Şimdi Ara

Android 4.0.4 Flash Player sorunu %100 Çözüm (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
8
Favori
86.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: power1410

dediğiniz herşeyi yaptım amahttp://imageshack.us/photo/my-images/832/sc20130403021923.png/ bu hatayı veriyo ve yüklenmiyo .
    Telefonumda Samsung Galaxy Ace

O benim mo ilde moldu hocam bende bilmiyoum nasil cozucez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali554

quote:

Orijinalden alıntı: power1410

dediğiniz herşeyi yaptım amahttp://imageshack.us/photo/my-images/832/sc20130403021923.png/ bu hatayı veriyo ve yüklenmiyo .
    Telefonumda Samsung Galaxy Ace

O benim mo ilde moldu hocam bende bilmiyoum nasil cozucez

Ben olayı çözdüm eğer öyle bir hata veriyosa adobe flash player 10.03 ü yükle ardından puffin web browser'ı kur telefonu yeniden başlat ve puffinden nette istediğin videoyu açabilirsin. Sorun tamamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power1410 -- 3 Nisan 2013; 19:29:18 >

• arkadaşlar bende samsung tab2 var olur mu?
  • 10 numara 5 yıldız bir çözüm olmuş gercekten akinet23 arkadaşımızın klavyesine sağlık. ( telefon samsung s3 )

10/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eric_cantona -- 21 Mayıs 2013; 13:23:32 >
  • Sadece firefox ile mi çalışıyor?
  • çok teşşekür ederim gercekten yardımcı oldu
  • Akinet23 arkadaşın sağolsun verdiği linkteki flasholayer 11.1 yükledim sorun halloldu.Forumdaki yazıları direkt okuyuncada bilemeyenler yapamıyor benim gibi indirdikten sonra işbitmiyor inen dosyayı dosya yöneticisinden girerek download klasörünün içerisinden bulun kurulması için tıklayın kurulunca olay tamamdır kolay gelsin herkese çabasından dolayı teşekkür ederim. GT-N8010 Android 4.1.2

• Android 2.3.4 ten 4.0.4 e gectim yalniz telefondan wirelese baglanip film sitelerine giriyorum ama videolari acmiyo actiklarida sikintili dnuyo yuklme yapmiyo ustteki flasida telefondan indirip yukleme yaptirdim ama degisen bisey olmadi telefonu kapatip actim bataryayi filanda sokup taktim neden olabilir eski android surimuyle rahat rahat herseyi aciyodu bunda reklamlar filan geliyo ekrana ama videolarda sorun oluyo youtubede facebookta sikintisiz aciyo videolari ama tarayicidan sitelere girince sikinti oluyo yardimbekliyorum

• akşam deneyeceğim umarım tab2 de işe yarar
    daha önce tab2 için deneyen var mı?
  • 4.2.2 de olmuyor yardım lütfen
  • Arkadaslar general.mobile discovery kullaniyorum flash player yuklemisim zamaninda hic guncellemedim filmler falan takilmadan aciliyor gercekten böle akici kullanan var mi flash playeri mesela windowstaki gibi muthis kullanabiliyormuyuz androidde flash playeri ben hep fps dusuk saniyordum

• güncel versiyon lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raver

güncel versiyon lütfen.

Flash player güncel sürüm eklendi
  • Eski flash sürümlerini arayan arkadaşlar buradan ulaşabilirisiniz
    http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html
  • Kardeşim harikasın ellerine saglık rahatlıkla flash tabanlı siteleri acıyorum
  • @akinet23 hocam ben 4.3 sürüme geçtikten sonra flashı bir türlü çalıştıramadım. Mesela Star TV ve Ntvspor'a yüklü videoların hiçbiri açılmıyor. Yardımcı olur musunuz?

Bahsettiğiniz olayı da yaptım ama yine de açılmıyor videolar
  • standart tarayıcımı yoksa crome gibi tarayıcılardan mı giriş yapıyorsunuz sitelere
  • Ben yüklemiştim sorunsuz mükemmel çalışıyordu format attım telefona tekrar yükledim fakat web videolarını açmadı ne yapmalıyım (Xperia sola)

• mibilgili M kullanıcısına yanıt
    http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html bu adresten en güncel flash sürümünü indirebilirsin bi öyle dene olmasa eski sürümlerden dene aynı işlemleri ugula düzelecektir
  • Swf formatında video'lari açmak istediğim de bu hata ile karşılaşıyorum.
    Markette olan ve verdiğiniz link'den yukledim ama sonuç değişmedi.
    Bu sorunu nasıl çözerim ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.