Şimdi Ara

Android 2.3 işletim sistemli Panasonic Eluga, Avrupa pazarına giriş yaptı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
4.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • telefon tutar ama fazla tutmaz batarya az flaş yok .bunların dışında oldukça iyi
  • 1100 tl civarı satarlarsa anca. yoksa bunu, s2 yada xperia s gibi modeller varken kimse almaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: superegoid

Alacağım telefon. Panasonic türkiye ye sordum yazın piyasaya sürüleceği söylendi.

Flaş olayı, suya dayanıklı tasarlanması yüzünden yok sanırım. Süper estetik bir cihaz. Htc, iphone, samsung sarmalindan kurulmak lazım. Farklı olmakta fayda var.

Hiç alakası yok Motorola Defy suya toza dayanıklı kamerada flash da var
  • quote:

Orijinalden alıntı: multeci

mesajlarda panasonic küçümsenmiş gibi bi hava gördüm sanki.. telefonla ilgili yorumuma gelince panasonic kalitesiz ürün yapmaz diğer meseleler ise göreceli. bence gayet iyi bi model.

Panasonic'i bu sektörde küçümsemek hata olur ve sizin gibi ben de mesajlarda bu havayı sezdim. Bu arada Panasonic Japonya pazarında faaliyetii sürdürüyordu, yalnızca Avrupa piyasasına ara vermişti.

Meraklısı için Panasonic firmasının mobil sektördeki geçmişi (Panasonic dokümanlarından alınmıştır):

* 1971: Panasonic ürünü ilk araç telefonu (Kuveyt'te işletmeye alınmış, sektörünün ilki olmasa da firmanın bu sektöre adım atışı)

* 1972: ABD piyasasına giren Panasonic ürünü ilk çağrı cihazı.

* 1985: ABD piyasasına giren Panasonic ürünü ilk mobil telefon.

* 2001: Dünya piyasasının ilk 3G handseti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan0075 -- 15 Nisan 2012; 12:59:55 >

• 1150 mAh bataryaya sahip, yani yarım gün çalışıyor (part time iş sahibi ) yarım gün yatıyor telefon, fiyatı da ona göre olsun o zaman arkadaş!
  • Tasarım açısından güzel, işlemcide öyle, suya dayanıklı olması elbetde bir avantaj ama keşke tüm telefonlar sudan tozdan çok darbelere dayanıklı olsa :/
  • quote:

Alacağım telefon. Panasonic türkiye ye sordum yazın piyasaya sürüleceği söylendi.

Flaş olayı, suya dayanıklı tasarlanması yüzünden yok sanırım. Süper estetik bir cihaz. Htc, iphone, samsung sarmalindan kurulmak lazım. Farklı olmakta fayda var.

niye o sarmaldan kurtulmak isteyelim mi? o sarmal neden var? bunlar en iyi ürünleri ürettikleri için var. sarmaldan kurtulacağız diye gidip aselsan'ın ürettiği telefonu almanın manası yok mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

quote:

niye o sarmaldan kurtulmak isteyelim mi? o sarmal neden var? bunlar en iyi ürünleri ürettikleri için var. sarmaldan kurtulacağız diye gidip aselsan'ın ürettiği telefonu almanın manası yok mesela.

Aselsan? Okuduğumuzu anlamak için organ olarak beyini kullanırsak çok sevinecem.

O markaların kaliteli telefon yapması diğerlerinin yapmayacağı anlamına gelmez. Aselsandan bahsetmemistim ama eğer dünya çapında bir telefon yaparsa gerekirse aselsan da alınır.

Aman siz sürüden ayrılmayın. Kurt kapar sonra..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superegoid -- 16 Nisan 2012; 5:07:04 >

• mesajım bulunsun
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.