mevcut ayni isi goruyor zamaninda az rusya romu kurmadim telefonuma hemen android 14 kullanmaya basla
M14 5g alacak
-
samsung 14 bitirdi biz honor kulluncisi daha 14 gelmedi bilinmedik marka alirsak boyle olur ama kaliteli telefon
Honor mu bilinmedik? Samsung, Honor'daki MagicOS'un hızına ulaşsın - güncelleme vermesede olur...
Yurtdışı sERVER kAYITLI S21+ 5G var Telefon Android 11de kaldı :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xantiave -- 20 Şubat 2024; 11:25:55 >
-
Ha siz Server kayıtlı güncelleme gelmeyen Samsung mağdurusunuz. Aldığınız yerden destek isteseniz...
Galaxy f diye bi seri olduğunu bu listeden öğrendim
kayıt uçar felan dediler
Benzer içerikler
- whatsapp mesaj düzenleme
- chatgpt 4o ücretsiz
- uygulama indirmeden karekod okutma
- mırıldanarak şarkı bulma
- apple watch whatsapp
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X